Kräftfest & mys

Det har varit en mysig helg som bjudit på lite olika saker. I fredas hade vi en liten kräftfest hemma hos Johanna, vi hade hur kul som helst! Alla var på bra humör och maten var supergod! Lite sent med kräftkalas kanske men men... Är ju så gott!
I lördags var jag och Caroline på stan i stort sett hela dagen, shoppade lite. Men det var grymt mycket folk på stan så det gick knappt att ta sig fram. Att man aldrig lär sig... Borde bojkotta stan på lördagar helt enkelt! Speciellt efter löning. Efter stan blev det lite bad och bastu i vår fina anläggning som hör till vårt bostadsområde! Kvällen spenderades hos Malin med godis, äppelkaka och film :)
Idag har jag haft en träna och städa dag kan man säga. Körde box cirkel förrut... Nu är jag helt slut i min högra sida... (hmm får nog lära mig att ta i med båda sidor lika mkt kanske) Men skoj att boxas lite iaf:)

Sov dåligt inatt då några jobbiga (säkert fulla) människor fick för sig att plinga, banka och rycka på alla dörrar i hela huset runt fyratiden. De höll på en bra stund och de skrämde skiten ur mig kan jag säga.. Tänk om man hade råkat glömma att låsa dörren och de helt plötsligt störtat in i lägenheten... Hade dött av skräck... Ja är lättskrämd..

Lite bilder från fredagen...

Carro, Chris och jag                                                   Malin och Julia
image85     image87
Johanna
image86

So you think you can dance

De senaste dagarna har verkligen gått i ett. Alltid något att göra: träna, skola, Ullared, umgås mm... Men jag trivs med det! Skönt att det händer något hela tiden! Kanske för att jag är så otroligt sällskapssjuk...Så nu när jag inte har Johan här nära mig hela tiden får jag helt enkelt hitta på massa annat.  Tur att man har kompisarna:)
Idag har jag varit i Ullared och fyndat ;) Kommer alltid därifrån med en hel del extra utöver det man tänkt sig, men jag tyckte ändå att jag lyckades sortera bort det mesta onödiga! Var väldigt lugnt där (lite folk) om man jämför mot sist jag och Pia var där. Skönt. Inga köer och så, och inte så många krockar och vredesutbrott :)

Ont i hela kroppen har jag, en massage skulle inte sitta helt fel.. Har tränat hårt nu i tre dagar i rad så imorgon känner jag att jag måste vila. Det ska jag göra genom skola + sedan en sväng på stan med Malin. Men först.... en härlig sovmorgon! Börjar inte förrän efter lunch!

Har precis tittat på "So you think you can dance" finalen... shiiiit vad duktiga de är! Blir såå imponerad av dem! Tänk att kunna dansa så bra...Hejjja Danny och Sabra!! Blir nästan lite sugen på att återuppta dansandet igen...

nehepp blir visst ingen bild idag, vill inte fungera... Sånt är livet...

Nu ska jag nanna... sov gott!

Helgen

Så var helgen slut då, söndag kväll är kommen :) Har hunnit med en hel del i helgen: ätit superdundergod nylagad äppelkräm hos söta mormor, umgåtts med familjen och min Johan, bowlat (wiihoo 4 strike på en serie, det ni!), ätit massa godis, tränat lite (tar det ut varandra??:))

Nu snart, ny vecka, vilket innebär en massa föreläsningar och en tripp till Ullared. Hoppas inte det är lika mkt folk som förra gången...

Bild från båten i somras (ja det VAR soligt! :))
image84

Hemma & Friidrotts-nostalgi

Så var man hemma i kga igen då.Vaknade idag och var såå yr. Det gick inte över heller. Åt frukost och kollade lite på tv men det slutade inte snurra... Efter en promenad med Aida la jag mig ner i sängen igen och somnade om en liten stund. Nu är det lite bättre som tur är. Vad otäckt det är att vara yr, detta händer mig emellanåt. Har vaknat nån gång mitt i natten av yr-anfall. Hm...inte skoj...

När jag var ute och gick med vovvan idag så såg (och hörde) jag att det var friidrottstävling på Nobelstadion, årskurs 6 var det som tävlade. Åhhh nostalgi! Kommer ihåg de tävlingarna när man var i den åldern, vad nervös man var, stafetterna (som vi för det mesta vann :)), och alla de andra grenarna och såklart gemenskapen i klassen! Kom ihåg att vi satt och gjorde egna hejarramsor långt innan tävlingen...

(melodi, tre kronor sången)
vi är bäst, ja vi är bäst
vi ska vinna idrottsdagen
ja det ska vi göra, hela dan
hoppa höjdhopp och längd
springa 60 meter
stöta kula väldigt långt
För 6B är ju bäst, Katrinedal!

haha fattar inte att jag kommer ihåg! Lite osäker om början på sången dock, någon som kommer ihåg kanske? :)

Kram på er ♥


Uppdate: Tack lisa för att du uppdaterade mig om hur sången började ;)

lugn söndag

Har haft en mycket lugn söndag som började med scones-bak med Malin. Annars har jag inte gjort sådär supermycket idag, städat lite, handlat, sovit (känt mig lite seg från gårdagen). Nu på kvällen blev det film med te och jordgubbs smoothie :) så gott!

Även gårdagskvällen var hyffsat lugn, vi drack lite vin hemma hos mig till att börja med och åkte sen för att möta upp några kompisar på Vasastan, tog några öl och cyklade sedan hem. Helt lagom kändes det med tanke på förkylningen. Vill verkligen att den ska gå över nu, har inte kunnat träna nu på några dagar och det känns lite frustrerande... Men imorrn blir det träning oavsett hur jag mår! :)

Ledig imorrn också... slappt schema nu, går bara halva tis och ons sen är jag ledig till på sön...skönt, ska passa på och åka hem och träffa Johan då!

Lite bilder från i somras, på vår söta vovva :)

På favvoplatsen i båten, såå fotogenisk :)
image82

Någon som skäms något fruktansvärt över att behöva ha flytväst, vill inte alls bli fotad nu, hehe sötnos!
image83

förkyld

En dag kunde jag träna på mitt nya gym innan förkylningen slog till. Blir alltid såhär när jag kommer tillbaka till Göteborg, slår aldrig fel. Halsen gör ont och näsan rinner..usch.. Är iaf på bättringsvägen nu och hoppas faktiskt kunna träna imorrn igen, även om jag inte borde. Är jättemånga i klassen som är sjuka... Är väl inte så konstigt när 90 pers sitter i n liten föreläsningssal i flera timmar.. Alla får väl samma smitta...Nog om det..

Idag har jag varit ledig (eller rättare sagt jag tog mig ledigt). Har varit en bra dag, började lugnt med tv-spel uppe hos Malin, spelade super mario på ett gammalt nintendo, hur kul som helst, lite nostalgi över de där gamla tv-spelen! Sedan tog vi en långpromenad till godisaffären (hmm...?) och handlade en massa annat för kvällen. Kvällen spenderades hos Josefin och Agne med taco och godis mys:) mycket trevligt.

Känns så bra med nya lägenheten, man har alltid sällskap när man ska hem, alltid någon att umgås med! Malin och jag prakiskt taget bor hos varandra:) Hon bor alltså 6 våningar upp!

Imorgon blir det troligtvis lite party och kanske utgång.. Hoppas förkylningen känns bättre då!

saknar dig älskling... Bild från Indonesien i våras...
image81

Hjälp vad klockan var mycket... Är nog bäst jag kommer i säng nu. Sov gott!

fullspäckat schema

Har inte bloggat på några dagar nu, har verkligen haft supermycket att göra! Mestadels roliga saker så inte mig emot :) Helgen hemma i Karlskoga var såå bra! I fredas firade ju jag och Johan 5 år. Vi hade planer på att gå på restaurang men bestämde oss sedan för att fira hemma med middag, tända ljus, vin och byte av presenter :) Fick ett sååå fint halsband av Johan, tack älskling! Vi hade en jättemysig kväll ♥
I lördags var jag på födelsefest hos Linda, kvällen slutade på statt där vi såg Sahara Hotnights spela. De var sådär tyckte jag men mycket folk var ute! Var dock roligare på förfesten än på statt... som vanligt...
Idag har jag också haft en fullspäckad dag här i gbg, som inleddes med ett spinningpass kl 07.00 (hurtigt or what? hehe) på mitt "nya" gym fysiken! Skönt o komma igång igen! Sedan har dagen följts av skola och många timmar på köpcentrat Allum. Var så trött att jag inte var så shoppingsugen (är det möjligt?) men trevligt hade vi...

Nu ska jag sluta svamla och gå bums i säng...! Sov gott!

Bjuder på en läskande bild från i somras..... yumyum...
image78

Idag firar vi fem år tillsammans!

Ja idag har min älskling Johan och jag varit tillsammans i hela 5 år! ♥ Du betyder verkligen allt för mig älskling! Det har varit fem underbara år och nu hoppas jag självklart på MÅNGA fler :)

♥Älskar dig Johan♥


Dilemma

ojoj nu är jag i valet och kvalet om jag ska se på Top Model eller Idol som sänds samtidigt... samma dilemma som gårdagen.. :) Blir väl en effektiv zappning som igår! vilka problem man kan ha... Livet är inte lätt inte..;)

Snart gjort klart första veckan på år tre på apotekarprogrammet, eftersom jag är ledig på fre och mån (lyxstart). Imorgon ska jag labba med tarmar, kul kul.. Sen bär det av hemåt mot kga igen. Är bjuden på födelsedagsfest hos Linda i helgen, ska bli kul!

Lite ny design på bloggen nu, håller på för fullt och försöker lära mig det här med html koder...vilket inte är det lättaste att förstå sig på.

Nej nu börjat dilemmat så måste gå :D

firmafesten

image73

image74

här är två bilder från firmafesten i fredags, visst ser det härligt ut :) Nu ska jag snart sova, har varit en lång första dag i skolan! Åker tillbaka till kga i helgen (redan, kom just hit!) för att träffa ♥Johan♥ och hjälpa till att ta hand om vovvan när mamma och pappa är utomlands!

Sov gott!

min nya frissa

Ojoj vilken dag! Söndag kväll och imorrn börjar skolan, känns lite småkonstigt men ska bli kul och träffa alla! Sitter nu i min nya lägenhet i min ensamhet och fryser... Johan har åkt för ett bra tag sen och jag saknar honom redan. Vi har hållt på o fixat i lägenheten idag och varit på Ikea, storhandlat mat mm. Blir en tidig sänggång för mig ikväll känner jag. Vi börjar kl 9.00 med upprop imorgon och sen är det föreläsningar hela dagen fram tills kl.16, lång dag!
Firmafesten var supermysig, vi var ute vid en ö och grillade och drack gott :) Kommer bilder imorgon!
Nu ska jag fortsätta packa upp allt, hur mycket som helst är det!


okeej här kommer lite ego bilder :) ganska stor skillnad från mitt forna blonda jag!

image71 image72

RSS 2.0