Halloween fredag!

Åh vad skönt med fredag! Nya kursen har inletts denna vecka (farmakokinetik) och shit vad jag kommer få kämpa för att klara denna kurs säger jag bara! Men men det ska väl gå som allt annat. Än så länge hänger jag med hyffstat men väntar bara på att läraren ska babbla iväg och lämna mig kvar oförståendes:/

Har precis varit och tränat, orkar inte lyfta armarna från bordet ens så trött är jag. Nu är det in i duschen som gäller sen ska jag upp till Helena. Vi ska spöka ut oss inför kvällens bravader, det blir nämligen halloweensittning på vårt kårhus! Evigheter sedan jag var på sittning så ska bli superskoj! Jag ska klä ut mig till en svart katt. Haha jag så kass på att komma på bra saker att klä ut mig till. Får se om en bild kommer upp imorgon!

Kramar till er ♥


puh äntligen inskickad!

Efter ett antal hektiska dagar/nätter har jag nu skickat in hemtentan. Kändes underbart bra att klicka på skicka knappen kan jag säga. Nu ska jag ta tag i andra saker som förfallit lite under min tentatid, exempelvis lägenheten. Den behöver dammsugas och städas. Har precis varit iväg på ett löpar/mage/rygg pass på gymmet så är helt slut psykiskt och fysiskt. Så det blir nog en liten tupplur innan städningen.


världens godaste äpplen hemma i trädgården i kga...


Måndag igen = hemtenta

Så var det åter igen måndag morgon = jag bara måste ta tag i min hemtenta. Måste sitta hela långa dagen idag. Fattar inte varför man alltid ska skjuta upp allt till sista sekunden?
Nej önskar att helgen inte tog slut så fort och att Johan fortfarande var hos mig. Har inte alls lust med att ta tag i måndagsbestyren än!


Fin höstdag idag...Om man ändå hade tid att gå ut...

Ingen återvändo



Detta brev damp ner i brevlådan för några dagar sedan och påminde mig om att min kondition ska vara på topp om drygt ett halvår. Känner ingen ångest (än) utan ser det snarare som en rolig utmaning! Min kondition är ok i dagsläget men måste dock bli en hel del bättre för att klara en halvmara! Men... jag kan, jag vill, jag ska:)

Johan och jag har haft en supermysig helg med en massa god mat, mys, shopping och kramar! Hoppas er helg varit lika bra som min! ♥

Nej nu är det back to reality som gäller, måste fortsätta med min hemtenta...*suck*...


Julfusk i oktober

Jag erkänner. Jag har julfuskat. Jag har druckit julmust! Åh vad gott det var, riktigt längesen jag drack det. Lite svårt att motstå alla julfrestelser som finns runt omkring en nu överallt. Alla affärer har börjat få in julsaker, glögg och julmust säljs i mataffärerna och det dröjer väl inte innan julmusiken börjar spelas lite här och var. Än så länge tycker jag allt att det är liite för tidigt. De skulle enligt min mening kunna vänta till mitten av november iaf innan de satte igång med julen. Men åh vad jag längtar. Finns väl inget mysigare än att dricka varm glögg, strosa omkring på stan och köpa genomtänkta julklappar till personer man tycker om, lyssna på julsånger och gå på "jul på Liseberg".

Längtar ni till juletider?



Nu kom Johan tillbaka, han har varit och köpt thaimat som vi ska gluffsa i oss nu! mums! ha en trevlig kväll!

Att våga ta klivet

Sitter här och funderar in och ut, fram och tillbaka. Tankarna går runt mitt exjobb jag ska göra vid den här tiden nästa år. Ni tycker säkerligen att låter som evigheter kvar tills dess men nu är det ju så att tiden går mycket fort. Om man vill göra sitt exjobb utomlands måste man skicka in en intresseanmälan innan jul vilket är ganska snart.

Jag vet varken vilket ämne jag vill göra mitt exjobb inom eller om jag vill åka utomlands. Eller jag VILL åka utomlands men jag vet inte om jag VÅGAR. Känns skrämmande att lämna familj, pojkvän och tryggheten här hemma samtidigt som att jag känner att det här är en stor möjlighet för mig. Det jag är mest rädd för är att komma till ett ställe där man förväntas kunna mycket mer än man gör. Tänk om jag inte skulle förstå ett dyft av mitt projekt!
Detta är dock en chans jag antagligen bara får en gång i livet. Komma vart jag vill i hela världen och jobba med något jag verkligen är intresserad av! Så varför inte våga? Tror verkligen det skulle göra mig till en starkare och mer självständig människa.

...Nu är det gjort i alla fall... Skickade precis in en intresseanmälan och frågade vilka projekt som fanns i Australien....Får se om det finns något intressant som får mig att våga!

Hemtenta och hår

Fick min hemtenta imorse. Ska vara inne på ons. Så då vet jag vad jag borde göra i helgen. Tror dock inte det blir så mycket gjort i helgen då Johan ska komma hit :) Det blir nog mest massa mys och uppladdning inför veckan istället! Stormar ute idag och är grått, kallt och småregnigt. Verkligen Göteborg höstruskväder. Usch. Passar verkligen med en riktig myskväll med massa god mat och kramar!

Här kommer förresten lite nya bilder på mitt numer kortare och ljusare hår. Dåliga mobilbilder men bättre än inget iaf! O bättre sent än aldrig (:

  

Borde kanske byta bilder här på bloggdesignen nu eller vad tycker ni?:)

Jobbar hemifrån

Igår satt jag på biblioteket hela dagen. Sörplade kaffe och skrev på arbetet. Nästan klar nu, bara lite finjusteringar kvar. Så tanken med dagen idag är att jag ska sitta parkerad här framför datorn tills det att jag är helt nöjd med arbetet. Borde inte ta alltför lång tid... Jättefint höstväder ute idag så får nog bli en promenad senare.
Är trött i kroppen efter cykel-cirkel passet igår (verkligen världens bästa pass!) så blir ingen hårdare träning idag.

Kom på att jag inte visat varken mitt nya hår eller min nya fina väska som jag köpte hos Linda när jag var hemma sist... Det får jag ju ta och göra :) Får se om jag hinner senare!


Önska jag fick ta en promenad med vovvan i det fina vädret....


En grå oktobermåndag

Måndag idag och det är grått och regnigt ute. Kanske är lika bra då jag ändå ska sitta inne och skriva hela dagen. Tanken är den att jag ska ta en liten paus om ett tag och gå till gymmet och träna lite kondition. Inbillar mig att koncentrationen blir mer på topp om jag tränar lite. Och så är det nog. Om jag är riktigt duktig med skrivandet kanske jag till och med unnar mig att städa lite i lägenheten lite senare... Vilket roligt liv jag har en grå oktoberdag som denna..

Så, vad händer hos er denna gråa måndag?


Kände att jag behövde pigga upp min gråa tillvaro lite, därför bjuder jag på ännu en färgglad höstbild från kga...


Upp till bevis



Många fina ord om denna produkt har passerat mina öron på sistone. Så många att jag kände mig tvungen att testa den. Jag pratar om Dior Show mascara. Nu är den införskaffad och jag säger bara: upp till bevis! Recension kommer...

Gratis foton

Japp jag är forfarande vaken. Har kommit igång ordentligt med skrivandet nu iaf. Så nu väntar nog sängen :) Tog en paus förrut från skrivandet och beställde en massa bilder från fujidirekt. Fick hundra bilder gratis då man loggade in via sidan www.fujudirekt.se/hundra. Så det blev billigt :) Är så mycket roligare att ha bilderna i album än i datorn tycker jag. Ska köpa lite album, roliga pennor mm om det blir en resa till Ullared snart! Scrapboking, here I come! (:

Nej sängen var det...

Trött vecka

Har i princip inte blivit någon blogging alls i veckan. Har varit väldigt trött (vilket jag tagit igen nu i helgen!) och haft mycket i skolan. Håller på och skriver att arbete som ska vara inne på ons. Har massa kvar att göra så är lite smått stressad. Veckan har inte innehållit så mycket mer än skola, mat och träning så ni har inte missat så mycket iaf:) Helgen har varit mycket lugn och skön. Tränat lite, bastat lite, varit på stan och umgåtts med vänner.
Nu sitter jag här vid datorn och dricker te, äter lite mörk choklad och försöker skriva på arbetet. Det lär bli en sen natt...
Hoppas ni har det bra?



Gillar ljuset på denna bilden. Tog den förra helgen då jag var hos Johan i Kil.

Mot gbg igen

Snart bär det av ner mot Göteborg igen. Får skjuts ner, skönt att slippa SJ. Idag har jag hittils hunnit med att gå en lång promenad med Aida i skogen (så fint väder idag igen!), ätit frukost, duschat och packat. Nu ska jag skriva ut lite skolmaterial innan jag åker. Hoppas ni får en fin dag allihopa :)


Ännu en höstbild från helgen, utsikt över Karlskoga.

Min vackra 10-åring



Vår underbara vovve är bara så vacker! Att bli fotad tycker hon om, så länge det sker på hennes villkor :)

Har precis kommit hem från frisören, resultat kommer senare :) Nöjd blev jag i alla fall!

Landet har sin charm

Åh vilken mysig helg det har varit! I fredags åkte jag som sagt mot Kil där jag och Johan bodde i ett hus på landet. Det var en bra bit ut på landet bortom all civilisation. Det var mysigt att vara där men kände mig ändå lite som Carrie i SATC när hon var med Aidan ut till hans landställe :) Det var lerigt och jag hade inte världens bästa skor på mig för lervandring. Dessutom lyckades jag få någon form av bett i pannan så det svullnade upp och blev en stor böld. Men landet har sin charm, det är så lugnt och tyst och visst är det vackert?







Vi hade iaf ett jättemysigt dygn där ute med massa mys, film och godsaker:) På lördagen åkte vi in till Karlstad för lite shopping och sedan åkte vi vidare till kga. Hem på middag hos mor och far för att sedan åka på fest i Kristinehamn. På natten åkte vi tillbaka till kga igen. Ett väldigt flängande men kul har vi haft:) Idag är det en jättesolig och fin höstdag och jag o Johan har varit ute och gått med Aida och fotat en del. Bilder kommer upp snart! Nu ska vi snart äta en god middag här hemma bestående av färsk gös och pressad potatis, mm:)

Hoppas ni haft en bra helg!!

Mot Kil!

Tack för era åsikter angående mitt hårproblem :) Tror faktiskt det får bli lite ljusare och kortare denna gång.
Hade en fruktansvärt tråkig föreläsning imorse som egentligen fortsätter i eftermiddag. Men jag bestämde mig för att strunta i eftermiddagen och ta ett tidigare tåg mot Kil :) Saknar Johan alldeles för mycket för att ha ro att sitta på en tråkig föreläsning! Ikväll blir det taco mys och imorgon blir det nog lite shopping i Karlstad innan det bär av mot Karlskoga :)

Vad har ni för helgplaner?


Delsjön är vackert en solig oktoberdag...

Hjälp!

      





Yes dags för ett nytt i-landsproblem. Jag har frisörtid på måndag. Har ingen aning om vad jag vill göra! Förra hösten färgade jag mörkt. Trivdes bra i det men fy vad jobbigt det var med blond utväxt och att det blev dassigt så fort! Lutar nog åt lite blondare och kortare. Vad tycker ni?

Firande och ny kurs



Igår gjordes tentan. Det gick helt ok! Skönt att det är över för denna gång. Men vi rivstartade dock en annan kurs idag (om växtbaserade läkemedel) så jag kommer ha fullt upp kan jag säga. Igår var vi i alla fall ute och firade lite med vin och middag. Var jättetrevligt men alla var dock väldigt trötta efter dagen så blev ganska tidigt.

Imorgon åker jag hemåt för att träffa Johan. Blir ett stopp i Kil för att sedan åka till Karlskoga på lördag. Johan jobbar ju i Kil nuförtiden och han passar ett hus där åt en kille på hans firma.

Kram på er!

Belöning

Om tentan går bra imorgon kommer jag att belöna mig med att klicka hem denna fina klänning från stylebystars.com. Om det går dåligt på tentan imorgon kommer jag att trösta mig genom att klicka hem den. Alltså, hur det än går kommer denna underbara sak snart att bli min, hehe!



Har varit och kört ett cykelcirkel pass ikväll för att göra av med lite överskottsenergi efter att ha suttit och pluggat hela dagen. Gick kanonbra men höll verkligen på att somna på stretchingen! Min hjärna slappnade av för en sekund och kände efter hur trött den var, hihi!

Pluggläget just nu: känner mig mer och mer förvirrad desto mer jag läser. Därför borde jag nog lägga ner nu så jag slipper alla ångestkänslor. Bara att hoppas på en schysst tenta nu! Önska mig lycka till :)

Bara plugg...

Sorry för dålig uppdatering IGEN. Skyller på tentan som jag ska skriva på ons. Idag har jag suttit på biblioteket mellan kl 9-18 och pluggat. Inte jätteskoj men nu är det snart över för denna gång! Då ska jag göra något som jag längtat efter de senaste veckorna, nämligen gå ut och fota! Det är verkligen vackert ute nu med alla färger!

Hoppas ni har det bra!




Känns inte som helg

Fredag idag men känns inte direkt som helg. Måste upp tidigt hela helgen för att plugga. Idag har inte varit en lyckad dag om man ser till tentapluggandet. Kan bero på att vi var hemma hos en kompis som har världens sötaste lilla cockerspanielvalp. Det går bara inte att låta bli henne! Mitt hjärta bara smälter:) Längtar något enormt tills dess att jag kan skaffa mig en egen liten vovve!

Nu ska jag iaf ta fredagkväll och gå upp till Malin en sväng. Vi ska laga bakpotatis med en god räkröra till. Efter det blir det lite godis framför Mamma Mia filmen :)

Vad händer hos er en fredag som denna?

Lindex Pink Collection



Just nu säljer Lindex dessa helt underbart fina t-shirtar där 20% av inkomsterna går till Rosa Bandet. Den första med älvan är bara så vacker och likaså den färgsprakande ballerinan (som för övrigt duktiga Anna har designat!)

Jag vill haaa! :)


Dagens I-landsproblem

Tänkte avsluta dagen med att dela med mig av dagens I-landsproblem. Jag börjar få SATC-panik! Igår upptäckte jag att jag redan är inne på säsong 5. Detta medför att jag endast har lite drygt en enda säsong kvar att titta på!

Vad ska fylla tomrommet i min vardag efter SATC? Några förslag kanske? (:


Vem/vilka ska ta deras plats?

Sov så sött nu!

Plugg och träningstankar

Höstruskigt ute idag också, har suttit inne i biblioteket och läst sida upp och sida ner. Kommit in i det lite nu i alla fall. Men det är mycket min hjärna inte riktigt vill förstå.
Lite smått seg i kroppen efter träningen igår, men sitter ändå med funderingar på att gå till gymmet en sväng och köra lite kondition+mage+rygg. Får nog bli så för att bota min rastlöshet efter stillasittande en hel dag + för mycket kaffe.


Hittade förresten denna bild på facebook (kan hitta mycket roligt där) på mig och Malin förra helgen, party hemma hos Malin. Damn vad snygga vi är. Haha ;) Lakritsshoten var god iaf...
 

Nej, nu ropar min mage efter mat! Hoppas ni haft en bra dag!?

RSS 2.0