blondie goes brownie

japp har precis varit hos frissan. Numera kan jag kalla mig mörk brunett. Känns oerhört ovant men är nöjd :) hehe rycker till varenda gång man går förbi spegeln! Före och efter bild kommer i helgen så fort jag får tillgång till min dator!!!!
Nu måste jag fortsätta packa, städa, tvätta *suck*.. Tar aldrig slut! imorrn ska Johan och jag på firmafest, skoj skoj :)

Kram på er ♥

fjärdeplatsernas VM

ojoj vad spännande dagens finaler var i VM. Synd bara att det inte räckte ända till medaljerna... Så synd om Susanna Kallur som kom fyra... Hon var värd en medalj! Stefan Holm slutade ju också fyra... Likaså Musse i gårdagens final av 3000 m hinder. Helt enkelt fjärdeplatsernas VM. Men det var en rolig vinnare av höjden iaf... hade börjat med höjdhopp genom en vadslagning... :)

Nu har jag bråttom iväg till dansen!!

onsdag... och gårdagen..

Hej hopp... Blir ett snabbt inlägg för alldeles strax börjar höjdhoppsfinalen med bland andra Stefan Holm och Linus Thörnblad... Och det kan man ju inte missa! Hoppas det går bra för dom!
Igår krånglade bloggen så det blev inget inlägg, men hade i alla fall en riktigt bra dag. Träffade Pernilla (och en pussandes Lennox ;) ) på förmiddagen och på kvällen träffade jag Linda. Vi gick en promenad och gjorde varma mackor, så mysigt :)
Idag är det onsdag, det är härligt väder ute. Soligt och frisk luft. Inatt när jag gick hem från Linda var det dock bara 4 grader ute! brrr vad kylan kom fort! Ikväll blir det dans igen, men innan dess måste jag hinnna med lite städning, tvättning mm! Har hur mycket som helst att packa!

Snart kommer jag ju som sagt ner till Göteborg och kan då äntligen lägga in egna bilder igen....nice...

Ha en bra onsdag! ♥

image65

hösten är här

japp...sorgligt men sant... Det har regnat ute och luften är kall... typiskt höstrusk helt enkelt. Dröjer nog inte innan löven börjar falla. Hur ska man nu stå ut... 8-9 månaders mörker, kyla, regn, snö.... usch... Längtar redan tills det blir sommar igen :)
Har varit nere på stan och gjort några ärenden, och nu vankas det snart mat :) Blir pump ikväll, men först lite städning och tvättning.
Är ju bara några dagar kvar nu tills jag beger mig tillbaka till kära Göteborg...Får passa på och njuta av bortskämdheten...

Ha en bra dag alla ♥

På väg hem till mig

image62image63image64

Dessa bastoppar från American Apparel är på väg hem till mig :) Tänk vad man kan fynda på rean ;)
Idag är det söndag och det händer inte så mycket. Har ägnat i stort sett hela dagen framför friidrotts-VM, alltså en mkt seg söndag. Ska försöka pallra mig iväg ut på en liten springtur om en stund.. Om jag orkar vill säga...

♥♥♥♥♥♥

uppdatering: Orkade mig till sist ut på en springrunda (med Johan) på 6,5 km...ååhh vad skönt det är efteråt...Finns ingen skönare känsla alltså! var bara tvungen att berätta hur duktiga vi är. haha! Nu ska jag kolla vidare på Beck-sista vittnet! Sov gott!

VM GULD

Grattis Carolina Klüft till guldmedaljen och nya Europarekordet!!!!!! För att citera kommentatorerna "Vilken fantastisk idrottstjej"!

image61

orättvist...

Det blev en riktigt bra dag idag trots att den inte började så bra... Vissa dagar känns livet bara orättvist...Man förstår inte varför vissa saker händer, ser ingen mening i det.. Idag är en sån dag.. Känt mig lite sorgsen hela dagen, det var tur att jag och Johan hittade på nåt kul så jag kunde tänka på annat en stund!

Nu ska jag sova, gonatt!

gustavsvik

Johan och jag har haft en jättehärlig dag i Örebro på Gustavsvik. Vet inte hur många liter vatten jag lyckats svälja under dagen i alla rutchkanor, forsar, vågor, bubbelpoolar...! När vi var trötta på att bada åkte vi vidare till marieberg där vi strosade i lite affärer och åt middag. Har varit en lång dag och vi är båda helt slut, blir nog en mkt lugn kväll framför tvn med godispåsen i högsta hugg! Bara att invänta att friidrotten ska börja för natten....

Imorse innan vi åkte hann vi träffa Thomas och Jenny en liten stund innan de åkte vidare på bröllop. Vi träffas inte så ofta vilket är mkt tråkigt... Saknar er!

Ha en bra lördagkväll alla!
 


Bra dag!

Har varit en mycket bra dag idag! Var så varmt och skönt att Johan och jag bestämde oss för att åka till stranden för sol och bad. Men guu så kallt det var i vattnet! Lyckades doppa mig en gång iaf...
Kvällen har spenderats med Sandra och Emma, vi har grillat och sett på pirates of the caribbean 3, haft en riktig tjejkväll :)

åhh strax inleds friidrotts VM, 23.55 går det av stapeln. En stor händelse för mig som är sportintresserad :) Det inleds dock med maraton...vilket kanske inte är min favoritgren! Jobbigt  bara att det kommer att gå på nätterna och mornarna eftersom det är i Osaka, Japan. Nu får vi iaf vara med och heja på våra svenska medaljhopp!
               image58
image59             image60

Imorrn ska Johan och jag åka till äventyrsbadet Gustavsvik, åh blir som ett barn när jag kommer till sånna ställen! Så kuuuul!

sommar!

image57

Den här veckan har sommaren äntligen kommit hit, gu vad varmt det har varit och är! Hoppas det håller i sig...läänge...! blev en sväng på stan idag igen med Pernilla, shoppade lite idag med...Kan bara inte låta bliii!!!  Sen lunchade vi på Paris!
Sitter nu och väntar på att Johan ska sluta... Vi ska troligtvis spela minigolf!! Var längesen vill jag lova.. Känner för att bada också...
Lugna och sköna dagar är det gott om just nu, får passa på att njuta nu... Snart drar allt igång igen!

somliga går i olika skor

Har precis kommit hem efter en runda på stan med mamma, höll på o garva ihjäl mig när vi upptäckte (vi hade inte kommit så jättelångt, men ändå) att mamma hade en innetoffel på ena foten och en vanlig sko på andra.....HAHAHA! Tankspridd? Lite dementvarning faktiskt ;)
Köpte ett träningslinne och lite annat smått o gott... Blev ingen lunch med Pernilla idag, då hennes mage krånglar igen, stackarn... Hoppas det blir av imorrn!

Nu ska jag äta...mm mammas kasslergryta... Sen Body Jam + Body Balance!
Provade förresten jackan på H&M... Får bli den helt enkelt :)


fysisk trötthet och dålig sömn

Efter gårdagen känner jag mig fortfarande lite trött och seg i kroppen...Men det är en skön känsla, älskar och känna mig fysiskt trött i kroppen! Har sovit väldans dåligt inatt... Kanske berodde på rysaren som Johan och jag såg igår kväll..Kände mig rädd och oroligt hela natten och vaknade till jättemånga gånger.. hehe borde kanske sluta kolla på sånna filmer. Både Johan och jag är väldigt lättskrämda! Filmen hette iaf "Final destination 3", kort resumé:
 

"I en drömsyn ser high school-eleven Wendy sig själv och sina vänner dö i en berg-och-dalbaneolycka. Genom sin vision räddar hon sig själv och vännerna. Fast bara tillfälligt, för ödet låter sig inte luras och snart inser de att de bokstavligt talat har döden i hälarna"

En väldigt stressande film kan jag säga! Värd och se tycker jag om man är på humör för en skräckis! :)
Hmm vad händer idag då? Kanske ska till Pernilla en sväng och hälsa på... Sen träning ikväll.... Annars vet jag inte... Öppen dag så att säga :)


shopping-inlägg

oj oj om jag var varm förrut så är det inget mot vad jag är nu! Efter en 20 min promenad med Aida i skogen och sedan en nästan 2 timmars promenad med Pernilla och Lennox i den gassande solen är jag såå varm! Så härligt med värme ute, så ska inte klaga! Sitter nu framför datan med ett stort glas iskall pepsimax (mm finns det nåt bättre? :) Tack Pernilla för tipset ;) ) Ska snart ta en lång iskall dusch tror jag...
Blir mycket uppdateringar av bloggen nu, märks att jag inte har så mycket att göra. Det är ett himla bra tidsfördriv!

Har fått en fetisch (stavas?) på fina armband tror jag.... De här (från cocoo.se) hoppas jag snart ska bli mina...

image54  image55

Letar även efter en ny höstkappa... En lite kortare variant vill jag ha... Med stooor krage... Ungefär som den nedan från H&M..Men har inte hittat någon perfekt än..Nog med shoppingprat... Nu blir det en dusch.....

image56

varmt!

Oj vilken värme det är idag! Blir nästan sugen på ett dopp :) Ska försöka få med mig Johan ikväll efter träningen :) Idag är det tisdag och det händer väl inte så supermycket. Ska njuta av värmen och gå en promenad med Pernilla (som inte blev av igår). Senare ikväll blir det pump+step!

image52


image53

Visst blir man törstig när man ser dessa "avsvalkande" bilder..... (:

måndag morgon

Måndag morgon och solen skiner! Idag är det två veckor kvar tills skolan börjar och det är dags att återvända ner till Göteborg. Börjar bli lite tråkigt här hemma eftersom många vänner börjar åka tillbaka till sina studieorter nu... Men som tur är har jag ju några kvar ;) Johan börjar jobba idag också, lite tråkigt.
Jaja solen skiner iaf och jag ska troligtvis träffa Pernilla en sväng senare. Tänkte sola lite och sen får det nog bli en springtur.

Är så sugen på en utlandsresa i höst... Bara slappna av på stranden, äta god mat, soooola! Nån som är på? :)
Vet dock inte när jag ska få tid....

image51

Nu, frukost.....!

mysterium olöst

Såå...idag var det lördag och jag har än så länge inte fått någon klarhet i mysteriet "Snygg-Erik" (se blogginlägg nedan). Undrar om jag nånsin kommer få det? Hm...lite läskigt att jag verkligen inte kan komma ihåg om jag verkligen var där och med vem... Men ändå är jag så himla säker på att jag såg honom live... Hmm verkligen ett mysterium...

Gårdagen (kvällen) spenderades som sagt hemma hos Sandra med tjejerna.. Hoppade studsmatta (ååhh vill också ha en!!) och såg på hyrfilm.. "Linas kvällsbok" såg vi. Kändes som en mindre bra version av "Fucking Åmål". En fjortisfilm som mest var pinsam.... Alltså ingen direkt höjdare men var så trött igår kväll så orkade ändå inte med någon djup film!

Kvällen känns lite diffus... Vi ska iaf äta kräftor (mums) med mamma och pappa sen får vi se vad det blir.. Björneborg & Sten&Stanley :D? Bio? Hemmakväll? Är i alla fall inte festsugen...

"Snygg-Erik" nån??

Nu söker jag den person/ de personerna jag glatt upplevde en härlig konsert med, när "snygg-Erik" spelade på statt, kga runt den 7e juli. Ingen vill minnas att de varit med mig på hans spelning men jag minns det solklart. Så vem/vilka är ni, dolda människor som var med mig och partajade loss den kvällen? Träd fram nu... måste få klarhet i detta snarast!!

Hmmm verkar onekligen som jag har drömt att jag varit där..... weird.......

image50

örebro

Har precis avnjutit en god middag bestående av mammas superdupergoda kyckling....yummie... Har varit i örebro hela dagen och sprungit i affärer:) En svart lite längre kofta, 2 diadem och ett solpuder fick följa med mig hem. Hittade inte så mycket som jag tänkt mig men men... Kommer ju snart ner till gbg igen, då blir det mer shopping antar jag (:
Fredag idag...ikväll blir det film och mys med Lisa, Emma och Sandra :)

Hoppas ni får en bra helg!


regn regn..

image49


När jag vaknade imorse hörde jag regnet smattra hårt mot rutan...Det är då man bara vill dra täcket över huvudet och somna om... Och det gjorde jag också... usch vilken dag. Verkar som det aldrig ska sluta regna! Mamma och jag o Aida har varit ute i skogen en stund och trotsat regnet... Plockade en del kantareller..
Nu blir det tv och slappa en stund... Någon som har något kul tips på vad man kan hitta på en dag som denna kanske? Förrutom att sitta framför tvn eller datorn då :)

onsdag?

Var tvungen att tänka till ordentligt för att komma på vilken dag det är idag. Man tappar bort räkningen helt när man är ledig, vilken vecka?datum?tid?dag?
Idag har varit en hektisk dag hittils, började med en skön promenad med Pillan och Lennox sen väntade gräsklippning,städning, vattning...För självklart har jag sparat på allt så länge jag bara kan innan mammas och pappas hemkomst:) Nu är de dock hemma och allt är i sin ordning... Efter diverse bråk med gräsklipparen vill säga.
Blir nästan lite långtråkigt att vara helt ledig. Speciellt när alla andra jobbar eller pluggar. Finns inte så mycket att hitta på. Sover jag för länge på mornarna blir jag seg hela dagen och får inget vettigt gjort... aja försöker fylla dagarna med träning, promenader, solning, umgås med Johan och kompisar och annat kul. På fredag blir det troligtvis en liten tripp med Lisa till Örebro, för lite höstshopping:) Känns dock lite för tidigt med höstshopping.....För det är ju låååångt kvar på sommaren...eller? ;)

Nu börjar jag känna lukten av grillat från övervåningen...mmm... Lite skönt är det att föräldrarna kommer hem allt:) Ikväll blir det springning med Sofia och kanske en sväng till Lisa!

nu... maaaaaat!

image48

livstecken!

Efter 8 veckors jobbande och en veckas ledighet (+kanske lite till) känner jag mig nu manad att börja blogga igen:) Har varit skönt med en paus, men saknar det ändå lite. Är så skönt att skriva av sig emellanåt!
Trivdes iaf kanon på apoteket de veckor som jag jobbade, trevliga arbetskompisar och har lärt mig supermycket, bara att hoppas att jag får komma tillbaka nästa sommar igen! Har hunnit med en del denna första vecka jag varit ledig också. Har varit ute på båten och solat, ätit gott o badat med mor, far och Johan. Alltid lika avkopplande att åka båt. Längtar tills Johan och jag kan köpa en egen!!!
Helgen har spenderats i Göteborg hos Pia och Jonas som hade inflyttningsfest. Har även blivit en hel del festande här i kga i sommar. Har en massa bilder från sommaren men kan inte lägga in dem på denna datorn så får se när jag kan lägga in några!
Nu väntar några sköna lediga veckor till innan skolan drar igång igen... Längtar ändå lite att komma tillbaka gbg igen, var ju så länge sen man träffa alla nu!

Denna dag startade i alla fall med en härlig promenad med Pernilla och Lennox, och oj vad den lille godingen hade vuxit! Var kul och träffa dem igen!

image47


RSS 2.0