...plugg plugg plugg.....

gaah min hjärna håller på att sprängas... Gu vad jag längtar tills tisdag då det är över! Det är bara att hålla ut och jobba hårt nu in i det sista så jag slipper den fruktade omtentan...!


Lite silverfeber.... :D

image44   image45

    

Måndag

Så var det måndag igen och helgen har gått i ett rasande tempo. Började i fredags med after work med biljard och taco buffé.. så trevligt så! Och gratis är ju alltid gott...hehe..Gänget fortsatte dock utan mig på bio för att se Pirates of the caribbean, jag kunde inte följa med eftersom jag (min segis) inte sett tvåan än. Men fick höra efteråt att trean var en stor besvikelse så det gjorde inte så mycket:) Lördagen bjöd på festligheter hemma hos Josefin och Agne, blev också en jättetrevlig kväll med massa spel, dricka, mat och mario cart :D (jag var överlägsen....NOT...)

I helgen har det faktiskt blivit en del pluggat också... Känns som jag har kommit igång iaf.. Men nu är det bara en vecka och en dag kvar, så nu gäller det att jobba hårt om jag ska klara tentan. Och omtenta vill jag ju helst slippa mitt i sommaren... Senare väntar lunch med Pia på stan och träning...Därimellan ska det PLUGGAS!

Åker hem till kga imorgon igen för att träffa Johan och för att kunna koncentrera mig till max på tentan!

kramar!

Mors Dag!

Grattis mamma på Mors Dag!!! Du är världens bästa :)

image40


image41


image42


MASSOR av pussar och kramar till dig idag!!!!
image43

trött...

Nu är jag åter tillbaka till Göteborg. Har varit en mysig helg i Karlskoga, har träffat Johan, familjen och vänner! Blev inte av att jag gick på releasepartyt då ingen ville följa med mig :( Jag kände inte för att gå dit helt själv. Blev istället myys hemma! I lördags mötte jag upp några kompisar på en restaurang/krog där de skulle äta... Det var meningen att jag skulle ta en öl och sedan gå hem... Kvällen slutade dock på statt efter jag druckit betydligt mycke mer än en öl :)

Känns lite som lugnet före stormen just nu... På tis är det två veckor kvar till tenta.. Det betyder att jag MÅSTE sätta igång med pluggandet. Inga ursäkter i världen finns (men jag kommer nog på några iaf ska ni se). I helgen har jag kommit så långt att jag plockat upp papprena ur väskan och lagt dem på biljardbordet....det var väl flitigt? ;)

Har just kollat på sista avsnittet någonsin av OC...Gillade faktiskt slutet, även om de hade tryckt ihop väldigt mycket i ett litet avsnitt... Men nu är "cirkeln sluten" iaf som de sa på tv :D


Bjuder på en bild från vår pool på Bali (kommer fler snart)
image39

brrrrrr

Är hemma i huset i kga... är sååå kallt! Har frusit hela dagen trots att jag varit inbäddad i filtar o massa kläder... Pappa har dragit av värmen......brr...  Ett varmt bad fick mig varm för en liten stund men sen började jag hysteriskt att frysa igen..
Skulle träffat Pernilla idag men vet inte var hon blivit av?? Har inte gått att få tag på henne iaf:( Har varit väldigt trött hela dagen pga av en mycket sen natt/morgon igår pga av lite släktproblem (om man kan kalla det så)...

Imorgon ska mina kusiners band Remisson ha release party för sin nya skiva  "Let the curtain rise".. Var länge sen jag hörde dem spela så ska nog pallra mig dit och lyssna lite:) Vore trevligt...

Kom och tänka på en rolig dialog som utspelade sig när vi var i Las Palmas i vintras:
mamma: Johan, vad heter zebedeus söners far?
Johan: öhhh?
mamma: men fattar du inte? vad heter din pappas söners far?
Johan: öhh?
(sen fortsatte en lång förklaring till en förvirrad Johan som aldrig riktigt förstod tror jag...)
hahaha seeg!

Det drar i mina shoppingnerver igen...vill ha denna tröja....
image38
Men min ekonomi hånler åt mig just nu... dubbel hyra + en elräkning på nästan 1000 kr...Och csn är bara på ynka dryga 3000 denna månad! Hur ska detta nu då gå ihop? hmm...tur att jag har malin som bor hos mig och bidrar lite iaf ;)

Nu ska jag och mitt dunkande huvud och frusna kropp (det är väldigt synd om mig;) ) krypa ner under mitt varma täcke bredvid min söta (väldigt trötta) Johan... Sov gott!

       

Vilken flopp!

ojojoj jag som trodde på The Ark och deras härliga låt... Så kommer de nästan sist! Vilken katastrof. Melodifestivalen har verkligen förvandlats till en öststatstävling =/ Det är bara att konstatera att vi inte alls har samma musiksmak! Jag tycker att Norden kan starta sin egen tävling...Jag tycker att hela tävlingen, hela konceptet har spårat ur. Alla grannländer röstar på varandra och det här året var det så tydligt! Visst vi i Norden är inte mycket bättre vi men detta gör ju att det inte längre handlar om att ha den bästa låten, utan att ha så många "grannländer" som möjligt. Någon som håller med? Nästa år är det iaf jag som bojkottar den stora schlagerfinalen.... (säger jag nu iaf)

Trots dålig schlager så hade vi en mycket trevlig kväll hos Malin. Många var dock lite trötta efter de sprungit göteborgsvarvet. Innan var jag nere på stan och hejade på alla som sprang! Måste säga att jag blev liite sugen på att springa...Funderar starkt på att anmäla mig nästa år... Men vi får se... 2,1 mil är ju liite långt alltså. När jag berättade denna nyhet för Johan sa han "haha du orkar ju inte ens springa 5 km, huuur ska du orka springa så långt?" hmm mycket peppande...hehe... Men då har man ju något att träna för iaf!

Blev lite svamligt inlägg... Ska umgås lite med Helena nu som är och hälsar på :D

kram!

börjar bli gammal?

Är ledig idag... och jag vaknar helt av mig själv vid halv 9 (!) och kan inte somna om! Det har nog aldrig hänt i världshistorien (nästan iaf). jag som hade tänkt att sova ut...Man börjar väl bli gammal, förr skulle något sånt här drastiskt aldrig inträffa (för en vecka sen) :)

japp nu har jag iaf mer tid att ägna åt att PLUGGA.. Njurens anatomi och fysiologi ska pluggas in..så är det bara. Ska bara äta frukost först... och träna... sen ska jag iväg kl 16 på after work... jaja får klämma in pluggandet någonstans där i mellan...går säkert kanon. hehe.

Nu blir det frukost med fil och årets första jordgubbar...mums...

image37
 

äntligen nytt inlägg:D

Har visst inte bloggat på ett tag.. hmm... dagarna har bara gått och jag har helt enkelt glömt bort datorn lite...hehe...eller också är jag bara lat? skulle kanske gissa på det sistnämnda:)

Den här veckan har dagarna fyllts med föreläsningar, (gah vilken plåga att gå hela 4 dagar i rad i skolan!! *vaddå blivit bortskämd av all ledighet*) träning och sovande på soffan. Har varit väldigt trött och orkeslös hela veckan. Energin har varit totalt bortblåst... Har fått släpa mig iväg till träningen efter mycker självövertal.. Nu har iaf min helg börjat *yippiiee* och den ska spenderas här i gbg med vännerna:) Imorrn blir det afterwork och på lör schlager såklart! Ska ni titta på schlagerfinalen??

På ons bär det av mot kga igen för att träffa älsklingen... saknar honom!! Ska även bli kul o komma hem och se Pernillas (och Kennys...och Lennoxs) nya lägenhet:) förväntar mig att allt är målat o klart till jag kommer på besök;P haha...

Har förresten fått ny lägenhet! en etta i det huset jag ville:) Känns lite tråkigt att lämna trean men måste ju eftersom Johan är klar nu och troligtvis får jobb i Karlstad..

hm...Blev ett innehållsrikt inlägg men bjuder iaf på några fler bilder från Indonesien (på beställning) :D

Från festen på bröllopskvällen:
   

Från brölloppet:
     


Håll ut gott folk... I nästa inlägg kommer bla balibilderna :D


Borta bra men hemma bäst!

Har verkligen varit en underbar och händelserik resa, men måste ändå säga att det är väldigt skönt att komma hem! Brölloppet var superfint, Jakarta var helt galet, Bali var underbart! Har aldrig sett så mycket trafik i hela mitt liv som jag såg i jakarta, bilar och mopeder ÖVERALLT! Och då menar jag verkligen överallt...Att ta en promenad dit man skulle var förenat med livsfara då det inte gick att ta sig över vägarna pga trafiken, så det var taxi som gällde, överallt. Tur att det var billigt! Spelade ingen roll om man man bara skulle en minibit så ringdes en taxi in. Jakarta var med andra ord ingen turistvänlig stad utan det var tur att Nicklas(Johans bror) med fru bor där och tog hand om oss. Vistelsen i Jakarta innebar mycket fina, lyixiga restauranger och nattklubbar, shopping, resa till den mindre byn Bogor uppe i bergen, bio (mr bean:)), en del sol, muslimsk bön (!), styling av make-up artister och inte minst brölloppet! (mm)
Var skönt att lämna Jakarta för några dagar för en tripp till Bali! åhh havet, vågorna,solen, stranden!! var vackert! Vi fick dock liite för mycket sol första dagen vilket ledde till brännblåsor på axlarna ajajajaj! Attt man aldrig lär sig! (skulle lydigt Lisas råd om solskyddsfaktor 100!) Detta gjorde att vi fick ta det ganska lugnt med solandet kommande dagar!

Puss på dig älskling!
image26

Fler bIlder kommer inom kort!
Bali förde dock med sig något som inte var så jättekul... nämligen magproblem! Magproblemen har blivit värre nu när jag kommit hem och har legat i säng sen vi anlände till Göteborg. usch för magkramper... aja hoppas det går över snart, annars blir det sjukan...

Kram på er!

RSS 2.0