going home

Denna dag började mindre bra. Pallrade mig som vanligt trött upp från sängen för att bege mig iväg till dagens föreläsningar. När vi väl var där så kommer det ingen lärare. Vi väntar och väntar men får slutligen beskedet att han har GLÖMT att han skulle föreläsa. Okej om han hade en bra anledning men glömma? Det var dessutom en ganska viktig föreläsning... som nu inte blir av..hrm... nej nu ska jag sluta sura.

Imorgon ska jag åka hem till Kga!! Nu börjar tentaperioden...usch.. Men det ska bli himla skönt att komma hem och träffa familjen och Johan♥ Johan har dessutom skaffat sig en lägenhet i kga så det ska bli superkul o se resultatet av all målning, golvläggning och städning;)

Nu ska jag fortsätta packa (finns det något jobbigare än att packa?) och se på slutet av en av mina favvofilmer Nothing Hill! =)

image108

Nytt hår och lång partykväll!

Åhh idag mår jag verkligen som jag förtjänar kan jag säga. Blev en lång och rolig kväll/natt igår. Började på vårt kårhus Hvillan med mat och billigt dricka. God soppa, nybakt bröd och äppelpaj för 20 spänn(!). Sen gick vi glada vidare till Skål och drack mer alkohol (haha det rimma!). Vid tresnåret nångång borde vi nog gått hem men då kom vi på att vi ville vidare och dansa, så vi gick till Exet. Var hemma runt sex imorse. Så är rätt trött idag. Lyckades iaf pallra mig ner på stan och ta en fika och strosa runt i lite affärer med Malin, kul att se dig igen!

Innan Hvillan igår färgade Johanna mitt hår (tack!), blev supernöjd =) Inte så jättestor skillnad men slipper den blonda utväxten och det ser fräschare ut! Ingen bild på det idag kan jag säga, känner mig som ett spöke. haha.

Åh vilka julkänslor jag fick när Malin och jag gick omkring inne i inredningsaffärer. Massa julsaker! Längtar!
Ikväll blir det tacos, godis och film med Pia. Måste bara sova en stund först.... zzzzzZZzz....

tihi tröttis...
image106

Ser ni någon likhet mellan oss? Jag är helt klart sötare iaf (haha noot) så här känner jag mig idag.
image107


På springtur genom stan

Japp... Efter alla föreläsningar om diabes och osteoporos idag var det meningen att jag, Malin och Johanna skulle bege oss ut till Skatås för en joggingtur. Johannas bil ville dock annorlunda. Ville inte ge ifrån sig ett endaste litet liv. Såå istället blev det en joggingtur runt stan... Sprang förbi Liseberg, runt Ullevi, in mot stan, i lite parker mm... Var mycket folk och trafik men var ganska skoj! Rödljus = upphopp, hmm folk tyckte nog att vi var mindre normala, men vad gör det.....?

Bara en dag kvar med föreläsningar denna vecka nu, sköönt. Är ledig på fredag. Då blir det en vända på stan. Måste köpa hårfärg, börjar få en BLOND utväxt.. Känns annorlunda... undrar vad jag ska ha för färg? Har aldrig färgat själv. Tur att Johanna ska hjälpa mig =)

Fick ett trevligt brev idag.. Eller två egentligen... Dels en tröja från nelly och dels en utbetalnings-lapp från vårt förra elbolag (som vi hade när vi bodde på hisingen) på hela 2646 kr!! Tyckte väl att vi betalde lite väl mycket för elen där borta.. Kul med pengar som man inte räknat med!!! Julklappar för dom kanske? Spara? Njaee blir nog lite shopping (=

Har börjat inse att det snart är november (=tenta) vilket innebär att det snart är advent ju! Tiden går så himla fort alltså. Men måste medge att jag längtar lite tills jag får hänga upp min nya julstjärna och plocka fram julsakerna..

Slut på svamlet, nu ska jag sova. Gonatt!! ♥

image104  image105
Är inte detta sett fint? vill haaa....Men lite dyrt känner jag...

Måndag i en dimma

Så var det måndag igen. Har massa skola denna vecka, inte så skoj. Snart börjar även tentaperioden... Ännu mer plugg. Aja efter tentan har vi inget direkt ansträngande förrän efter jul, så det är ju bra.

Har känts som jag gått runt i en dimma hela dagen. Drabbats av måndag-depression kanske? Känt mig trött och inget har känts speciellt kul. Orkade mig inte genom den sista delen av föreläsningen så vandrade hem istället. Böt om och tränade direkt efter hemkomsten.. Tur det annars hade jag aldrig orkat mig iväg. Kände mig lite piggare direkt efter träningen men nu har segheten börjat slå till igen... Blir nog en tidig sänggång för min del ikväll (säger jag nu, läser en så himla spännande bok så blir säkert sent som vanligt).

Nu blir det te och tv uppe hos Malin..... (=

pussss :)
image103


Stardust

image102

Var på bio igår och såg filmen Stardust. Jättebra film alltså! En så mysig saga! Jag tyckte den var mkt välgjord med mycket humor, kärlek och ondska. Det var många bra skådespelare med också. Jag rekommenderar den starkt om man gillar den här typen av film!
Ska iväg om en stund och spela lite biljard (måste träna till utekvällarna ;) ) och laga middag med tjejorna. Måste plugga lite också... En FASS uppgift som ska vara klar tills imorrn.

ojojoj dags att hämta tvätten!

överraskningar förnöjer!

Fick mig en rejäl överraskning i onsdags kväll då Johan godingen ringer och berättar att han ska komma till Göteborg på torsdagen och sova över en natt. ooj vad glad jag blev! Precis vad jag behövde sådär mitt i veckan. Han skulle hit med jobbet på mässa. Vi skulle inte ha träffats på 2 och en halv vecka annars! Att han kom hit gjorde allt annat mycket mindre jobbigt den här veckan. Inte ens den muntliga redovisningen vi hade idag kändes speciellt jobbig.
Har haft en lugn fredagkväll uppe hos Malin. Vi började kvällen med ett funk-pass (jätteskoj!) och sen åt vi tacos och chokladpudding till idol och criminal minds! Sen blev det ju såklart lite super mario.... :)

Bjuder på två bilder från Indonesien...



image99


Lite "behind the scenes" när jag blev sminkad inför bröllopsfesten :)
image100

Promenad runt stora delsjön :)

image90

image96

image91

image92    image93

image98

image97

Visst är det fint! Nu ska jag se vidare på Desperate Housewifes och sörpla vidare på mitt varma te..... Är såå kallt i min lägenhet...brrr.... Och så är jag konstant hungrig idag... Hm... Intressanta fakta....


Helgen i enstaka ord

Idag är det måndag. Ny vecka. Dålig uppdatering, jag vet. Finns så mycket annat att hitta på hela tiden:) Blir väl bättre när vädret blir grått och tråkigt.

I helgen har min Johan varit här och hälsat på mig, vi har haft en underbar helg! Här är helgen som gått i enstaka ord :)

Johan ♥
sol
promenad
hemmamiddag och mys
parkväll med bastu o bad, restaurangbesök och biljard
bakis pizza

Ja det var väl helgen i stora drag det... mycket mat... Lite träning... Men nu är det ny vecka och nya tag :) Började denna dagen med skola, sen en sväng på stan. Senare åkte vi ut till Skatås, ett jättefint ställe där jag aldrig varit tidigare. Där finns många motionsspår med massa skog och sjöar runt omkring, såå fint! Hur kan jag ha missat detta fina ställe. Vi joggade en runda på 8 km. Det är så fint ute nu alltså, så soligt och så mycket färger! Nice.....

image88

RSS 2.0