Valborg

Idag är det valborgsmässoafton. Det betyder party för många. Eller en liten utflykt för att kolla på brasa och lyssna på vårsånger. För mig blir det nog ingetdera. Pernilla kommer nog troligtvis hit ikväll. Tänkte dricka lite vin och bara ta det lugnt! Kul att umgås lite när jag väl är hemma. Har hela huset för mig själv då mor och far åker iväg till vänner och Johan har åkt till Norge till deras stuga. Förhoppningsvis blir det lite party på lördag istället.. Känner mig lite partysugen :)
Har invigit mina nya löparskor jag fick av mor och far i födelsedagspresent nu på morgonen. Så sköna :) Av Johan fick jag presentkort på Make-Up store! Nu kan jag handla allt jag vill ha säger jag bara!!!! Längtar!! :D

På tal om skor så kom dessa snyggingar i ett paket med posten häromdan..Från H&M och så sköna! Kommer användas massor i sommar!

image260

Ni får ha en trevlig valborg nu alla!!! Och festa inte ihjäl er nu ;)

Tack!

Tack för alla gratulationer jag fått idag! Telefonen min har plingat och ringt hela dagen och så många kommentarer här på bloggen! :)

Så var man ett år äldre då bara sådär. Hela 23 år gammal nu. Känns gammalt. Snart 30. haha.
Idag har det varit den varmaste dagen hittils detta år. Över 20 grader, helt fantastiskt skönt! Ingen jacka behövdes! Har varit i skolan en stor del av dagen och sedan tog Carro och jag en liten promenad ner till Maxi och åt en glass dagen till ära.
Ikväll har jag varit på ett så himla jobbigt intensiv-pass på fysiken. Hade lite ont i magen men körde på ändå. Helt slut blev jag. Träningsvärk imorgon säger jag bara...

Igår fick jag ett tokryck och började riva ut hela min garderob för att rensa och plocka undan allt som har med vintern att göra. Jag kom så långt att jag rev ut allt. Sen tröttnade jag. Nu ligger det en massa grejer i hela min lägenhet som väntar på att bli sorterade och inplockade. Hehe. Varför ska orken bara ta slut sådär? Blir en sen natt känner jag...

Imorgon åker jag till kga (igen!). Blir valborg hemma istället för i gbg. Så hörs imorrn, då från hemstaden :)

    en sån här födelsedagstårta skulle jag inte tackat nej till....
     image259

Happy birthday to.... ME!

       image258

"Vad är det för en dag....?" ;)
För idag är det min dag :D :D :D

Godnatt

Oj vilken lång dag det varit. Är helt slut. Var mysigt hos Carro, kollade på Erin Brokowitz, en mycket bra film! Hade faktiskt aldrig sett hela filmen innan. Men nu kallar sängen och imorgon ska jag unna mig en sovmorgon! Imorgon är det söndag vilket innebär tvätt, städning av garderob, träning och annnat söndagsgöra. Sov gott!

               image257

lite Gina shopping

image253image254image255

älskar klänningen! Tycker inte ens om katter men gillade färgen på t-shirten :) Synd att det inte var en hund....Väldigt billigt blev det och jag är så nöjd! Färgerna ser konstiga ut på bilderna, mobilkamerans fel. Inga batterier i andra kameran.
Blev som sagt en lunch + lite strosande på stan förrut. Satt ute och åt lunch, höll på att frysa ihjäl. Inte så varmt ute idag. Nej kan få bli några grader varmare tycker jag. Ska iväg till Carro nu och mysa med film, naturgodis och någon ny loka-smak.... Ha en trevlig lördag kväll alla!

image256

Lördag

Var mysigt på Hvillan igår. Det bjöds på hamburgertallrik och så blev det några glas vin. Sen tröttnade vi och åkte hem till Malin och drack te och kollade på top model istället:)

Har kört ett hårt cykel-cirkel pass nu på morgonen, gick verkligen super idag! Hur mycket krafter som helst. Nu ska jag strax cykla iväg till järntorget för lunch med några vänner! Bilder från shoppingen kommer nog senare idag!

    Hemma i vår rabatt....
     image252

Finn ett fel :)

image250

image251

hehe... Nu ska jag till skolan på föreläsning! Har vaknat med huvudvärk idag, inte kul. Hoppas det går över för ikväll blir det kanske lite party på hvillan!! Ha en härlig fredag!

årets första grillning!

              image249

åh vad trött jag är. Är inte van vid så tidiga mornar som imorse! Var tvungen att gå upp i ottan för att jag hade en dataövning i skolan. Var där till 11, sen drog Malin och jag ner på stan en sväng! (shoppade igeen :) Bilder kanske dyker upp för dom intresserade! Är så nöjd med mina små fynd!) Sen var det hem och turbostädning som gällde eftersom jag skulle visa lägenheten för en kille. Hoppas han vill hyra den i sommar nu...
Kvällen har spenderats hos therese med årets första grillning! Superdupergoda blev våra grillspett :) Undrar varför man aldrig grillar på vintern? Hmm men det är ju något alldeles speciellt när värmen börjar komma, det luktar nyklippt gräs och grillmat... åh sommar!!!

nattuggla

Har suttit och filat på mitt projektarbete nu... Inte så mycket kvar faktiskt. Men det sista får jag ta imorgon, ögonlocken vill falla ihop... Men gu vad mycket effektivare jag är på pluggfronten nattetid... Undrar var jag kan ha fått den underbara gåvan från? :)

Imorgon blir det iaf hemresa till gbg. Har inte alls lust faktiskt. Vill inte lämna takbalkongen där jag ligger och steker dagar som dessa..
image248

frisörbesök

image244 image245 image246

svårt att fånga på bild men är iaf ljusare! :) Blev nöjd! Skulle egentligen åkt hem till gbg idag men bestämde mig nyss för att stanna tills imorgon kväll istället! Utöver frisörbesöket har jag träffat Pernilla en sväng idag, får ses oftare till sommaren!!! 

Kram på er!

 

Stackars fötter

Ännu en fin dag idag! Började även denna dag med en springtur.. Till skillnad från igår: 1. Lyckades jag få igång min Mp3 spelare så hade musik i öronen. 2. Det gick segare. 3. De gigantiska blåsorna på mina fötter gjorde ondare...ajaj...
Solade någon timme idag också, så skönt! Sen begav mor och jag oss ner på stan för lite namnsdagsshopping (är Annika idag!). Fick lite krämer, en söt blommig blus och ett nagellack, tack mor!
Dagen fortsatte hos kära mormor med vofflor med grädde och sylt, mumsss! Sen en långpromenad med Linda och Lisa.

Nu är jag och mina fötter helt slut efter denna intensiva dag. Det jag inte hunnit med som jag borde är mitt nedrans skolprojekt. Får ta tag i det nu.... Hoppas ni haft en härlig dag i solen ♥

Pretty Woman

                       image243
Har spenderat kvällen framför denna gamla goding till film, älskar den! Kan verkligen se den hur många gånger som helst! :) Har precis vart ute på en kvälls(natt)promenad med mor och hund. Gick runt i en kolsvart skog, lite läskigt... jepp jag är mörkrädd.... Nu är det dags att krypa ner bredvid älsklingen min.... :)

nästan sommar!

Idag är det ännu en dag med sol och blå himmel! Så härligt varmt ute! Började dagen här i kga med en springrunda. Det var stekande varmt och jag hade lite väl mycket kläder på mig... Lekte sedan på gården med Aida en stund (hon får aldrig nog av dragkamp med pinne) innan jag gick upp och la mig på takbalkongen med mor och far och solade någon timme:) Tror allt jag fått liite färg. Fräknarna börja skymtas och även något svagt streck från bikinin, härligt! Nu är det verkligen snart sommar!!!!

Helgen för övrigt har varit lugn. Var partysugen igår men verkar inte ha varit så många hemma här i kga igår? Eller gömmer sig alla för att jag är i stan? ;) Aja kan vara skönt med en lugn helg bort i mellan!

Mycket liv i denna bilden... Ursäkta det kanske lite uttjatade motivet ;) (Blir aldrig uttjatat för mig)
              image242


Världens vackraste hund?

      image239

      image240

                          image241

home sweet home

Restaurangbesöket härom kvällen blev mycket lyckat. Maten var supergod och det var såå kul att träffa Helena igen! Det är lustigt att det kan vara evigheter sen man sågs men ändå känns det som det var igår! Hoppas att få se lite mer av henne i sommar då jag fattade det som att hon ska hålla sig inom Sveriges gränser :)

Nu är jag hemma i kära lilla Karlskoga hos mor och far. Solen skiner från en blå himmel så ska nog ta mig en långpromenad med vovvan snart. Sen kanske det blir lite solande från vår balkong på taket... Få lite färg på den vinterbleka hyn vore ju nice... Sen måste jag ju fortsätta att skriva på projektet också men det tar vi senare....

Tror ni inte att jag, trots att jag kom ihåg att ladda och ta med mig kameran till restaurangen, glömde bort det viktigaste, att fota! haha blev iaf nån bild efter maten.... Mörka men bjuder på en iaf...

           image238

Finbesök väntar!

Restaurangbesöket som aldrig blev av igår blir ikväll istället. Vi ska gå till en restaurang som heter Mediterrean. Åh redan superhungrig :) Det roligaste är ändå att Helena kommer till Göteborg ikväll! Äntligen i Sverige :) Ska bli superskoj att ses!

Rotade fram en 1,5 år gammal bild
image237

Idag har jag som vanligt varit i skolan. Har varit iväg på gymet och kört lite kondition och styrka nu också. Så nu väntar duschen.

Åh ska bli skoj ikväll! Får inte glömma att ladda kamerabatteriet nu bara...

Effektiv dag

Har varit ledig idag. Klockan nio slog jag dock upp mina blå (gröna?) imorse och åt min gröt. En timme senare åkte jag o tjejerna ut till skatås. Jag och Malin sprang 8km rundan medan de andra gick en annan vända. Gick superbra! Känner att konditionen är rätt bra nu... Synd bara att jag inte fick någon biljett till göteborgsvarvet. Får bli nästa år i stället.
Eftermiddagen har spenderats i min lägenhet med Malin o Carro. Vi har pluggat. Har gruppövning imorgon och var tvungna att förbereda oss. Så idag har jag med andra ord varit riktigt duktig =)
Meningen var att vi skulle gå ut och äta ikväll eftersom Johanna har fyllt år, men det blev uppskjutet till imorgon pga sjukdom. Synd, var verkligen sugen på god mat! Nu blir kvällens planer i stället att skriva på projektet.... Behöver jag säga att det inte alls känns lika roligt?

Bjuder på en bild från Skatås i höstas!
image236


beroende

                image235

Jag bara älskar Brämhults färskpressade juicer. Denna clementin juice är just nu favoriten. Måste testa deras smoothies också.........

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Utöver det har det blivit lite mathandling och matlagande. Inte hänt så mycket med andra ord. Ska upp till Malin nu och se ett avsnitt av Desperate Housewifes och dricka lite te :)

-----------------------
Mina tankar går till Engla och hennes familj idag. RIP.


syndat

image231image232image233

I förra veckan föll jag för frestelsen igen. Blev en beställning från ellos.se. Som tur är kom jag riktigt billigt undan, något på 300 kr kostade hela kalaset. Inte dåligt va? Gu vad jag längtar till sommaren nu!

Har precis kommit hem från träningen och ska ta en dusch nu. Undrar om det är någon bra film ikväll.....?

Mysig helg!

Efter springturen i torsdags ringde Johan och sa att han var på väg till Göteborg! Jag skyndade mig att städa, duscha och laga spenatpaj (den blev supergod, till och med Johan gillade den :)). Sen hade vi en myskväll hemma! På fredagen åkte vi ut till Allum köpcenter en sväng men hittade inget, det blev lite mat och godis. Vi var även ute och gick en sväng i det fina vädret. På kvällen blev det mys igen med tacos, godis och vin :)

Lördagen spenderades i skolan på egenvårdskursen. Inte alls kul men ett måste. Ibland kändes det som att de pratade till ett gäng treåringar med kommentarer som "skratta aldrig ut en kund som kommer och berättar om sina problem" och "prata inte i mobiltelefon samtidigt som du har en kund". Hm bra att vi fick lära oss nya vettiga saker.
På kvällen var vi ute och åt på pasta etc med Josefin och Agne, mycket gott och mysigt :)

Idag var Johan tvungen att ge sig av mot Falun redan vid ett-tiden. Tråkigt men vi ses ju igen snart då jag åker hem till kga på ons eller tors!
Nu håller jag på att ta hand om ett gigantiskt tvättberg och grejar lite i lägenheten. Borde börja skriva på mitt projekt snart... Och träna... Och städa garderoben....

Där var en kort resumé av helgen iaf, hoppas ni också haft en mysig helg!


Sol!

Det är verkligen varmt ute idag! Hört att det varit snöstorm på många ställen runtom i landet igår. Inte här. Här är det strålande sol och vårvärme! Har varit och handlat lite mat inför helgen och håller nu på att städa lite. Ska möta upp Helena på stan runt tretiden och lite senare ska vi nog bege oss ut till Skatås för en joggingrunda i det fina vädret!

Hoppas på att Johan kommer ikväll....!! ♥

Kom på att jag måste läsa lite egenvård också idag då jag ska gå en egenvårdskurs utöver min vanliga skola. Detta gör jag för att få lite mer ansvar när jag jobbar på apoteket i sommar! Mindre kul dock....



                   image224
                   En ego-puss till er ;) oh ja pussmun är mitt signum, haha

Nöjd och trött

                 image223

Yes då var utkastet till projektet inskickat, känns skönt! Hela två dagar innan deadline :) Jag har dessutom skrivit en hel del på själva arbetet, så nu kan jag krypa ner i min varma säng och somna med gott samvete! Sov så sött!

konstiga påringare

Blir så trött på alla dessa människor som jag INTE känner som ringer på dörren. För ett tag sen ringde det på en medelålders utlänsk man. Jag öppnade artigt dörren och han började argsint babbla något på ett annat språk. Jag tror det var en fråga. Jag hörde inte ett ord vad han sa så jag sa försiktigt "ursäkta?" då fick han spel och vevade med armarna och pratade högt och ännu argare på sitt språk och gick därifrån. Idag ringde det på igen, när jag kollade i nyckelhålet såg jag att det var han igen. Jag öppnade inte. Tycker han var lite otäck. Efter någon timme plingade han på igen. Jag öppnade inte då heller. Han försökte med hårda påknackningar och ryckande i handtaget också. LÄMNA MIG IFRED!!!!! Nu vågar jag mig inte ut genom dörren, tänk om han står redo där utanför........ =/

Dessutom ringer det på en fin herre med slips ungefär varannan dag också. Han är från Jehovas så han är inte så skrämmande men ack så jobbig. Det är samme herre varje gång så han borde väl ha något minne om att han pratade med mig för bara någon dag sen? Nu har jag slutat öppna för honom med...

Borde kanske sätta upp en skylt på dörren "RING INTE PÅ!". Eller så kanske jag ska införa samma system som mormor har? Alla som känner mig ringer på två gånger. Då behöver jag ju inte ens bekymra mig om att smyga fram till dörren och kolla vem det är. Tacka vet jag det lilla titthålet iaf! Någon annan som har någon bra idé att komma med? =)

Nej nu ska jag fortsätta med mitt projektarbete. Sorry för ett långt tråkigt inlägg, behövde ventilera lite =)

             image222


sweet as candy

                     image221

Dessa skor ser ut som godis, vill äta dem... Finns hos La Redoute.
Jag är lite besatt av vår och sommarsaker just nu om det inte märks... Som exempelvis ballerinas :)

Längtar efter helgen...

Idag är det tisdag och jag är ledig. Eller ledig kanske var fel ord att använda, jag ska jobba med mitt projektarbete. Ska vara inne ett utkast innan fredag. Är ganska svårt att förstå alla artiklar så kommer nog att ta sin tid. Ser ut att vara soligt ute idag igen, härligt! Nu är snart våren här på allvar. Det är så ljust nu, fortfarande ljust vid 20 på kvällen ju!
Utöver att plugga står träning och kanske en liten stanrunda på schemat idag.
Åhh längtar till helgen nu... Då kommer Johan.....!

pusss på dig :) Bild från Indonesien för ca ett år sen (shit det har redan gått ett år!!!!)
 image220

Märks kanske att jag inte har så mycket att skriva om, bara kände för att uppdatera lite ändå! aja kram på er! ♥


mina nya fina skor!

image218

Enkla men fina ballerinor från Fred Perry =)

Lördag i ensamhet

Den oplanerade festkvällen igår blev mycket lyckad! Det blev ingen utgång vilket känns ganska skönt såhär efteråt. Men en massa gott vin och dans till "gamla godingar" blev det =) Kvällen avslutades med en alldeles för lång promenad hem... Att inte bussarna/spårvagnarna kan gå liite oftare... Klockan var ju inte så mycket.

Idag har varit en ensam dag. Vaknade ganska sent. Fick ganska snart krupp på att sitta ensam i lägenheten så tog en promenad ner till stan och shoppade ett par vårskor (bild kommer) som jag tittat på länge=) Handlade en supergod sallad på paprika och lite annat gott till kvällen innan jag begav mig hemåt igen. Nu sitter jag här i min ensamhet igen och tittar lite tv o äter lite godis och vindruvor...yummie... Önska att Johan var här bara....

mm lördag....
image214 image215 image216





Jag hittade en bild..

Denna bilden hittade jag på facebook, den är från i somras och det var Sara som hade lagt ut den (hoppas det är ok att jag visar den här?) Den kom mig att tänka på vad grymt kul det var att träffa alla i somras! Hoppas det blir så i sommar igen! (Obs, bortse från min fylle-pussmun)

image210

Hade hoppats på att Johan skulle komma hit ikväll men så blir det inte, han har alldeles för mycket jobb och är så stressad stackarn. Så jag får hålla mig ända tills nästa helg=( Känns oerhört länge just nu.
Så ikväll ska jag nog på fest istället. Inte så sugen men det är kanske då det blir som roligast?


På väg hem till mig!

Jag lyckades också norpa till mig detta fina armband från cocoo.se! Letade efter det häromdagen men såg det inte då men så upptäckte jag idag att Pernilla hade beställt ett =) Så nu kan vi vara fina tillsammans i sommar ;)

image209

solen skiner!

Finns det något härligare än att vakna av att solen skiner in genom fönstret? Skulle dock varit ännu härligare om jag inte drömt mardrömmar innehållande bland annat styckmord hela natten, och vaknat helt genomsvett.... =/

Morgonen har spenderats i skolan, hade en lugn behaglig föreläsning. Nu har jag smällt i mig en kycklingfilé baguette och ska strax ta en promenad ner till Ica Maxi med Carro och helghandla lite! Blir nog träning senare... Så måste jag fortsätta städa (kom inte så långt igår heller).

Dagen till ära har jag invigt min skinnjacka för i år, men måste erkänna, det är fortfarande några grader för kallt för en frysgris som mig med vårkläder :) 

Inte så intressant inlägg men men... Det får duga!

Nu måste jag gå!

update: Det är VISST varmt nog för vårjacka!! Shit vad varmt det var att gå till Ica! Blev en glass i solen =)


partybilder

Här kommer lite utlovade bilder från lördagens party (bättre sent än aldrig):

   

För många glas vin? Eller var det jordgubbsisdrinkarna? =)
 

Undrar var vi hittade vår klädinspiration från denna kväll? Hm... Lika var vi iaf....

Idag har va haft föreläsningar både förmiddag och eftermiddag... Drygt... Dessutom var läraren väldigt sövande och likaså ämnet hon pratade om (läkemdelsnomenklatur).

Städningen blev såklart inte av igår så borde verkligen ta tag i den nu. Johan kanske kommer imorgon och då vill man ju ha hyvsat fint i alla fall:) Åhh hoppas han kommer, en myshelg med honom skulle sitta riktigt fint nu:)

♥♥♥

Äntligen...

...så funkar det att logga in igen! blogg.se har legat nere därav ingen uppdatering (när man för en gångs skull har något att skriva om.)

I lördags var jag på make-up store och fick en liten sminkkurs! Var jättekul och lärorikt! En mycket bra julklapp =) Så nu har jag en massa nytt smink att använda mig av, synd bara att det ska vara så dyrt, hade mer än gärna tagit med mig hela affären hem!
På kvällen blev det party hos Terese och sedan utgång på Nef. En mycket lyckad kväll förutom jazzmusiken i slutet... Kändes som techno fast jazzigt... Samma samma samma... Då tröttnar jag ganska snabbt!

Sminkningen syns inte jättebra på kortet men tänk att de kan få mina små ögon att se större ut... häftigt...
image195 image197


Idag har jag börjat en ny kurs, läkemdelskemi. Verkar vara helt ok. Vi ska göra ett eget projektarbete som ska lämnas in skriftligt och sedan redovisas muntligt. Vi är inte vana vid att arbeta själva så ska bli spännande. Ett mycket friare schema än förra kursen så det känns skönt.

Idag MÅSTE jag städa... Ser hemskt ut i lägenheten. Börjar känna en liten ont-känsla i halsen komma krypande också... usch... Men ska nog pallra mig iväg och träna senare iaf...

Bilder från partajandet kanske kommer upp senare :)

RSS 2.0