hihi

image168

Hmm lördag idag.. Ikväll blir de melodifestivalen och labrapportskrivning (en lördag!)....

nytt hår?

Följde Pernillas tips och kollade hur jag skulle se ut i lite andra frisyrer.....

image166  image167

vad tycks? brunt lockigt svall eller en blond kortare variant? =) Testa själv här.

Idag har förkylningen blivit ännu värre... täppt i näsan och ögonen rinner... Blir en lugn helg.

Synd om mig idag

Har råkat dra på mig en förkylning... och feber... usch! Igår kände jag mig lite öm längst halsen men gick ändå o gav allt på ett tufft cykel-cirkel pass, så jag får väl skylla mig själv antar jag... Så nu snorar jag och Caroline ikapp när vi labbar. Gick verkligen inte bra på labben idag, ALLT gick fel kändes det som och resultatet blev värdelöst. När jag äntligen kom hem slängde jag mig i soffan och sov i hela två timmar! Känns dock som om jag inte kommer ha några problem att somna nu ändå.. En riktigt usel dag helt enkelt. Hoppas er har varit bättre!

idag fotades det lite på labbet, ska försöka få korten skickade till mig så jag kan visa hur vi labråttor ser ut när vi är in action =)

Idag får ni nöja er med lite vårinspiration för garderoben...

      

Allt från www.asos.com

Det drar i shoppingnerverna!

Nu ska jag kurera mig, har verkligen inte tid att vara sjuk! Imorrn blir det skolan hela dagen igen. Men ingen lab, vilket känns skönt.

Sov gott!

Min sötnos!

image156

image157

åh vad skönt med lite svalkande snö!!
  image158

Eländes tågresor

Tillbaka till gbg efter en lugn och härlig helg och en jobbig tågresa.
Helgen först.. Har mest umgåtts med Johan och familjen och försökt pluggat lite, har även gått skogspromenader med min lilla vovva och träffat några vänner. Som vanligt är jag alldeles för optimistisk med vad jag ska hinna och orka med när jag är hemma, hann inte träffa alla jag ville... Men kommer ju snart fler chanser. Åker ju hem lite då och då!

Tågresan då.. Började med att jag fick ett vredesutbrott då jag upptäckte att SJ gjort om sin sida och såg att de tagit bort sista minuten biljetterna! Jag lever ju på sista minuten biljetter! Malin visade mig dock nyss att så var inte fallet, man skulle bara klicka på en minimal knapp uppe i högra hörnet. Jag betalade alltså alldeles för mycket pengar för min biljett i onödan och när jag hämtade ut den upptäckte jag dessutom till min fasa att jag inte hade en platsbiljett. Trängde mig in i en knökad obokad vagn där jag fick en härligt intryckt ståplats och en dörr i axeln någon gång i minuten. Efter någon timme lyckades jag iaf kriga till mig en sittplats. Framför mig sitter då en "alkisfamilj". Stackars barn säger jag bara! Föräldrarna satt och hinkade i sig öl och blev så fulla att de ramlade omkring i vagnen. Mår dåligt när jag ser sådant. Mamman fick dessutom ett vredesutbrott på min resväska som tydligen stod placerad lite i vägen för henne och sparkade argt in den i väggen... tur att det inte var något skört i säger jag bara..

Såå..Nu har jag avreagerat mig lite, tråkig läsning men skönt var de iaf!

Har en del kvar att plugga idag inför morgondagens lab, så borde verkligen ta tag i det nu.. Annars blir det inte många sömntimmar inatt. Åh längtar tills denna kurs är över!

Nehepp inga bilder idag.. vill inte funka, får bli imorrn...

Sov gott!

dålig uppdatering

Denna vecka har det inte blivit mycket bloggande. Johan har varit hos mig i Göteborg i nästan en hel vecka :) Dessutom har jag haft massor i skolan så har inte haft tid med datorn! Nu är jag dock hemma i Karlskoga. Var ett tag sen sist, alltid lika skönt att komma hem en sväng!
Solen skiner idag och jag har varit ute på en långpromenad med vovvan i skogen. Blev en del filmande och fotande, var så fint i skogen! Lägger upp bilder när jag kommer tillbaka till gbg, ingen sladd med mig hit.

Jag har förresten fått en ny dator! En lite smidig bärbar sak! (Tack Far!) Nu kan jag ta med mig den öööverallt, hehe.
Ikväll blir det kanske lite party... Sen hoppas jag på att hinna med att träffa några efterlängtade vänner i helgen också!

Ha en bra helg! En liten försenad alla hjärtansdag hälsning också!


                              image155

Ingen semla för mig

Nepp trots att jag var bra sugen blev det ingen semla för mig idag på självaste fettisdagen. Och det var inte för att jag skulle känna mig nyttig, nej nej, det var för att jag inte orkade gå iväg och köpa mig en =) Haha lat som man är...
Är helt slut i kroppen efter ett jobbigt cykel-cirkel pass... Måste nog varit rekordtemperatur inne i cykelrummet idag, gick knappt att få luft!

Så kallad dugga på tors.... Jag kommer antagligen inte klara den men kommer ändå gå dit och ge det ett försök. Imorgon ska vi ha vår första labdag, får se om jag kommer hem välbehållen!

Vet ni, Malin och jag hade nästan bestämt oss för att springa Göteborgsvarvet och gick entusiastiska in på deras hemsida för att kolla hur man anmäler sig... Tror ni inte att det då är FULLT? Var ju verkligen på g där... Men aja är väl inte meningen att jag ska springa i år. Är säkert storm ändå den dagen. Kan ju iofs dyka upp biljetter senare, får vänta och se helt enkelt.

Vad tycker ni det heter förresten? Fettis-dagen eller Fet-tisdagen? Har alltid undrat vilket som är rätt.... Jag har då alltid sagt det förstnämnda.

image154

Ensam lördagkväll

Sitter nu här i min ensamhet och är otroligt trött... Har haft en heldag på stan idag med först Helena och sen Malin. Har shoppat en del! Var ett tag sen jag shoppade nu faktiskt (tro det eller ej!) Blev jeans, skärp, 2 nya the sorter, teburkar och ljushängare till fönstret (blev superfint!).
En lyckad dag alltså som avslutades med en fika på expresso house och sen bio. Vi såg "I Am Legend" med Will Smith. Jag tyckte den var riktigt otäck! Blev rädd så jag flög i biostolen ett antal gånger! haha någon som är lite lättskrämd tror jag! Mardrömmar inatt it is...

Gårdagkvällen blev mycket lyckad, började som sagt på Hvillan och fortsatte sedan på Dancing Dingo där vi svängde våra lurviga! =)

Nej nu blir det sängen...... Imorgon blir det plugg och träning för hela slanten! Förresten.. ett dilemma... Kan verkligen inte bestämma mig om jag ska springa Göteborgsvarvet eller inte.... MÅSTE bestämma mig väldigt snart! Vore kul men samtidigt vill jag inte sätta mer press på mig själv än vad jag redan har denna terminen... Hm, tåls att fundera på...

Godnatt!

Indonesien förra året, mm längtar tillbaka till de goda drinkarna! Jag, Johan och Johans bror Robin!
image153


changed plans

Pernilla messade imorse och sa att hon inte kommer... Mkt tråkigt! (Men jag förstår dig, huvudsaken är att du mår bra!) Hade sett fram mot vår shoppingrunda! Aja får bli en annan gång!

Blir nog party ikväll ändå som det ser ut. En drink hos mig först sen iväg på sing-star kväll på Hvillan och sen kaanske det bli dans på Dancing Dingo (mitt o Pias favvohäng) =)

Har precis varit på spinning så ska hoppa in i duschen nu och sen försöka få i mig någon form av mat. Ägg kanske? Lever fasen på ägg.....och youghurt......

RSS 2.0