Behövlig pluggfri helg

Har haft en jättemysig och rolig helg tillsammans med Johan. En helg går verkligen alldeles för fort, önskar att Johan kunde stanna några dagar till... Men nu är det snart jul och då får vi iaf vara tillsammans en lite längre tid! Har nästan haft två helt pluggfria dagar nu vilket innebär att jag ligger efter med mycket. Sånt som jag kommer att få sitta med ikväll+inatt. Lite drygt men behövde verkligen lite ledighet! Igår var Johan och jag på stan och shoppade. Jag fick en ny jacka, fina underkläder och ett träningslinne av Johan, tack älskling! Snacka om att jag är bortskämd;)
Igårkväll bastade vi först och badade lite i poolen (verkligen lyx att ha pool och bastu i området!) och sedan åt vi på puben här på området. Efter det bar det av till Caroline och Gustav för lite fest och singstar sjungande! Det var skoj men jag kan ju inte direkt skryta med mina sångkunskaper, haha. Värre och värre blev det också, ju mer vin man fick i sig=) Vi kom inte hem innan halv fem imorse så idag har varit en mycket seg dag. Börjar vakna till liv först nu!

Hoppas er helg varit bra!?


Andra advent redan! Tiden bara flyger iväg! Snart julafton. Jag som inte ens har börjat med juklapparna än=/

Årets första cykelvurpa

Hoppas allt är bra med er därute. Här är det stressigt i skolan som vanligt. Tänkte iaf skriva en liten uppdatering =) Imorse var det blixthalka ute när jag skulle cykla till skolan. Sån där halka som inte syns. Precis innan jag skulle ta en kurva cyklade en tjej om mig. Jag såg till min fasa hur hon ramlade omkull då det var blankis i kurvan. Jag hann tänka "oooj häär är det halt" innan jag följde samma exempel som tjejen innan och vurpade jag med. Där låg vi helt plötsligt på backen och tittade på varandra. Vi fick oss ett gott skratt (som tur var!). Måste sett hysteriskt roligt ut, hihi!

Efter en lång dag i skolan skyndade jag mig hem och slängde i mig lite mat och sen bar det av till gymmet för ett spinningpass. Ett fruktansvärt jobbigt sådant kan jag tillägga. Efter 20 min ville jag inte mer, men var bara att bita ihop!=)
Detta inlägg speglar väl i stort sett hur alla mina dagar ser ut just för tillfället. Så ni kanske förstår att det inte blir så många inlägg här på bloggen! Men det blir bättre efter den 16e, lovar!

Imorgon kommer Johan hit! Behöver verkligen en helg med honom nu! Ska bli skönt att bara ta det lugnt tillsammans!♥ Kanske orkar vi med lite shopping också! Är väldigt shoppingsugen, har inte varit nere på stan på hur länge som helst!
Massa kramar från mig!


Bambi (på hal is) får illustrera denna dag.

RSS 2.0