shopping

Här är lite av shoppingen igår. Jättesnygg kort jack-tröja från H&M (mycket snyggare i verkligheten) och en t-shirt från Gina Tricot.



 


Kul att mat-Tina och Tobias vann Let's Dance! Det var de värda. Det kändes ganska väntat tycker jag. Eller vad tycker ni?

Nej nu måste jag ställa mig och laga mat (mitt i natten). Tog fram kyckling förrut men middagen blev aldrig riktigt av. Så nu måste jag steka upp den annars lukar det väl apa när jag vaknar imorgon. Ska upp "tidigt".. Cykel-cirkel pass kl 10 på schemat...

sov gott!


überlycklig!!!

Jag fattar inte riktigt hur det gick till men jag klarade tydligen tentan!!!! Lycka säger jag bara.... Ingen mer organisk kemi!!!! de måste rättat snällt, även om 40% av klassen inte klarade sig... Åhh jag är så glad,så glad, så glad!! haha.... Nu blir det ett jäkla firande imorgon!! Ska ju till make-up store imorgon sen blir det partyyyy!

Idag har allt gått i ett. Började med träning, sen har jag varit på stan ganska länge (shoppade lite igår, kanske visar senare), tvättat och solat. Snart ska jag upp till Malin och göra varma mackor o fruktsallad och kolla på Let's Dance finalen, vilka vinner tror ni? Jag tror jag vet.... =)

              image191

Korkad?

Tentan gick inge vidare... Satt tiden ut (6 timmar!) och hann ändå inte klart... Blir omtenta i juni, bara att inse. Jag är inte gjord för kemi, tror helt enkelt att jag är för korkad?

Aja inget att deppa över, nu är jag iaf ledig tills på tisdag och jag har INGET att plugga! Ska ut o äta och ta en öl snart med tjejorna, blir nog lugnt men måste ju "fira" på nåt sätt! Imorgon blir det stan och möjligtvis lite tröst-shopping!

Kram ♥

Nervös

Om bara 10 timmar sitter jag där i tentasalen och våndas... Det känns sådär... Ber för en lätt tenta nu, då kaanske det går vägen... Jag får inte stressa upp mig bara...Märks det att jag är lite nervös? Brukar aldrig vara det för tentor annars faktiskt. Aja det värsta som kan hända är att jag får en omtenta, eller hur? :)

Önska mig lycka till nu! Det kan verkligen behövas.... 


image186

Jag=tentamonster?

Jag får utbrott på småsaker, som att skrivaren inte fungerar. Jag är ganska otrevlig att umgås med. Johan undviker att prata med mig för länge på telefon. Hm listan kan göras lång och allt tyder på en sak. Jag håller på att omvandlas till ett fruktansvärt tentamonster! Tur att det snart är onsdag så jag får skiten ur världen. Oavsett hur det går ska det bli skönt att få det överstökat... Har haft svårt att hitta motivation och koncentration här hemma i Kga för att plugga. Borde kanske stannat i Götet..

Påskhelgen har i alla fall varit trevlig. Kul att träffa min elefantbebis till bror lite (hehe). Mysigt besök hos mormor. God mat och massa godis hemma hos mor och far. Kramats med Johan (för lite dock). Träffat massa kompisar. Utgång. Promenad med Pernilla! Ja som ni ser har jag gjort mycket annat utöver pluggandet, lite för mycket.

Nu tillbaka till böckerna...

Hoppas alla har haft en mysig påsk!

                               image185


vädret jävlas med mig

Varför blir det alltid tokväder när jag har planer på att vistas utomhus? Imorse hade jag och två vänner bestämt oss för att åka ut till Skatås (ett skogsområde med löpspår) tidigt för att springa en tur. Jag gick upp halv nio för att hinna äta ordentligt frukost. Men när jag vinklar upp persiennerna för att blicka ut över gräset och mötas av den lovande solen får jag mig en vit chock. SNÖ! Överallt! Varför nu?? Hmm verkar sannerligen som att vädrets makter har något mot mig...

Går ganska bra med pluggandet just nu, och snart är det bara upploppet kvar. Snart bara en vecka kvar. Åh tänk när det är över! Då väntar en hel veckas förtjänt ledighet... Härligt... Åker hem till Kga på ons, ska som vanligt bli skönt att komma hem! Dessutom ringde Sofia idag och sa att hon skulle hem! Så kuuuul, träffas inte så ofta nuförtiden.

Kram♥

Melodifestival eftersnack

image184

Så var årets melodifestival stjärna korad. Det blev inte helt oväntat Charlotte Perelli med låten Hero. Jag tycker nog att det är den bästa låten att skicka vidare i det här sammanhanget. Jag tyckte dock bäst om Sanna Nielsens låt. Men störst intryck på mig gjorde nog ändå tjejen som sjöng den vackra pianoversionen av förra årets vinnarlåt, "The worrying kind" av The Ark.

Så, där var nog Annikas eftersnack avslutat. Nu kallar sängen.

roar oss i poolen på Bali

image183

image182

haha snyggon! kul verkar vi ha iaf... =)

Trötter

Precis tagit en lång varm skön dusch... Tänk vad skönt det kan vara att duscha ibland. Är trött i kroppen efter kvällens träning. Är trött i huvudet efter dagens pluggande. Är trött helt enkelt.
Dagen har varit helt ok. Efter föreläsning och en stunds pluggande i bibblan mötte jag upp Helena på stan för en snabbfika på condeco och en minitur på stan. Var skönt att komma ifrån en stund och alltid lika kul att umgås med Helena! 

Snart helg nu, ni kan aldrig gissa vad jag ska hitta på? Håll i er nu..... Jag ska.... pluggaaa! Till förbannelse. Nej men lite annat ska jag väl hinna med också. Ska exempelvis träffa min kära barndomsvän Emelinda som är i stan på besök, trevligt! Sen är det ju melodifestival-final, det kan man ju inte missa (eller?).

Nej nu ska jag krypa in i min toffel och slumra lite... gahh sötnos!
image180

(Bilden är från humorsajten.com om ni inte förstod det. Blivit dåligt med egna bilder nu ett tag, har inte så mycket att fota just nu, men ska bättra mig!)

Blogg.se har krånglat under kvällen. Detta inlägget skrevs för några timmar sedan men jag kunde ingte publicera det då!

ändrade planer

Blir ingen resa hem till Karlskoga på tors, blir kvar här i gbg med mina böcker:( Imorgon är det två veckor kvar till skräcktentan och jag har bestämt mig för att plugga allt vad jag kan denna vecka så jag kan åka hem över påsk i stället. Har bokat biljetter hem på ons nästa vecka! Min kära bror ska på praktik i kga den veckan, ska bli kul o ses! Träffas inte så ofta nu med tanke att han pluggar i Sibirien. =)

Imorgon ska jag iväg på den så kallade ALARM mässan och fjäska in mig hos möjliga framtida arbetsgivare. Kommer dit folk från både norska och svenska läkemedelsföretag och apotek. Ska bli intressant. Kanske kan få lite mer klarhet i vissa frågor man undrat över... Dessutom bjuder de på lunch (=jag slipper laga mat).


min pojkvän går förresten i motorcykel-köpar-tankar. Tänkte föreslå denna. Snacka om vrålåk.
image178


Väldigt blandat inlägg, hoppas det gick att följa någorlunda iaf! Sov gott!


make-up store

I slutet av denna månad efter tentan ska jag äntligen utnyttja mitt julklapps-presentkort på makeup store. Ska gå en minikurs på 50 min och lära mig vilka färger jag passar i och hur jag lägger en snygg make-up! Något att se fram mot!

image175

Slut på helgen

Nu börjar min pluggfria helg gå mot sitt slut och imorgon åker jag tillbaka till kära Göteborg. Blir bara där till på torsdag då jag åker hit till kga igen =) Men nästa vistelse här blir dock inte pluggfri... Nu börjar tentaperioden... Blandade känslor för det, känns som det är så mycket jobb kvar om jag vill klara tentan men samtidigt vill jag bara få den överstökad nu! Ska verkligen kämpa järnet nu för att klara den! Vill inte ha den efter mig.

Helgen har varit jättehärlig och innehållit lite av varje:
*massa mys med Johan
*umgåtts med familj och vänner
*Lite shopping (dock mest åt Johan)
*Fest+utgång
*Träning

Var kul med en riktig fest! Men mindre kul idag kan jag säga. Förutom en förmiddagspromenad med Aida så har jag och Johan knappt lämnat soffan, hehe. Men kändes iaf bra med en riktig "urladdning" nu innan tentaperioden!

Nu ska jag sova, klockan är mycket och Johan stackaren ska upp om ca 2 timmar redan! Han ska iväg på jobb i Falun.

Godnatt!

Gillar denna bilden, tagen av Jenny (el Thomas?) en tidig morgon på Las Palmas flygplats jan 2007. Tänk om man fick flyga bort till solen nu..... *drömmer*......
image174

vårkänslor!

Min helt pluggfria helg har påbörjats hemma i kga, så sköönt att veckan är över! Duggan gick mindre bra men strunt samma...Nu är jag iaf ledig! Har varit ute på en långpromenad med min sötisvovva Aida, riktigt varmt ute! Nu är våren på väg! Igår i skolan satt folk ute och åt lunch och idag åkte vantarna av!

Har inte planerat så mycket för helgen, ska göra det som jag känner för helt enkelt. Upptäckte förrut att det är inomhus friidrotts VM nu! Det hade jag missat, brukar ha koll på sånt. Så det kommer nog bli några timmar framför det :)

Ha en bra helg!

kan man få nog av bilder på denna söt(grå)nos =)
image172


galet väder och hårfärgning!

Imorgon är allra sista labdagen! wihooo! Är egentligen inte så trött på själva labbandet, mest på allt arbete runt omkring. Alla förberedelser som ska göras och rapporteringen som ska ske efteråt.

Idag efter föreläsningen bestämde jag mig för att ta en promenad ner till stan i det vackra solskenet. Men naturen måste känt vibbar av att jag vistades utomhus och poff sa det, så började det hagla/snöa från den blåa himlen! gah, det har inte snöat här en enda gång i vinter, (när jag har varit här) nödvändigt att göra det nu!? Jag som såg våren framför mig. Aja det lilla vita som bildades på marken försvann iaf lika fort som det kom. Tur de.
Blev lite shopping på stan, ett par jeans och en vårjacka! Var länge sen jag shoppade så det var skoj..

Ikväll har jag varit hos Johanna och färgat håret! Ingen större skillnad men ingen utväxt nu iaf. Hon färgade mitt hår och jag klippte henne lite (väldigt lite). Första gången jag agerade frisör, haha.

På torsdag bär det av hem till kga, ska bli skönt. Har bestämt mig för att lämna alla böcker här i gbg. En helt pluggfri helg med inga måsten (med Johan!) är precis vad jag behöver! Har förresten fått jobb i sommar i kga, på apoteket som förra året. Trivdes kanonbra förra sommaren så det ska bli kul att komma tillbaka. Får hoppas att apoteket anordnar en egenvårdskurs nu innan sommaren så att jag får lite mer ansvar!

image171
Hmm nu måste bara blekheten åtgärdas... solariet here I comeee! =)

Kram♥

innehållslöst liv just nu

Hunnit bli lördag kväll redan. Ikväll har jag pluggat lite (med betoning på lite) och tittat på melodifestivalen med Caroline (igen:) ). Ännu en helg utan Johan och det börjar bli jobbigt nu. Tur att jag ska hem på torsdag så vi får seees lite!

Igår var vi ett gäng från klassen som bestämde oss för att trotsa plugget och ge oss iväg på en välförtjänt after work. Var mycket trevligt. Blev några öl och sedan en film hemma hos Malin. Känns lite roligt det där med after work.. För att få en bordplats måste man vara där när det öppnar, alltsa vid kl 16... Så man börjar ju ganska tidigt.. Kl 20 någon gång går man hem lite smålullig och det känns som klockan är tre på natten.. Fast då har man ju hela kvällen kvar! roligt..

Så denna helgen har jag haft något till ett liv i alla fall.. Inte baaara plugg. Men imorrn är det skärpning igen som gäller. Dugga (mellanprov) på torsdag igen och en egen lab att förbereda och rapportera. Massor att göra alltså! Har kommit på att jag nästan glömt bort hur man umgås utanför skolan (ja det är så illa). Blir konstigt och finns inte så mycket mer att prata om än just skolan, mat och träning. För det är ju det som mitt liv innehåller just nu. Med andra ord jag har inget liv just nu. Längtar tills den 26 mars då denna kurs är över. Det är helt klart den jobbigaste, mest krävande kursen hittils.

Nu ska jag bädda ner mig under täcket med min härliga tegelsten (läs organkemi bok)!

Kram på er alla♥


Skulle inte tacka nej till en promenad på denna stranden nu..... Las Palmas jan 2007
image169

RSS 2.0