Sötnosan



Tycker verkligen om denna bild på sötaste Aida! Därför får ni stå ut med den igen. Har inte varit ute och fotat några nya bilder de senaste dagarna, men stå ut, snart kanske jag får en ny kamera och då blir det bilder i massor kan jag lova :)

Kvällen har spenderats med Lisa. Blev först en liten promenad (jag kände mig dock inte alls pigg) sen bar det av till Ica för att köpa lite kvällsmat. Goda mackor med allt möjligt pålägg blev det! Vi hyrde även en film, "Predikanten" av Camilla Läckberg. Var väl sådär tyckte jag, böckerna är mycket bättre. Tack för tipsen på bra filmer, ska kolla in dem när jag hyr film nästa gång!

Nu ska jag sova och kurera mig. Imorgon vill jag vara pigg och frisk! Sov gott!


Fortfarande halsont...

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet. Dagen kändes lång idag. Halsontet sitter i plus att jag känner mig lite småhängig :( Så blir ingen springning för mig idag. Istället ska jag gå ut och gå en lugn promenad med Lisa som kommit hem från Chicago nu och sen ska vi hyra en film och bara ta det lugnt.

Några bra filmtips kanske?? :)

Hoppas ni haft en bra dag! Skönt att värmen är tillbaka nu iaf!


Ingen bra start

Usch har vaknat med ont i halsen och känner mig hängig. Det var inte såhär jag ville börja veckan. Får hoppas på att det bara är tillfälligt och att det försvinner under dagen. Vill ju kunna jogga med Karin sen...

Så skönt med en slappdag med Johan går, behövde verkligen det! Men idag blir det en rivstart på veckan genom jobb mellan 8-17.15. Inte kul.

Säger godmorgon med denna bild från en liten båthamn på kanarieöarna.

Vad ska bort?



Tecken på en riktig fest är när man hittar tomflaskor lite här och var i huset på konstiga ställen. :)

Nu är det i alla fall undanplockat och jag och Johan har haft en jättemysig dag i soffan framför tvn. Synd att det är fint väder just idag så orkar man inte vara ute i det. Typiskt. Ne har mest slappat och druckit mängder av pepsi och ätit baguetter med skagernröra + överblivna chips från gårdagkvällen... Måndag och nytt liv imorgon, right?

Har nyss duschat och gjort en ansiktsmask och ska snart ta en liten promenad och hämta Johans bil och kanske handla någon rolig tidning, så man kommer ut lite iaf :)

Livad fest

Det blev en riktig tjejfest igår. Ungefär 15 tjejer var vi här hos mig. Kvällen blev riktigt lyckad och avslutades med allsång till Björn Rosenström på statt. Johan och jag somnade sittandes i soffan när vi kom hem och vaknade upp runt 5-6 tiden av nackont, då tvingade jag ner oss till sängen, hehe. Nu mår jag lite sådär, lite huvudvärk och ett väldigt sug efter pepsi. Tur att Johan är iväg och handlar det till mig nu :)

Någon bild kanske dyker upp från kvällen lite senare!! Idag blir det en riktig mys/bakis/segdag!

Kram på er!

lördag=party hos mig!

Lördag idag, har massor att göra, känner mig lite smått stressad.

Springa med Karin
♦Städa huset inför kvällen
♦Tvätta lite
♦Handla inför kvällen (ska göra tacos här innan partyt drar igång)
♦Duscha
♦Lyckas välja kläder och göra mig iordning

Allt detta ska hinnas med innan fem halv sex någongång... Tror ni jag hinner? Fyra timmar på mig nu...  Nr 1 på listan är redan gjort iaf :)
Vinet är på kylning och jag bara längtar till kvällen då allt är färdigt! Nej, nu måste jag sätta igång, hoppas ni får en bra lördag!


Fynden från asos.com


Kjolen:

 

Dålig bild på linnet:



Jag bara älskar både kjolen och linnet! Min vanliga kamera dog (som vanligt) så fick fota med mobilen, därav de suddiga bilderna. Linnet gick inge bra att fota och jag hade världens sämsta tålamod. :)

Slutjobbat för veckan. Blev en sväng på stan och sen till solariet efter jobbet (tyckte dock inte det tog någonting). Nu sitter jag här och knaprar på lite jordgubbar. Snart kommer Johan älsklingen hem och då ska vi käka pizza, muums :)

Hoppas ni får en mysig fredagkväll!♥


Skönt med fredag!

Godmorgon på er! Den här veckan har gått fort, sjukt fort. Känns som det precis var måndag. Haft en ganska lugn vecka på jobbet, mycket halvdagar. Men det känns ändå oerhört skönt med fredag idag. Dels för att Johan kommer hem ikväll och dels för att det ska bli hur skönt som helst med en sovmorgon.

Nu måste jag kasta mig på cykeln och åka iväg till jobbet!!
Just det, mina kläder från asos kom igår och jag blev jättenöjd, visar sen när jag kommer hem :)

Godmorgon från en något sliten Annika...
 

Godnatt från mig!

ojojoj vad trött jag är. Den här dagen har verkligen gått i ett. Efter jobbet blev det som sagt en löparrunda med Karin, gick bra idag! Sen var det bara att kasta sig in i duschen och göra sig iordning för att sedan sticka ner på stan och möta Linda och Madde. Är ju Karlskogafesten här i stan just nu med en massa artister. Vi käkade lite och såg på värmlandspojkarna och lite av the Poodles. Kul men jag höll verkligen på att förfrysa! Nu sitter jag här påpackad med massa kläder och har sörplat i mig massa varmt te. Värme kom till mig nuu!!

Ska krypa ner under mitt täcke i min ensamma säng nu och försöka att inte drömma mardrömmar om orcher (såg lite av slutet på Sagan om ringen precis) :)

Sov sött nu kära läsare!

Rea Acne

  

Mycket reor runt omkring nu. Hittade dessa snygga jeans hos acne.se nersatta med 40% till 840:-. Jag vill ha!

Puh har precis kommit hem från jobbet, fick stressa som tusan för att hinna till banken innan det stängde. Känner mig fortfarande lite uppjagad :) Nu har jag slängt i mig en banan och ska strax ut på en springtur med Karin! Hörs senare!

I'm tagged :)



Jag säger bara en sak, HAHAHAHA! Facebook är en farlig plats! Mitt ena öga ser helt sjukt ut!

Nu ska jag iväg till jobbet, jobbar ända till stängning idag, sen är det en löprunda med Karin som gäller. Får se om man ska pallra sig ner på karlskogafesten något också!

Förresten, kul att några nya läsare har hittat hit, hoppas ni stannar :) Ni får ha en bra dag nu alla!!

Så Annika

Har fått ett antal kommentarer den senaste tiden om att designen på bloggen är såå Annika. Och jag håller med, känner mig verligen hemma här nu :) Så tack Emma igen :)

Vad händer en kväll som denna då? Johan är fortfarande ute på jobb så måste uthärda en kväll och natt till helt ensam i detta stora skrämmande hus. Igår innan jag skulle gå och lägga mig var jag helt hundra på att det var någon som tagit sig in på övervåningen... Lyckligtvis var det bara Annikas hjärnspöken som var på G.

Borde ha städat och tvättat idag men pga min tröttkoma idag så har det mest blivit slöande framför datorn och tvn. Har käkat en hel del vattenmelon och håller nu på att kolla fotbollen som är såå spännande. Inte mina favoritlag men ändå spännande. Så ska gå och se fortsättningen nu...



Kram på er♥

Trött dag idag

Idag vaknade jag allmänt förrvirrad av mig själv vid 6-tiden. Kollade på mobilen och upptäckte att jag inte ställt klockan (skulle upp vid 7-tiden) så det var en hima tur att jag vaknade. Men saken är den att jag är HELT säker på att jag ställde klockan igår kväll när jag gick och la mig. Jag måste alltså ha vaknat mitt i natten någon gång och dragit av alarmet helt utan att jag kommer ihåg det. Hm min kropp gör precis allt för att slippa gå upp på morgonen..

Vid 7-tiden när jag steg upp fumlade jag trött omkring och fortsatte att vara allmänt förvirrad, gick in till toan när jag skulle till garderoben, stoppade müslin i kylen osv... Blev inte människa förrän morgonrasten på jobbet då jag hällde i mig två koppar kaffe. Behövs ibland. Är dock fortfarande trött så funderar på att vila en liten stund nu.

Efter jobbet idag hälsade jag på mormor en sväng och hon bjöd på fläskpannkaka och lingonsylt, mums! Nu är även helgens statt-biljett köpt. Ska ha lite fest hemma hos mig på lör nämligen :)

Törstig vovva för någon vecka sedan...


Fynd i garderoben

 Hittade denna jeansjacka i garderoben igår, tror det är mammas men nu har jag lagt beslag på den! Kul (och billigt!) att garderobsfynda ju :)



Det fina vita linnet är nytt, fick det av Johans syster med familj i försenad födelsedagspresent!
Kvällen/eftermiddagen har bjudit på en mysig fika med kusin Maria med familj, så söta Svea och Karl är! Har även sprungit med Karin, hade håll halva vägen men var bara att stå ut. Sen fastnade jag framför en dålig norsk film. Det var väl i stort sett min kväll det.
Helt ensam i vårt stora hus ikväll, Johan är ute på jobb. Blir alltid lite kvällsnojig när jag är ensam hemma här. Måste kolla plattorna och dörrarna flera gånger innan jag kan somna osv... Hoppas han kommer tillbaka imorgon!

Nu är jag superdundertrött så ska bege mig i sängens riktning. Sov så gott!


vackert!



Åh vilket fint halsband från Disney Couture! Finns bland annat hos asos.com och kyssjohanna.se.

Nu ska jag iväg till kusinen ett tag :)


Vinden blåser aldrig åt mitt håll

Ett konstigt fenomen tycker jag är vinden. Varenda morgon (då menar jag verkligen varenda morgon) har jag motvind när jag cyklar till jobbet. Kommer alltid fram helt genomsvettig. Då kan man ju kanske tänka sig att jag någon gång iaf borde ha medvind när jag cyklar hemåt. Det händer nästan aldrig. Då har minsann vinden vridit sig så att jag får den rakt mot mig. Vinden verkar aldrig vara på min sida helt enkelt.

Har haft en kort arbetsdag idag vilket kändes mycket skönt. Var massor att göra idag, hann knappt med hälften!
Nu funderar jag på att bege mig ut och fota lite med min tråkiga kamera... Dröjer nog inte innan det blir en ny iaf:) Senare i eftermiddag ska jag besöka en kusin som fyller år och träffa deras lilla "nya" bebis Svea! Har även en springtur inplanerad med Karin. Så har fullt upp!

Kramkram♥


Beställning asos.com

Kunde såklart inte hålla mig nu när det var så billigt, blev en liten beställning från asos.com :

 

Kalaset gick på drygt 300 kr med frakt och allt, tycker jag var billigt :)

Nu ska jag och pojken min kolla på hyrfilm, Arn blev det. Hoppas ni får en bra kväll!

Värmen kom tillbaka!

Nu är jag trött på regn och kyla, vill ha tillbaka den underbara värmen!! Trots att jag jobbar hela dagarna så vore det skönt att kunna vara ute i härligt väder på kvällarna.
Hemma nu från jobbet. Lite småtrött. Som vanligt på jobbet idag, börjar redan bli lite småless, men det är nog mest för jag bara vill ha semester. Aja 5 veckor kvar....

Nu ska jag bara slappa en stund sen får vi se om det blir en lite längre promenad med vovvan.

Har redan visat en annan liknande bild från detta tillfälle men det var så vackert ute då så ni får stå ut med en till...!  Det var en varm härlig kväll några veckor sedan...

Jag vill ha!



Canon EOS 400D, bild: pricerunner.se

Den senaste tiden har ett stort ha-begär vuxit inom mig. Jag vill verkligen ha en systemkamera! Vill lära mig att fota, funderar på att leta upp en fotokurs kanske. Får se hur mycket pengar det blir över i sommar av allt jobbande.. Kanske får bli en kamera som present till mig själv... :)


work work work

Japp nu ska jag iväg till jobbet. Känns inte alls som måndag idag då jag jobbade igår också. Hade en bra dag igår. Först jobb sen lite mys med Johan, en springtur med Karin som gick rätt bra och sen fotboll såklart :) Bra att Italien åkte ut. Tycker inte om deras sätt att spela fotboll.
Eftersom jag jobbade söndag får jag en hel del halvdagar denna vecka vilket känns väldigt skönt!

Lite osammanhängande svammel såhär på morgonkvisten men aja... Hoppas ni får en bra dag! Kramelikram ♥

Midsommarbilder

Några bilder från midsommarfirandet...

 

   

Känns verkligen som måndag idag. Ska iväg och jobba nu en sväng nämligen. Lång vecka kommer det att bli eftersom jag börjar redan idag. Återkommer i eftermiddag!

Massa kramar till er och hoppas ni hade en trevlig midsommar ni med :)

SATC

Trevligt midsommarfirande blev det, trots att vi höll på att blåsa bort. Jag, Johan och Karin delade tält, var längesen jag tältade! Bilder från festen kommer upp imorgon. Midsommardagen har firats med en massa slöande och sen har jag och 11 tjejkompisar varit och sett SATC filmen! En helt underbar film som bjöd på mycket skratt och gråt! Ni bara måste se den!!


(Bild från google)

Midsommarafton

Ville bara passa på att önska alla en trevlig midsommar! Regnet öser ner just för tillfället men hoppas det ger sig snart!
Jag funderar på en springrunda nu innan festligheterna startar men vi får väl se hur det blir med det!
Massa kramar till er!



Fröken vit och fröken röd hälsar också trevlig midsommar... Ni får nöja er med dem, har inte hunnit fota några midsommarblomster som kanske hade passat bättre en dag som denna...

Utmaning

Här kommer mina svar på utmaningen jag fick förrut! Enjoy....

Regler:
Svara på frågorna om dig själv.
I slutet av inlägget ger du den vidare till 5 andra bloggare.
Och sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.


1. Vad gjorde du för 10 år sen?
Då var jag 13 år fyllda och hade precis gått på sommarlov. Jag var säkerligen en riktig liten skitunge och hängde runt med Emelinda, Josefin, Lisa, Helena mfl för det mesta. Var nervös för att börja en ny klass på högstadiet. Fick min första mens. Ja, vad hände mer den sommaren....? Minnet är kort.... (uppdatera mig gärna Lisa!:))

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag? (fredag)
♥ Lång sovmorgon
♥ Handla mat inför kvällen
♥ Hinna med en springrunda
♥ Duscha och göra mig iordning
♥ Fira midsommar ute i en stuga i skogen!

3. Godis jag gillar
Är en riktig liten godisgris och skulle inte kunna leva utan smågodis. Det är verkligen min största last! Speciella favoriter är röd/svarta döskallar, dumle, geisha och sura röda flaskor :) Det vattnas i munnen bara jag tänker på dem......

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär
♥ Till en början skulle jag säkert tokshoppa!
♥ Ge pengar till mina nära och kära, se till så att de har det bra.
♥ Köpa drömhuset och drömbåten!
♥ Skänka en del till forskning och bättre behövande.
♥ Resa massor!

5.  Städer/orter som jag bott i
Kära Karlskoga och underbara Göteborg!

Jag utmanar:
Malin

Alla de jag tänkt utmana är ju redan utmanade ju :) Får se om jag kompletterar listan senare...

Vem är finast?

 


Vilken föredrar ni? Fröken vit eller fröken röd? Båda fröknarna bor för tillfället i vår trädgård och är så vackra.

Äntligen tors! Imorgon är jag ledig! Då ska jag sova ut (lovar att jag vaknar tidigt bara för att jag får sova). Varit ganska mycket på jobbet idag. Men det är kul när det finns att göra, då går tiden snabbare. Kvällen ska spenderas med Johan, mor och far. Tror grillning står på schemat. Tror även jag ska beställa lite från asos.com, ni får se mina kap senare! Har även blivit utmanad av Pernilla och Emma, så måste väl svara något klyftigt på de frågorna också ;)

Så alltså, more bloggande to come :)


himla skitmatch

Just nu är jag inte speciellt bra sällskap kan jag säga. Ok att Sverige förlorar mot Ryssland men de spelar ju sååå dåligt. Det gör mig arg. Tänk vad pengar de tjänar, så spelar de så här!!!!! Så var EM över för Sveriges del. Får istället följa de andra lagen som faktiskt förtjänar en plats i slutspelet.

Har iaf haft en bra kväll hemma hos Johan med en massa firande:) Han blev glad för min present, en mobil (mor och far var också med på den) och en snygg t-shirt. Är grymt trött ikväll. Tror det blir sängen strax. Sista dagen imorgon på jobbet innan helg-ledigt. Känns väldigt skönt.

Nu ska jag fortsätta att krama min 25åring :) Dåligt med bloggande idag men återkommer med fler inlägg efter jobbet imorgon! Massa kramar!

Grattis Johan!!!



Idag blir min sötnos 25 år! Grattis älskling!!! *Ni som tittar förbi här idag bara måste skicka iväg ett litet grattis* :) 

Nu är det jobb som gäller, ända tills stängning idag. Ha en kanondag!


Ska jag?

 

Har länge tänkt köpa en liknande kjol och denna är ju supersöt. Finns nu på rea hos Asos för ynka 155,48 kr! Blir nog en liten beställning imorgon efter jobbet om den finns kvar.. Hör ni inte? Den roopar ju på mig :)

Nu är det alldeles för sent för mitt eget bästa så måste sova... Sov så sött! ♥


Slit för ingenting?

En helt perfekt kväll för springning har det varit. Var duktig och sprang en runda på ca 8 km. Det gick super idag, till skillnad mot sist. När jag kom hem tänkte jag skiva upp lite melon och sätta mig och kolla på fotbollen. Men då kommer mor och far hem med mat från MAX som öppnade i kga idag. Jag var inte alls speciellt sugen men vad gör man liksom? :P Gott var det i alla fall och nu är jag mätt. Känns som träningen var lite i onödan..? :)

Pratat med vänner ikväll som jag inte  pratat med på superlänge! Så kul att höra från dom! Snaart ses vi igen!

Nu dusch och slutet på fotbollen... Ser mörkt ut för Rumänien som jag vill ska gå vidare....


Livet är grymt...

.. Så grymt att vissa inte orkar med det.. Ibland kommer det så nära inpå en själv, det är då man börjar tänka och reflektera över det. Det är fruktansvärt att en person ska må så dåligt att den inte orkar leva längre. Usch ibland är livet bara så orättvist.......

Jag kände dig inte, men lider ändå med dina nära och kära. RIP.



Jag idag...

 

Kolla in hår fluffet. Detta skapas i mitt hår efter att haft en knut hela dagen då det är nytvättat :) Tycker ni jag ser lite nedstämd ut? Jag kan försäkra er, det är jag inte!
Har äntligen fått lite ordning på alla mina grejer. Det tog sin tid kan jag säga. Varför ska man ha så mycket saker för?
Nu ska jag bara koppla av framför fotbollen lite sen är det sovdags. Imorgon ska jag träffa Pernilla en sväng efter jobbet, blir skoj :)

På ons fyller min Johan hela 25 år! Presenten är fixad, men tänkte kanske köpa något litet mer om jag hittar något kul imorgon!

Triwa

 
  

Jag har länge varit sugen på en klocka från Triwa (fd. Tritoni), de är så snygga! Kanske borde jag slå till på en när lönen kommer?? :)

Hällregn och hagel




Blixtrar och åska. Bamsevattenpölar längst vägarna. Hällregn blandat med hagel. Nu börjar jag känna igen det svenska midsommarvädret. Självklart slutade jag jobbet precis i samma veva som vädret var som allra värst. Väntade någon minut sen cyklade jag. Tyckte det hade lättat lite på regnet. Jag hann inte långt innan det var dags för ett hagelutbrott. Ett tips, cykla inte när det haglar, det gör ont.

Nu är jag alltså hemkommen från jobbet och ska ta tag i städandet/tvättandet. Tråkigt men passar en dag som denna då man helst stannar inomhus.

Kramar♥


Just another manic monday

Godmorgon på er! Så var det måndag morgon igen. Shit vad fort tiden går! Ska iväg till jobbet nu, jobbar till halv fyra idag. Sen blir det nog stan en liten sväng och en massa städande här hemma. Ser inte bra ut i vårt rum just nu alltså. 

Soluppgång på Las Palmas flygplats, tror jag visat bilden förrut, men gillar den så ni får se den igen :)


I'm home!

Yes nu är jag hemkommen från Uppsala. Festen var mycket trevlig, så kul att träffa bror och Jenny och helt enormt god mat! Hoppas vi ses mer i sommar!!!! :) Morgonen idag var nog ändå mysigast. Vi blev bjudna på frukost/brunch hemma där Thomas och Jenny bor. Vi satt där på takterassen och pratade massor, supermysigt!
Efter en del shopping på Stadium Uppsala, lång bilfärd hem och mathandling i Kga är vi nu äntligen hemma. Skönt.

Men usch vad tråkigt med matchen igår. Fanns ingen TV där vi befann oss, men några entusiaster (stavas?) gick omkring med en hörsnäcka i örat och lyssnade på matchen. Attans att Spanien skulle sätta det där 2-1 målet så sent... Aja bara att heja på mot Ryssland! Någon som vet när den matchen är förresten?

På tal om bal...

För något inlägg sedan visade jag bilder från min bal. Kom på att för någon månad sen provade jag min balklänning, gissa om jag blev glad när jag upptäckte att den skulle behöva sys in lite här och där för att den skulle sitta uppe på rätt sätt :)



gu vad mörkhårig jag var då... Men visst är klänningen fin!? (Dålig mobilkamerabild dock)
Nu måste jag sätta igång med dagen, har precis varit ute på en promenad med Aida, nu ska naglarna lackas och jag måste in i duschen. Sen bär det av mot Uppsala och 30års fest :) Lite surt att missa Sveriges match ikväll men det är smällar man får ta, vad gör man inte för bror sin liksom?

Hoppas ni får en härlig lördag allihopa! Hörs imorgon!

Kramar♥

Nya gamla favoriter



Tänkte dela med mig av två köp jag har gjort de senaste två dagarna.... Två av mina absoluta favoritprodukter.
1. Lóreal Telescopic Mascara, helt klart bästa budgetmascaran! Testade en dyrare variant nyligen (Lancomes Virtouse) men denna är mycket bättre tycker jag!
2. ACO Cliniderm Hydra Boost, hydrating day gel cream, himla bra till min något torra hud och smälter in i huden snabbt! Luktar underbart!

Nu ska jag kolla vidare på matchen (Holland-Frankrike), go Holland! :)

Äntligen fredag efter jobbet!

Den här veckan har känts megalång. Långa dagar på jobbet och lite sömn. Skönt att det är fredag. Bara 6 veckor kvar att jobba :P

Ikväll blir det bara mys med pojken min hemma hos mor och far. Orkar inte med något annat. Träningsvärk i benen från springturen igår (yes jag var duktig och kom ut). Det var den värsta springturen på länge. Var redan supertrött i benen efter jobbandet + en massa spring på stan + släpat hem tunga kassar. Kändes som benen var gjorda av bly, min överkropp och vilja var nog hela tiden 2 meter framför mina ben som släpades efter, hehe! Inga stopp gjorde jag iaf.

Vad händer hos er ikväll då? Lugnt? Fotboll? Fest? :) Hoppas kvällen blir bra iaf!



Min Bal!

Rotade runt lite bland gamla bilder och hittade några från min studentbal. Åh vad fina alla var! Balen i sig tycker jag var lite överskattad men åh vad roligt det var att göra sig iordning, dricka lite vin tillsammans innan och åka runt i den fina bilen! Minnen för livet... Det här var på den tiden då vi inte hade en bra fungerande digitalkamera så de flesta kort som finns från denna tid är framkallade från en "vanlig" kamera.

Jag, Pia och Sofia ♥




Jag och min balfrisyr som inte riktigt blev som jag tänkt mig...
 

Presenten färdig+mer shopping

Japp nu är min brors 30 års present inhandlad! Vågar dock inte skriva vad jag köpte än då jag vet att han tittar in här lite då och då :) Men är ganska nöjd! Helt slut idag med... Inte van vid att jobba i detta tempo alltså. Men vänjer mig väl snart hoppas jag.
Till helgen bär det ju som sagt av på 30 års fest i Uppsala. Åh vad jag ser fram mot att träffa bror min och Jenny! Kläder är bestämda och kroppstejp inhandlades idag=)  Idag fick även ett par shorts och en mascara följa med hem, tack mor! Strategiskt att ta med sig mamma när det nalkas shopping! ;)

Nu sitter jag och funderar på att ge mig ut på en joggingrunda, var ett tag sen nu... Måste ju hålla konditionen i form ända till Göteborgsvarvet 2009!

Kram på er


Tanken bakom

Fått några förfrågningar om vad som menas med "Nummer älva" så tänkte ta och berätta det lite kort. När jag var liten och min farfar levde kallade han alltid mig för sin lilla älva. Han tyckte då att jag såg ut som en älva med mitt blonda lockiga hår och dessutom var jag barnbarn nummer 11! Så det är min tanke bakom min bloggrubrik... Dessutom tycker jag att älvmotiven är vackra! Och jag gillar nummer 11.... :)

Tors morgon idag, blev inget bloggande igår, var så himla trött efter jobbet att jag inte visste var jag skulle ta vägen! Dessutom kom Johan hem från jobbet så jag ville passa på att umgås lite med honom! Nu är det jobb igen som gäller till 15 sen ska jag ner på stan och försöka hitta en 30års present till min bror. Ideér någon??

Ha en fin dag! ♥

Båtliv är härligt

Älskar livet till sjöss... Om ett år kanske kanske Johan och jag har en egen båt... vem vet...?

Bild från helgen


yeey Sverige vann ikväll!!! Vilket mål av Zlatan! NU ska jag sova, borde sovit för längesen! Kram och godnatt! ♥

Füssball it is

   

Trött, stel i nacken och blå (gnällspik, jag?) är jag men ska nu bege mig ner till Lisa för att kolla in fotbollen! goo Sverige! Tror de blir en tuff match dock... Men heja, det ska jag! Tillsammans med Lisa (mfl?) och en fruktsallad :)

Eleven.se

Surfade runt lite på eleven.se för att leta efter kroppstejp som jag behöver till min klänning i helgen... Hittade inget men hittade dock massa andra fina rosa saker som jag blev sugen på :) Beställning snart kanske?

  


     



1. Aquolina Pink Sugar Shower Mousse 149:-
2. MOR Cosmetics Marshmallow Body Butter 270 :-
3. Rock Hard Cosmetics Lip Balm 89:-
4. Library of Fragrance HotKiss, Double Trouble 150:-

I'm blue dabididabedaj...

Godmorgon! Är blå lite här och var från dagarnas vurpor. Baken min är blå likaså mitt knä och lite på låret. haha snart kan ni kalla mig smurf-Annika! Ska iväg till jobbet nu, jobb till 15 idag. Sen blir det en liten sväng förbi bästaste mormor! Ikväll spelar Sverige sin första match i EM mot Grekland, det får man ju inte missa!

 

likheterna börjar bli slående, eller hur?

Hon har stenkoll

 

Aida på sin favoritplats i båten... Snacka om att hålla koll.... På andra bilden kan man se vad som är så intressant.. kanadagässen!!! :)

Nu upptäckte jag att det förra inlägget jag skrev inte syns ännu, åh vad jobbigt det är när det bara strular! aja det kommer väl upp om ett tag, säkert i dubbelt då också *suck*

Slitig dag på jobbet och en rejäl vurpa

 Ojojoj vad trött jag är. Rivstartart på jobbet idag verkligen då jag hade hand om hela egenvården själv under eftermiddagen. Det gick helt ok men sprang omkring som en liten vessla hela tiden. Satt verkligen inte ner en endaste minut. Men det var kul samtidigt, tiden gick fort!

Efter en sväng förbi Lisa blev det en långpromenad med Pernilla! Alltid lika kul att ses :) Hennes lille vilde gris till hund slog dock ner mig som en bowlingkägla när han fick springa lös på fotbollsplanen... Jäklar vilken vurpa säger jag bara!! Jag flög i luften och landade rakt på svanskotan!! haha Pernilla kunde inte sluta skratta! Det måste ha sett rätt kul ut... :) Andra gången inom loppet av bara några dagar som jag ramlar. På ön i lördags flög jag handlöst över en rot vilket resulterade i ett blått knä + lite fler diverse småskavanker. Klant Annika!!!

Nu sitter jag här och kopplar av för första gången idag, känns skönt. Trött i kroppen och trött i huvudet, blir tidig sänggång ikväll!

Bloggen strular, går inte att ladda upp bilder, mucho tråkigt. Återkommer om en stund!

Jobb

Då åker jag iväg till apoteket för min första jobbdag. Känns lite spännande samtidigt som väldigt jobbigt! Jobbar till 17 idag sen har jag några promenader inplanerade :) Solen skiner idag med, undrar hur länge det fina vädret håller i sig..
Måndag idag ju, vilket innebär nya tag med träning och bättre mat (som varje måndag då). Får se om jag lyckas bättre denna vecka än förra. Förhoppningsvis gör jag det...

Hoppas ni alla får en härlig dag!


Separationsångest

Gu vilken pers det är att rensa garderoben. Hittar massa gamla plagg som betytt så mycket, minnen blossar upp och jag kan bara inte göra mig av med det! Sedan står jag och velar en stund innan jag efter mycket om och men lägger plagget i slänga eller skänka högen. Puh nu är garderoben utrensad iaf och jag kan flytta in med alla saker jag har med mig hem från gbg.

Vad det blåser idag förresten! Mor och far ligger inblåsta med båten i en liten vik och vågar sig inte därifrån. Får hoppas det lugnar ner sig så de hinner till jobbet imorgon :)

Söndag kväll nu. Om jag ska summera veckan skulle jag använda dessa ord: sol, bad, Lisa, promenad, Örebro, fest, båt och ledighet. Låter inte så dumt va? Har varit en härlig vecka men imorgon är det som sagt back to reality som gäller.

Ett nytt armband...

 

Mycket fint mot solbränd hud! Köpte detta i min vän Lindas butik, hon har även en webshop/hemsida!!


Ny design!

Jag bara älskar min nya design som Emma har gjort åt mig! Är den inte fin!? Hon är så himla duktig, hon förstår hur man vill ha det direkt! Så tusen tack Emma :) Nu blir det mycket roligare att blogga!

Har precis kommit in efter en stund i solen. Där gjorde sig festandet påmint och jag fick lite huvudvärk och blev väldigt törstig. Så nu blir det att hälla i sig vatten och sen måste jag ta tag i garderobsrensning så att jag kan packa upp alla mina grejer någon gång.. Just nu är allt en enda röra!

Bloggen funkar igen!

De har hållt på och flyttat min blogg till den nya "plattformen" så kunde inte uppdatera under gårdagen. Men nu funkar allt som det ska igen, inga större förändringar verkar det vara.

Jag har haft en massa roliga dagar sen jag bloggade sist. 60års fest ute till sjöss i underbart väder och igår var jag på examensfest + Statt senare. Konstigt nog mår jag bra idag, ingen baksmälla vilket känns väldigt skönt! Så jag ska snart bege mig ut i solen en sväng. Bäst att passa på nu för imorgon börjar jag jobba.

Bjuder på två bilder från helgen....





Förresten, titta in lite senare idag så kanske nya designen kommit upp :):)

LaRedoute Rea

några favoriter från LaRedoutes rea... Till pangpriser!

image399image400

image401 image402

image403 image404

Men idag känns det mest som man skulle vilja gå helt naken... Helt sjukt varmt ju!

Nu beger jag mig iväg mot båten! Ny desgin, massa bilder och inlägg kommer på lör! Ha en underbar helg!

...Och iväg...

Nu ska jag iväg till skärgården en sväng med Lisa igen för att sola. Man hör studenter vråla lite här och var denna morgon, roligt. Tänkte kolla på dem senare när de åker omkring i sina vagnar!

Ha en strålande dag!!!

image398

Minnen, minnen, jag som student fyra år sen nu (!)

Härliga sol!

Dålig uppdatering idag. Har varit ute i skärgården hela dagen med Lisa. Vi sitter ihop vi två just för tillfället, som hennes pojkvän antydde ;) Men vi har ju lite att ta igen då vi så sällan ses annars! Vi köpte med oss underbart god frukost som vi åt på båten och sen blev det solande och badande. Har fått en hel del färg idag, bränner lite här och var, speciellt bakom vänster öra.
Hem någon timme blev det efter skärgårdsvistelsen sen gav vi oss ut på en långpromenad med vovvan. En härlig dag har det varit ute i det fina vädret!

Inför helgen har jag en hel del planer. Imorgon kväll åker jag och Johan med mor och far ut med båten för på fredag nalkas det 60års fest ute till sjöss. På lördag återvänder jag hem då jag är bjuden på examensfest på kvällen. Mycket fest helt enkelt! Och en fågel har viskat i mitt öra att det fina vädret ska hålla i sig....!

Snart kommer förresten min blogg få en helt ny look. Den kommer bli sååå fin! Det är söta Emma som håller på att fixar med min design :)

Nej nu ska jag sluta svamla och gå till sängs... Bjuder på två bilder från idag på min söta vovva!

image396

image397

Nån som vill smaka?

image395

mums vad gott det är med jordgubbar!

Skärgården & icke-trasig båttoalett

image390 image391

image392

image393 image394

Lite blandade bilder från dagen i Kristinehamns Skärgård. Så underbart varmt! Bildbevis på första doppet för i år (jag gör en konstig min, ja). Var inte alls kallt i vattnet! Hann träffa Linda en sväng innan vi åkte också, vi tog en mjukglass i solen. Sen åt Lisa och jag en pizza och drack cola ute i skärgården... Det här med måndag=nytt liv går inte så bra. Får köra på nästa måndag ;) Men man måste ju passa på att njuta nu av det fina vädret och ledigheten, eller hur?

Hände en liten olycka idag. Vi trodde att Lisa råkat pumpat sönder vår lilla båt-toalett. Pappa blev jättearg då denna är väldigt jobbig att laga så han och mor for i ilfart till kristinehamn. Det visade sig dock att det var bara vi som inte hade den rätta knycken på pumpandet... haha tur för oss det!

Dagens bravader

Örebro blev det som sagt idag! Vi började vår shoppingtur med en kycklingsallad lunch på en uteservering, mm supergott var det. Sen sprang vi runt i en massa affärer. Lisa shoppade en del, jag kom endast hem med en vit topp, ni får se någon dag :) Kom hem ganska sent och då begav vi oss ut på en promenad med vovvan. Oj vad varm hon blev, har aldrig sett en lyckligare jycke än henne när hon fick bada :) Nu är jag sjukt trött. Det är nog värmen som tröttar ut mig!

Imorgon blir det en tur till Kristinehamn till vår båt för lite sol och bad. Då får kameran följa med så uppdaterar troligtvis med lite fina sommarbilder någon gång under eftermiddagen! =)

Vet ni? Jag klarade egenvårdstentan med 2 ynka poäng, yeey nu får jag anställas som apotekstekniker i sommar! 

       image389

måndag=nytt liv?

Ny måndag, ny vecka och nytt liv. Låter väl bra? :) Förra veckan var allt annat än nyttig. Blev mycket godsaker och lite träning. Nu är det nya sommartag som gäller (hm har på känn att jag tänker såhär varje måndag).

Ska inleda den här veckan med en liten solstund på vår trädgård sen bär det av till Örebro med bästaste Lisa :) Så kul att umgås igen såhär över sommaren!!!

Vet ni förresten? Igår anmälde jag mig till Göteborgsvarvet (21 km) 2009, det ni. Nu blir det äntligen av!! Någon som är på???


   image387image388

min varma dag i bilder

image382 image383

image384 image386

Mobilbilder från dagen... Skönt att ha en trädgård att vara i!
Har precis hämtat mor och far från båten i Kristinehamn och nu vankas det snart mat....Tror det blir kyckling..mums....Härligt att komma hem och bli lite bortskämd igen :)

Jag smälter bort....

       image381

Det är hothothot ute... Jag fullkomligt smälter ju bort... Skulle behöva ett dopp nu känner jag.... I frysen.....

Friidrott om ett tag på tv, det får man ju inte missa! På tal om något annat menar jag.... *värmeslagsvammel*

I'm home!

Efter en lång dag igår med städning och flytt + bilkörande så är jag nu hemma i Karlskoga där jag ska spendera hela sommaren. Kändes lite vemodigt att lämna lägenheten till en främling men det ska säkert gå bra. Idag skiner solen igen och sommarvärmen håller i sig. Har inte mycket planer för dagen, men solning blir det garanterat :)

Vi hann även med liite shopping innan vi lämnade Götet igår, två nya toppar fick jag av pojken min :) Ni ska få se...

Idag skulle det smaka med en stor glass känner jag, men nu är det nog frukost som gäller först :)
image380


RSS 2.0