Frånvaro

Ingen tid för bloggande just nu. Slutspurt i skolan - stor redovisning nästa vecka. Flytt  i helgen - på söndag lämnar jag min kära lägenhet för alltid och flyttar hem till Caroline. Massor att fixa och pyssla med inför Australien resan. Så fullt upp helt enkelt!
Återkommer med en massa bloggande runt 5 juni, då bär det av till Kga. Då får ni bland annat läsa om uppladdningen inför Australien och sedan hänga med mig dit i juli!

Men nu: tillfälligt avbrott....



Ha det bra så länge! Massor av kramar!

Faster Annika klarade det!



Igår var det upp till bevis. Då var det nämligen dags för Göteborgsvarvet. Efter lite fotproblem den föregående veckan var jag lite smånervös över hur mina fötter skulle klara 21 km. Men det gick ju bra! Blev toktrött när det var 5 km kvar, så då förlorade jag ganska mycket tid men jag stannade aldrig vilket jag är otroligt nöjd över! Hade gärna sprungit på 2 timmar, 2.07 blev den slutliga tiden, inte jättesnabbt men som sagt, jag är nöjd!
Igår kväll firade vi med grillning och vin! Härlig känsla att vara helt slut i kroppen och bara njuta av mat och dryck!

Mycket dåligt med bloggande nu i veckan men det har inte hänt så mycket, bortsett från en stor händelse då: Jag har blivit FASTER!!! Den 15e maj anlände lilla (underbart söta) Linnéa till världen! Massor av grattiskramar till bror och Jenny!!! Jag kommer och hälsar på i juni!! Längtar!

Hoppas ni haft en bra vecka och helg!?

I'm in love with a fairytale


"I'm in love with a fairytale, even though it hurts.
Cause I don't care if I lose my mind.
I'm already cursed."

Massor av grattis till Norge och Alexander Rybak som vann Eurovision song contest igår! Enligt mig var det helt rätt bidrag som vann, älskar låten! Vad tycker ni??

Mer uppdatering kommer om några minuter... :)

Pluggmåndag


Medan Lisa och Patrik åkte karuseller för fulla muggar i lördags, passade jag på att fota lite med mobilkameran...

Hej hopp, hoppas ni mår bra en måndag som denna. Jag är trött. Antar att den hektiska gårdagen har tagit ut sin rätt. Har suttit i skolan hela dagen och jobbat med rapporten som ska vara inne på onsdag. Förhoppningsvis blir jag klar ikväll/inatt. Planen för veckan vad gäller träning blir att försöka ta det lugnt och vila mig i form tills på lördag. Tror jag ska köra lite styrketräning imorgon och ett lättare springpass på onsdag, sen blir det endast vila. Vad tror ni om det ni som kan sånt här?:)

Nej tillbaka till pluggandet var det ja....


Gårdagen i bilder!

Igår var jag på Liseberg med min kära vän Lisa och hennes pojkvän som var på besök i storstan. Jag åkte bara två karuseller, Balder och Spinnrock (två favoriter!). Lisa och Patrik åkte som galningar! Kul att man blir som ett litet barn igen när man kommer till ställen som Liseberg!

Förrutom att åka karusell besökte vi Ben&Jerrys nya glasskafé och spelade på hjulen lite grann! Ingen vinst för mig dock. Även om det var nära!!

Dagen till ära bar jag min nya fina sjal som jag fick i födelsedagspresent från gänget i klassen!

Lisa och jag på Burger King, gu vad kul det var att träffa dig vännen min! Som vanligt :)
Hann även med en liten kort shoppingtur igår, resultatet av den får ni se imorgon! Nu väntar sängen! Inget schemalagt imorgon men ska till skolan tidigt och sitta och jobba med en rapport som ska in snart!

Hoppas ni haft en härlig helg alla där ute!♥

What a day, what a day!

Haft fullt upp idag varav min frånvaro. Dagen började med en underbart god brunch på Hvillan (vårt kårhus). Det bjöds på smoothie, äggröra, gott bröd + pålägg, frukt och mycket mer! Perfekt efter en sovmorgon! Sedan hem och städa lägenheten, iväg till skatås - sprang 16 km! Gick bra! Sen hem - laga mat med Lisa, iväg till poolen för bad och bastu, upp till Malin som bjöd på nybakta bullar! Och nu håller jag på och tvättar 6 maskiner. Ja ni ser, what a day what a day. En mycket bra sådan dock!

Ska strax ladda in lite bilder från gårdagen, men under tiden får ni hålla till godo med denna bild i repris. Tycker om den...

Om en vecka smäller det!

Bara en vecka kvar tills jag ska springa göteborgsvarvet nu. Börjar kännas helt ok, men skulle gärna haft någon vecka till. Imorgon blir sista hårda träningen innan varvet (16 km skatås) sen ska jag försöka att träna lite lättare i veckan och vila mig i form. Kan ju inte komma till varvet helt slutkörd innan jag ens startat! Vet inte om jag kommer orka riktigt hela varvet men jag ska helt klart göra mitt bästa! Får hoppas på att envisheten inom mig kommer fram :) Kul ska det i alla fall bli! Tror att det är en grym stämning!



Igår blev det en mysig hemma-taco-smågodis-film kväll med Caroline. Såg filmen "Doroughty... nånting??". En riktigt bra film faktiskt! Nu har jag bråttom iväg, ska möta upp Lisa H med pojkvän på Liseberg och åka någon karusell!! Mer blogging senare!!

Kram på er♥


En mysig stund...


Åh vad jag saknar min vovve! Längtar tills sommaren då jag får ha henne nära på heltid :)
(Lite oskarpa bilder, tagna med mobilen!)

Vilken vändning!

Mycket dålig start på dagen. Dyngsur efter cykelturen till skolan och 4 timmar föreläsning på det + magont. Vid lunch var jag helt slut. Mötte upp en klasskompis som haft ett sabbatsår för lunch. Underbar lunch buffé fick mig på något bättre humör. Efter lite super mario tv-spelande hos Malin, en timmes vila och en Ipren var jag på topp igen! Regnet hade även gett sig och solen tittade fram. Snörade på mig springskorna och sprang 13,5 km! Inga 16 idag men är nöjd ändå! Så man kan säga att den här dagen verkligen tog en vändning till det bättre!

Nu: dusch + något ätbart (yoghurt + mackor med leverpastej och saltgurka - mitt nya beroende!)

Trött morgon

Virrig och trött, ont i huvudet, ont i magen, regnet smattrar mot rutan, ögonen är grusiga, snart 4 timmars föreläsning...

Ibland är livet bra härligt. Postiva tankar, positiva tankar.

Hoppas ni fått en bättre start på denna dag!! Hörs i eftermiddag!

Restaurangbesök, stipendie + grattis till Malin!

Dåligt med uppdatering här under gårdagen och idag. Igår var det skola+stan+träning som gällde. Inget märkvärdigt med andra ord. Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon, vaknade av mig själv strax innan 10 och kände mig utvilad! Kokade kaffe och gick upp grattade Malin lite som fyller år idag, GRATTIS!!!
Ikväll har vi (gänget i klassen) varit och ätit på en indisk restaurang för att fira min och Malins födelsedag. Så god mat! Börjar gilla indiskt mer och mer. Fick en massa fina presenter också, tack ♥ Visar säkert upp dem här inom kort :)
Fick förresten en rolig nyhet idag, jag har nämligen fått ett av stipendierna jag sökte, tjohoo! Några tusenlappar fixade till Australienvistelsen!

Nepp nu ska jag sova, tidig föreläsning imorgon. Sen ska jag försöka mig på att springa 16 km också, så jag kan nog behöva lite sömn! God natt!

Grattis till min vän Malin idag! Vi för ett år sedan! Vi grillar skumgodis.


Tips för slitet hår!


För ett tag sedan köpte jag denna inpackning från Redken (real control). Lite dyrare men väldigt mycket drygare och bättre än budgetalternativen jag testat. Den gör verkligen håret jättemjukt och luktar hur gott som helst! Jag rekommenderar den varmt helt enkelt :)

En liten tjuvtitt...

..på ytterligare en finfinfin födelsedagspresent :)

 

Hela denna underbara skapelse får ni se en annan dag :)

Måndag -- skola & springning

Måndag idag. En ny kurs har startat. Verkar helt ok, avslutas med en muntlig presentation på engelska i 45 minuter. Lite läskigt men en nyttig övning inför exjobbet. Bra att få igång engelskan lite. Sen är det ju såklart lite uppgifter som ska in på vägen också men ingen tenta vilket känns skönt. Jag och min nya fina Ipod kom ut på en springtur nu på kvällen, 1,2 mil blev det idag. Nu är jag trött och nöjd. Ska titta på det nya avsnittet av The Hills och äta lite yoghurt. Härligt.

PS. Tack Lisa för disk-tipset. Ska ha det i åtanke nästa gång det är dags :) DS.


Min nya leksak!



Min fina födelsedagspresent från Johan var en skimrande, lila Ipod nano. Visst är den vacker?:) Oj vad den ska användas flitigt i löparspåret:) Såå, nu måste den ju fyllas med musik också! Tips mottages gärna!!!

Nu ska jag ta hand om helgens baksida. Nämligen en gigantisk diskhög. Finns det något tråkigare än att diska?

Härlig helg här i Gbg!

Ingen uppdatering av bloggen har hunnits med i helgen. Har iaf haft en supermysig helg med mamma, pappa, Johan och Aida här i Gbg! Superfint väder, massa vovve-gos, shopping, supergod middag (dock dyr!), grillning och lite fest!

Lite mobilbilder från i fredags då vi först var ute och åt middag på Barrique och sen drack goda drinkar på Tranquilo:
 



Underbar känsla att inte ha några måsten att göra på hela helgen. Har bara njutit och gjort det som fallit oss in!
Imorgon är det tillbaka till vardagen och skolan som gäller. Ny kurs. Sista rycket nu innan sommaren. I veckan blir det verkligen att hårdköra med springningen också. Snart dags för Göteborgsvarvet och just nu känns det sådär kan jag säga! Men skam den som ger sig! Har fått en fin present som kanske kan peppa mig på mina springrundor iaf! Ni får se vad om en liten stund :)
Hoppas ni har haft en rolig valborg och en härlig helg i det fina sommarvädret!!?♥

PS. GRATTIS GRATTIS till PAPPA idag som fyller år!!! :) DS.

RSS 2.0