Flowin


Kom ju på att jag skulle skriva någon rad om träningsformen flowin som jag testade på förra måndagen. Tyckte det var helt ok men passet var något kort (40 min). Nästa gång jag väljer att träna det så blir det nog att köra lite kondition innan. Men passet i sig var grymt jobbigt för mage, rygg och ben. Tror det ger mycket om man är ute efter att stärka bålen. Jag hade iaf grym träningsvärk i magen dagen efter :)

Ännu en tenta gjord

Så var samhällsfarmacin avklarad tack och lov. En något flummig tenta skrevs i fredags (därav min frånvaro!) men får hoppas det gick bra iaf. Kändes ok. Inte många tentor kvar nu alltså. De avverkas i ett rasande tempo just nu! Dock ska vi ha ytterligare en tenta i slutet av februari, ingen återhämtningstid här inte!
Helgen spenderades med vännerna. Blev tacos + film i fredags och fest hela natten på lördagen! En riktigt trevlig helg med andra ord :) Söndagen spenderades med Helena på stan, blev lite shopping som ni ska få se (!).

En ny kurs har påbörjats idag, orala beredningar (låter skoj va:)) och det verkar kunna bli ett tufft tempo. Efter en heldag i skolan gav oss jag och Malin iväg ut på en löparrunda. 1 mil blev det. Kändes riktigt bra! Har även tagit en cykeltur ner till maxi och handlat lite nu på kvällen. Fy vad jobbigt det är att handla när man är hungrig! Man vill ju ha allting!

 
Kram från todays ego meee =)

Återigen måndag

Känns som om man skriver att det är måndag i vartannat inlägg ungefär tycker jag. Veckorna bara rusar iväg. Gårdagen var en ganska bra dag, fick en del gjort. Bland annat fick jag en hel del pluggat, känner mig hyffsat i fas nu. Jag handlade mat inför veckan och åt pizza med malin och pär och dagen avslutades med Beck filmen som sändes på tv4. Dessutom tog jag ett beslut och fick iväg ett viktigt mail som jag dragit mig för att fixa.
Men nu är det som sagt en ny vecka och detta ska hinnas med idag:

- plugg på chalmers biblioteket
- hämta min nya dataväska på posten
- Laga chili con carne
- prova på en ny träningsform : flowin
Så här skriver de om flowin på hemsidan:

"Träningen görs på en egen platta med dynor för händer, fötter och knän. Med de enkelt koordinerade rörelserna skapar du friktion mellan plattan och dynorna.

"Alltså, man glider omkring på en stor platta."
"Träningsvärk i hela kroppen i en vecka efteråt.
Och jag är ändå instruktör på Fysiken."
"Enkelt och snabbt, jag är ändå trött i hela kroppen."

Blir nog jobbigt, och träningsvärk får man säkert :) Men skoj att testa på nya träningsformer!
Nej nu måste jag iväg!
En superbra måndag önskar jag er!

RSS 2.0