Byeee!

Imorgon bär det äntligen av mot Indonesien!!! ååhh ska bli underbart:)Väskan är packad o passen,p-pillren och piljetterna är på plats (det är nu ni ska skratta åt min fyndighet...haha). Ska fotas massor så ni får ta del av min resa senare:D

Ha det bäst nu alla!!!
byeeeeeee!

image25


What Disney Princess Are You?

Belle
You're Belle! Love isn't the main thing on your agenda in life. You just figure that if the timing is right, you'll find the one meant for you. You're not superficial, and look past outer beauty. For you, what's inside DOES matter. You're a pretty down to earth person, and you probably have a few very close friends that will always have your back.
Gör test

image24

Hmm.. De flesta borde bli henne med dom frågorna ?


fredag den 13e

Idag är det fredag den 13e...Någon som är skrockfull??:D Nope det där tror jag inte det minsta på, har haft en alldeles lysande dag hittils (peppar peppar..haha). 

Dagen började med ett hårt träningspass, core+40 min kondition. skönt att träna lite tidigare på dagen för ovanlighetens skull. Sedan bar det av mot soliga avenyn för att uträtta lite ärenden. Har fixat det mesta för resan nu, usch vad dyrt det är med solkräm!! upprörande....
Har fått en tid för nagelförlängning nu! ska göra det på mån!! Ska bli skoj o testa på... ujuj vad fina naglar jag kommer att ha på brölloppet:D

nej nu ska jag städa lite innan jag tar fredag kväll.. (vilket innebär slappa framför tvn) Imorgon ska jag möta upp Pia på stan och sen ska jag följa med henne på kalas på kvällen :D

För någon dag sen upptäckte jag dessa små söta blommor på min gröna växt. Jag blev upprörd och undrade vad de gjorde på min gröna växt. Sofia lugnade mig med att säga att den bara blommade. hm. jaja söta är blommorna iaf! Ser ut som små stjärnor.
image22


Gick inte att infoga någon bild just nu men kommer senare om blogg.se fungerar bättre då.

Ha en trevlig helg alla!

Dagens vill ha!

image21
Luktar såå gott! Undrar om den finns o köpa på planet måntro.....? :P


vovsan ;)

Hann med en massa härliga promenader med min söta lilla vovve på lovet också... Tänkte bara lägga in lite bilder :)

Lite utsikt från en promenad på "kullen" :) För er som inte vet så ligger vårt hus en liten bit åt vä..det är alltså inte med i bild här.
image18image19


Snälla snälla lillmatte åååkkk inte ifrååån miig igen!
image20

påsken

Hej allihopa (alla 2, eller hur många ni nu är som läser min betydelsefulla blogg;) )! Har inte skrivit på ett tag nu, har haft fullt upp :) Påsken firades hemma i Karlskoga med familj, vänner och Johan (och vovsan såklart!). Det var hur kul som helst o träffa alla igen! Tack för en rolig påsk!
Han med en utgång hemma i kga också! Kvällen började med att  Helena lagade mat, i ett väldans tempo med en väldans energi ;) Hon var helt galen i köket...hehe.. Maten blev jättegod bortsett från den brända potatissalladen då:D Kvällen forsatte hemma hos Emma, var så länge sen jag träffade alla där!! Sen blev det statt.

Nu är jag tillbaka i Göteborg igen och nedräkningen har startat inför Indonesienresan! Inte alls långt kvar nu, åker ju nästa onsdag! hmm massa jag ska hinna med innan dess...

ojoj vad slapp kursen som jag läser nu är... kom tillbaka på tis efter påsk för tre intensiva dagar i skolan men så blev det inte. Vi fick istället "ledigt" från idag torsdag till nästa tisdag. Såå nästan en hel veckas ledigt till.. Jag tackar jag. Sen går jag ju bara tis och halva ons innan vi reser iväg... Och när jag kommer hem från resan har jag nästan en veckas ledigt till...haha... känns knappt som jag går i skolan längre! Men vi fick tillbaka resultaten från förra tentan idag iaf... och.... VG på alla delar! Helt otroligt, det trodde jag faktiskt inte!!

Nu ska jag sluta pladdra och ta hand om tvätten....kuul...
Kommer lite bilder här från påsklovet!

image15

  

Förresten... Ingen har väl missat att det är soool och varmt ute idag antar jag :) Och att det ska bli jättevarmt och skönt hela helgen!!! härligt!


heelt ootroooligt!!!!

Det här är helt sjukt!!! Johan och jag gick och köpte glass förrut, då bestämde jag mig för att köpa med en trisslott för ovanlighetens skull...och vet ni?????!!! jag skrapade fram 10 000 kr!!!!!! JAG som aldrig vunnit något i hela mitt liv!! inte ens 100 kr på bingolotto... ojojoj... :D Det betalade min kommande resa!!

Kram på er!

RSS 2.0