party!

De där "en öl eller två" på stan igår ikväll råkade förvandlas till inflyttningsfest med massa vin och bål och därefter utgång på Pustervik där vi dansade hela natten. Det var en av Helenas kompisar som hade festen. Var riktigt trevligt! Tänk vad kul det kan vara att inte känna någon (förutom Helena dårå)! Massa nya roliga människor att lära känna=)
Mötte upp Malin och några kompisar till henne på Pustervik, det var så kul att äntligen komma ut och dansa! En väldigt lyckad kväll som avslutades på Burger King (usch deras hamburgare är inte goda, tacka vet jag McDonalds och MAX!) och sedan en lång promenad hemåt... Det är verkligen sånna här spontana kvällarna som blir roligast!

Trots mycket dricka igår mår jag bra idag. Lite trött bara. Var nog allt vatten jag hällde i mig+maten+promenaden som gjorde underverk (:

Ska iväg till en kompis i klassen om en stund och äta fisksoppa och nybakt bröd. Nu först blir det film uppe hos Malin,"pretty in pink" går på tv.

Bjuder på lite bilder på mig och mina modell kompisar ;) Visst är vi snyggt sminkade!?

Johanna, Malin, Josefin och jag vid kungsportsplaten!
image122

   

Lördag

Lördag idag. Hade en mysig kväll igår med funk på fysiken, tacos, idol och ett roligt playstationspel där man skulle hoppa, ro, springa, dra... ja jag vet inte allt! Jobbigt var det efter ett tag iaf! Ett litet träningspass i sig. Är inne i det här med tv-spel nu...hehe..

Har lite lösa planer för dagen/kvällen.... Ska äta lunch med Helena på stan om ett tag... Sen får vi se om det kanske blir en öl el två på stan ikväll=)

Skönt med helg är det iaf. Är grymt skoltrött just nu. Längtar bara till julen... Var julmustpremiär igår, det måste betyda att det inte är alltför långt kvar!

Nu....dusch....


Fin bild som Johanna tog vid Delsjön för några veckor sen...
image121

humor

image120

höhö kass humor.....?

Söta bilder :D


söta hotdogs.... snuttisar!!!!!!!!!!
image117

image118


Tuff katt... =)
image119

Har haft en riktig sovmorgon idag. Helgen har varit kanonmysig. Umgåtts med Johan hela tiden:) Vi var bla ute och åt och såg filmen 1408 på bio. Ganska bra faktiskt... Lite läskig...
Nu ska jag snart ner på stan en sväng sen blir det plugg och träning.

Fars Dag!

Grattis världens bästa PAPPA på Fars Dag =)

image114


Vem kan det vara?                                                                  
image115  

Bara Far, bara Far! haha
image116

Massa kramar till dig idag!!!!

Mycket att se fram mot!

Blev en seg start på dagen imorse.. Segt att börja en ny kurs såhär direkt efter en avslutad. Min hjärna vill inte riktigt ta in ny information än. Kämpade mig iaf genom dagens föreläsningar (var lite smått bakis också, kan ha bidragit till min trötthet kanske? =)) för att sedan åka hem och sova.... Tvättat,städat, varit på stan och shoppat lite... Gjort sånt som jag inte hunnit med de senaste två veckorna!
Imorgon kommer Helena och Kalle och hälsar på, ska bli kul! Och i helgen kommer Johan♥ Mycket att se fram mot nu alltså!!

Nu ska jag vika tvätt, städa klart och sen sova!

Förresten, har blivit bjuden på nyårspartaj... Det är totalförbjudet att ha svart på sig! Vi ska sätta färg på tillvaron :) Hmm svårt att hitta en färgglad klänning i dessa tider... Någon som har förslag kanske?


war is over....

Äntligen är denna tentaperiod ÖVER! Känns så himla skönt! Tentan var väldigt svår och klurig men får hoppas på det bästa! Snäll rättning pleaseee... Har varit helt uppe i varv hela dagen, darrig och inte kunnat slappna av... Men nu, efter god mat på pasta etc, god dricka och mysigt sällskap så känner jag mig lite lugnare!

Nu är det bara att ladda de få timmar som är kvar tills uppropet imorgon bitti... Sen drar det igång med nya föreläsningar... Om tumörer och immunologi mm denna gång......


ZZZzzzZZZZzzz

bara upploppet kvar...

Nu är det bara en enda dag kvar att plugga till tentan, ska bli så skönt att få den gjord! LÄNGTAR till tis kväll...! Då kan jag bli som normalt folk igen... Eller det kanske jag aldrig kommer bli? Hm... =) Vet inte hur mycket jag skjutit upp, "nej men det tar jag/vi efter tentan" är ett uttryck jag använt flitigt en tid nu... Kommer ha en massa att göra efter tis helt enkelt! 

Nu ska jag fortsätta min inlärning om sulfonuereider, alfaglukosidashämmare, biguanider, ribonabant och alla de andra... Det ni ;) Hur kul som helst ju.... noooot....

Under tiden jag pluggar kan jag ju alltid drömma mig iväg till varmare breddgrader....


Bali april 2007...
image111

image112

image113



kokande vatten över foten, ketchup och pluggångest

Snabbt inlägg. Dålig uppdatering nu. Händer inte så jättemycket. Det är meningen att jag ska plugga hela tiden men det gör jag inte. Har varit hemma i kga i nästan en vecka men är nu tillbaka i gbg. Hände ju så mycket annat kul runt omkring så svårt att koncentrera sig på att plugga. Johans lägenhet börjar bli riktigt fin nu, nytt golv och nymålat + lite nya ikeagrejer.

Ingen bra dag idag.. började med att jag sprutade ketchup på min nytvättade tröja+golvet+lådorna, plugg hela dagen på biblioteket, träning, tv-spel med Malin, spillde massa kokande vatten över min fot så nu kan jag inte ha skor på mig pga blåsor. åh ingen bra dag helt enkelt. Tentaångesten kryper sig mer och mer på. Ont i magen, svårt att andas - jag är STRESSAD. Tenta på tis.

Och vad gör jag när jag är stressad? Joo beställer lite roliga saker förstås... =) Detta är på väg hem till mig.

image109  image110

Från Ellos.se, billigt blev det också fick en superbra rabatt :) Så en liten stressfri minut fick jag här vid datorn... Nu är kl snart 00.00, dags att fortsätta plugga, suck.......


RSS 2.0