Film ikväll - Wanted



Denna film ska vi antagligen kika på ikväll. Vi började titta på den förra helgen men var alldeles för trötta för att se klart den då! Någon som har sett? Bra? Tyckte den verkade bra av det lilla jag såg men en aning för mycket action för min del!


Slappdagar i ett vitt Kga

Har haft några lugna dagar i Kga. De har bland annat innehållit frisörbesök (skönt att kunna kamma ut håret igen!), lunch med Helena, mormorbesök, Robinson på Tv och många härliga skogspromenader med Aida! Helt sjukt mycket snö nu! Det är verkligen vitt ute! Snö är så mycket bättre än regn/slask väder så jag är nöjd :)
I eftermiddag bär det av mot Karlstad igen, ser fram mot en helg tillsammans med Johan. Inga direkta planer än så länge men det blir nog en hyffsat lugn helg gissar jag på!
Imorgon har jag bokat in ett skivstång pass (bodypump, muskelpass, krafttag... Kärt barn har många namn!), andra gången gilt hoppas jag på! Har tagit det lugnt nu i veckan pga andningen men nu känner mig helt återställd och peppad till tusen!

Vad har ni för planer i helgen?


Någon som fullkomligt älskar snön är den här kära damen! Hon dyker ner i den med nosen före, hihi. Lite svårt att fånga henne på kort när hon inte vill sitta still en enda sekund!

Nya lägenheten

Blev ingen träning igår, surt men ibland måste man lyssna på kroppen. Kändes tungt att andas hela dagen igår så det var nog ett bra beslut. Idag mår jag iaf mycket bättre och är nu hemma hos mor och far i kära Kga. Har haft en lugn dag; promenerat med Aida, tittat på tv och grejat lite.
Bilder på nya lägenheten har efterfrågats bland kommentarerna så här kommer ett litet kollage från lyan :) De flesta sakerna är dock inte våra då vi hyr i andra hand. Lite tråkigt men det får funka nu i några månader. Vi trivs i alla fall kanonbra och det är ett fint område med närhet till det mesta!

Nej nu är det dags för en dejt med kudden, är grymt trött. Imorgon förmiddag ska jag klippa mig! Har inte bestämt hur jag vill ha det än men det löser väl sig...

Kram från mig♥

Bästa kommentaren!



Som ni ser skriven av fasters lilla Lofot, 8 månader gammal
Kommer och hälsar på snaaart, åh vad jag saknar er!

Måndag - ny ledig vecka

Så var det en ny måndag. En hel ledig vecka till innan praktiken i Kil sätter igång. Ikväll bär det troligen av mot Kga till mor, far och lilla vovvan. Johan ska åka på utbildning i Kalmar tis-tors så jag tyckte det var bäst att åka hem och fixa lite så jag slipper vara ensam här (jag=världens mest sällskapssjuka).

Har varit en jobbig natt, har inte kunnat sova pga något konstigt tryck över bröstet, gör ont när jag andas in. Har fått så förrut men då har det gått över ganska snabbt. Nu höll det i sig hela natten och det känns fortfarande när jag tar djupa andetag. Mor gav mig träningsförbud, jag som bokat ett skivstång pass tills ikväll. Får väl se hur jag känner mig senare. Nu ska jag iaf ta en promenad in till stan och kika lite i min nya hemstad. Måste lära mig att hitta bättre här!

Det är underbart soligt vinterväder ute idag, så det ska bli skönt att komma ut lite!

Bilder från en fin vinterpromenad i Kga för några veckor sen.


Såhär ska en fredagskväll se ut...



Här skymtar ni lite av nya lägenheten också... :)

Men nu är det lördag förmiddag och jag ska strax trotsa träningsvärken och ta mig iväg på en runda i gymet igen. Får se om det blir lite festligheter ikväll kanske, jag känner för att komma ut från lägenheten! Känns som om jag suttit inne här hela veckan!

Hoppas ni får en bra lördag!

Härliga fredag!

Inga måsten, superledig!
Gröt och kaffefrukost
1,5 timmar på gymmet
Städat i garderober, dammsugit o diskat (oj vad duktigt)
Snart kommer Johan hem♥ Älska att vara sambos!
Kanske en sväng till Ikea
Något glas vin och gott att äta
Någon bra film (tips?)

= Härlig fredag!

Det var allt för mig idag :)

Kom hem nuuu!

Nya krafter - träningssug!


Efter några dagar nerbäddad i soffan börjar jag få lite nya krafter. Fortfarande lite förkyld men ikväll blir det minsann ett yoga pass! Känns som en bra mjukstart på träningen.
Har precis ätit lunch och innan det tog jag en promenad till F&S och fixade träningskort, så nu är det bara att köra! Åhh jag är taggad! Är otroligt sugen på att komma igång på allvar med löpningen igen också, hoppas snön försvinner snart!

Nej nu ska jag gå och ta hand om tvätten (ni skulle se tvättberget! Inte att leka med!)  
Hörs senare!


Ny väska


Gissa om jag blev glad när denna väska (chique.se) damp ner i brevlådan idag! Har kikat på den ett bra tag och för någon dag sen slog min kära pojkvän till och köpte den till mig (ja jag är otroligt bortskämd). TACK älskling! Stor och rymlig är den så kommer kunna använda den både till skola/praktik och fest!

Sjukling

Jag hann inte ens tänka ordet träna innan förkylning + feber slog till ordentligt. Idag ligger jag mest i soffan framför tvn/datorn och dricker te. Det är så typiskt! När man äntligen blir ledig och slappnar av, då slår det till.

Nej nu ska jag inte älta min förkylning mer. Till något helt annat. Igår gavs ju Jerringpriset till Helena Jonsson. Jag tycker det var helt rätt person som vann! Hon är verkligen grym! Ska bli så kul att följa OS i februari!

Tycker ni det var rätt person som vann?


Svensk sommar

Kollade lite i bildarkivet, kan inte låta bli att längta lite efter den svenska härliga sommaren....








Åh nu blev jag sugen på att fota också! Kanske ska bege mig ut på en liten foto tur i mitt nya bostadsområde? :)

Måndag och ledig!

Måndag och ny vecka. Detta innebär ledighet för min del! Trots ledighet och förkylning har jag en del saker att ta tag i:

♥Träna (om förkylningen tillåter)
♥Ringa apoteket jag ska praktisera på
♥Beställa klipptid
♥Packa upp en massa saker i lägenheten - komma i ordning!
♥Leta reda på tvättstugan i huset

Snabba Cash var en mycket bra (men hemsk) film. Absolut sevärd. Får dock lite småpanik av grymma slagsmål på film där de bara slår och sparkar tills personen är medvetslös (eller död).
Efter bion igår kom mor och far förbi och hälsade på. Vi åt kyckling fajitas, pratade o kollade lägenheten :)

Nej nu är det dags att sluta lata sig och ta tag i dagen!


Tillbaka i Karlstad!


Efter en försenad tågresa hem igår natt (jag har inte tur med tåg!) så är jag nu hemma i lägenheten i Karlstad igen. Känns skönt. Har varit en intensiv vecka i Gbg! Hade en jätterolig kväll ute med vännerna i torsdags, blev tapas och en massa vin och prat! Har precis bokat biobiljetter till imorgon till "Snabba Cash". Den verkar vara väldigt populär, fanns inga biljetter kvar tills ikväll. Men det gör inte så mycket, det blir en hemma myskväll istället!

Hoppas ni får en härlig lördag♥

Lättnad!

Ni fattar inte vilken skön känsla jag går omkring med idag. Jag har äntligen hållt min exjobbspresentation här i Göteborg + att jag skrivit ut den 100% färdiga rapporten som jag ska lämna in i morgon. Känns otroligt skönt att det är över efter allt jobb och slit. Jag har verkligen kämpat hårt sista tiden och det känns! Jag är helt slut! Nu ska det bli riktigt härligt att få några veckors ledigt innan praktiken sätter igång den 1a februari (vilket jag verkligen ser fram mot!). Presentationen gick bra (även om jag var nervös) och jag kunde svara på alla frågor jag fick. Har varit en otroligt givande dag, var så intressant att lyssna på alla andras presentationer och sååå kul att träffa alla igen!
Dagen avslutades med en runda på stan med Caroline och nu på kvällen har Pia och jag ätit sallader från Paprika, bakat kladdkaka o bara softat framför tvn! Perfekt avslutning på en lång dag!

Nej nu är det dags för sängen, kämpar med att hålla ögonen öppna just nu!
Imorgon ska jag iväg till skolan en sväng för att lyssna på lite fler presentationer sen blir det att gå ut och fira på kvällen med vännerna! Härligt! På fredag bär det av mot Karlstad och Johan igen♥


Måndag i Gbg

Så var man tillbaka i kära Götet igen då. Mycket flängande sista tiden/halvåret. Längtar efter en fast punkt igen där jag slipper att leva i en resväska. Men efter denna vecka blir det väl troligen så, då flyttar jag och Johan in på allvar i lägenheten i Karlstad! Tjoho! Bara ikväll och morgondagen kvar att förbereda mig på inför presentationen. Jag har läget under kontroll, inte mycket kvar nu! Tänk på ons är min magisterexamen klar! Vi har inte ceremonin förrän i mars och apotekarlicensen får vi ut i juli efter praktiken men tänk vad nära slutet jag är!

Satt och tittade tillbaka på bilderna från Whitsundays... Vilken härlig resa det var! Nästan så man blir sugen på sol, värme och iskallt vitt vin igen ;)

 


Dagens: Mot Gbg!


En kall promenad med Aida för någon vecka sedan. Jag ser road ut iaf!

Söndag idag. Inte många dagar tills hela mitt examensarbete är helt klart! På onsdag håller jag ju presentationen och ska i samband med den lämna in min 100% färdiga rapport. Och här kämpas det. Att man inte lär sig att göra saker I TID efter fyra och ett halvt års studier. Helt otroligt att man fortfarande gör allt i sista minuten! Det är som Johanna skrev på facebook, vi är nog obotoliga från detta fenomen. Så ett tips till alla er som går i pluggfunderingar/redan pluggar, var ute i god tid och slipp denna stress och press i slutet!!!
Med dagens visdomsord sagda så kan jag kanske skriva lite om helgen. Igår var jag hemma hos Pia och firade hennes 25 års dag. Var supermysigt och kvällen bjöd på mycket skratt och en underbart god middag!
Idag är det mot Gbg som gäller. Ska åka med Pia och Jonas och de är så snälla att de även låter mig bo där över redovisningarna. Så nu ska det packas och fixas på förmiddagen...

Är hur fint väder som helst ute idag! Solen skiner och det är faktiskt inte så kallt! Ska försöka hinna med en promenad med Aida i skogen innan vi åker. Även om jag är liite rädd för vargen/vargarna som just nu springer omkring i området :/ Blir att hålla vovvan kopplad!


Redan fredag!

Virrigt med dagarna nu, kändes ju som det var helg nyss ju! Men skönt med fredag iaf. På söndag är det tillbaka till Göteborg som gäller. Har en både rolig och jobbig vecka framför mig. Ska hålla exjobbspresentation (=jobbigt) och träffa alla klasskompisar som jag inte träffat sen maj (=ROLIGT!).

Igår körde jag första träningspasset för året. Löpband och gym (virrigt med nytt gym!) + lång stretching. Känns i musklerna idag kan jag säga! Har en förmåga att köra på i samma tempo som om jag aldrig skulle ha haft något uppehåll vilket ofta resulterar i ganska kraftig träningsvärk. Blir så taggad när jag väl sätter igång!

Ikväll blir det mys i lägenheten med Johan. Lite godis kanske och någon bra film. Kanske introducerar Johan för "The Notebook". Jag älskar den filmen! Tror inte Johan skulle bli jätteimponerad dock, hehe.
Imorgon fyller min kära vän Pia hela 25 år! Tänk vad gamla vi blir detta år ;) Då bär det av till Kyrksten för att fira henne! Tror att pulka och korvgrillning stod på schemat? :)

Svenskt lösgodis = världens bästa! Godiset i Australien var äckligt!



Vad hittar ni på denna fredag?
Nu ska jag jobba med min presentation och sen blir det nog en promenad i det fina (kalla) vädret!


Seg start och träningssug!

Seg start på denna dag. Skulle ju komma upp tidigt för att få lite skolarbete gjort. Men alldeles för få timmars sömn de senaste nätterna tog ut sin rätt och jag orkade inte upp. Sov till 10! Nu sitter jag här och har precis lyckats börja med den sista rättningen av rapporten, inte mycket kvar nu! Ska snart pallra mig iväg och träna en sväng, har upptäckt ett friskis och svettis ca 10 minuters promenad från vår lägenhet! Och jag har träningssug som aldrig förr! Vill komma igång igen! Men först, kaffe och lite plugg!

God förmiddag från mig! (Obs någon månad gammalt kort)

Fullt upp med exjobb!

Hej alla, lite dåligt med uppdatering de senaste dagarna. Det har en förklaring: exjobbsrapport. Har suttit och rättat, skrivit, designat poster och donat. Nu har jag äntligen fått iväg rapporten till min handledare igen + till min opponent. Fortfarande lite kvar att fixa men inte så mycket! Så nu kan jag fokusera på den muntliga presentationen som jag ska hålla nästa onsdag. Idag har jag utöver skolarbete hunnit fika med Helena och gått en runda på stan med Pernilla! Underbart kul att träffa dem igen! Sitter i detta nu och väntar på att Johan ska dyka upp så vi kan packa ihop lite saker och bege oss till vår lägenhet i Karlstad. Ledig dag för honom imorgon så då tänker jag också ta ledigt från allt vad skolarbete innebär!

Min söta kanadensiska vän Zhanni hade lagt ut dessa bilder på facebook från dagen då vi var och surfade i Surfers Paradise. Haha bilden högst upp till höger är så rolig! Åh vad jag saknar Zhanni!


Ps. Bilder från nya lägenheten kommer! Ds.

Gott nytt tjugohundratio!

Första inlägget för året. Gott nytt år till alla mina läsare! Det nya året firades in här i Karlstad, Johan och jag lagade supergod middag hemma i nya lägenheten sedan mötte vi upp några vänner på nattklubben Tempel. En riktig rolig och mysig kväll som dock ledde till en mycket seg nyårsdag. Den spenderades mestadels i soffläge framför Wii och supermario :) Nu sitter jag i vårt nya kök och försöker få lite plugg gjort. Jag har ett grymt kaffesug (vi har inte hunnit handla hem så mycket än) så jag hoppas att Johan snart kommer tillbaka från Kil så vi kan åka o handla lite :)
Nej nu är det uppsatsrättande som gäller i några timmar!

Inga bilder togs på nyårsafton, men här är lite bilder från juldagen som söta Helena har tagit och fixat i ordning, hoppas det var ok att jag lånade dem!?



RSS 2.0