Tredje året avklarat

Då var det tredje året på min utbildning avklarat. Tänk att det redan gått tre år! Kan verkligen inte fatta det! Bara ynka 2 år kvar innan jag är redo för arbetsmarknaden! Terminen avslutades med ett muntligt föredrag inom ämnet läkemedelskemi. Vi skulle efter man hållt sitt föredrag kritisera varandra sen var det lärarens tur att säga vad han/hon tyckte. Det gick jättebra för mig! Fick mest fina ord :)

Efter skolan begav vi oss några stycken hem till Vesela i klassen för att goffa i oss pizza, tårta och chips. Hon ska gifta sig i sommar och ville ha lite avslutningskalas o visa brudklänningen, och åå så vacker den var!

Vilken värme det är ute idag, helt sjukt ju! Tycker synd om dem som ska springa maraton i helgen i den här värmen, hade aldrig pallat det.

Men NU mina vänner, NU är det SOMMAR!!!!!
(=båtliv som förra sommaren??)
image379

Nu ska jag packa packa och packa... Och städa... Och packa lite till... Och sen städa... Johan kommer hit ikväll (har inte setts på en hel månad!!!!) och imorgon bär det av mot karlskoga!

Kram på er!

shopping

Japp idag blev det lite shopping. Har inte haft tid för bloggen ikväll då jag varit tvungen att förbereda min muntliga redovisning imorgon. Det var länge sen man stod och pratade inför en massa folk alltså, känns lite pirrigt. Men det ska det väl göra. Tillbaka till shoppingen, en sommarklänning blev det och ett par gladiatorsandaler, supersköna:) Även lite smink från make-up store inhandlades.

Liten titt på klänningen får ni...Hemsk bild... Kameran dog efter en bild...

image378

Kanske något att ha på sig på bror mins 30års fest nu i juni?

Nu MÅSTE jag sova! Klockan är masssor... Hoppas ni redan sover sött :)

shopping idag!

Idag blir det shopping! Ska snart bege mig nedåt stan med Malin. Visar resultat senare:)

Gårdagen var som sagt helt galet kul. Vi var på Liseberg från 14 tiden nästan tills det stängde kl 22. Vi åkte allt flera gånger :) Min mage mådde sådär efteråt kan jag säga. Man är inte riktigt vad man har varit. Tål inte lika mycket som när man var barn! Efteråt begav vi oss till Gothia Towers och tog en god kaffedrink och kollade på den enorma utsikten över stan! Blev även en liten sväng hem till en i klassen efteråt så kvällen blev ganska sen. Men en toppendag rakt igenom var det!

Malin på Gothia, så fin utsikt!
image375 

mm, vissa har tur minnsann... Carro vann på första försöket... *inte alls bitter* :)
image376


Oj vilken dag!

    Malin & jag i Flumride
    image373
    
    Carro, jag och Malin i Colorado
    image374

Shit vilken dag det har varit! Är HELT slut! Orkar helt enkelt inte berätta allt nu, men vi har haft GALET kul! Barn på nytt liksom... Bjuder på två härliga bilder från Lisebergsbesöket nu så berättar jag mer imorgon!

Godnatt! ♥

Mot Liseberg!

Godmorgon! Vilken lyx när sovmornarna löser av varandra :) Sitter och väntar på att min gröt ska smältas i magen så jag kan bege mig ut på en springtur. Sen blir det Liseberg för hela slanten! När jag kommer till sånna ställen rullar mitt liv tillbaka 10-15 år i tiden och jag blir som ett litet barn igen! Jag var helt galen i karuseller och vattenland och liknande när jag var liten. Ska bli så skoj att åka av sig lite :)

Solen skiner och det är sommar idag med! Kanske solstickan som har något med det att göra? Får se till att smöra för honom sen så vädret håller i sig...

Småsaker kan vara kul att fota...
image372

Klänningen

            image370 

Urkass bild men här är den i alla fall! Väldigt fin men som sagt något trång över brösten/ryggen. Men älskar den i alla fall. Kommer definitivt att bli fler beställningar därifrån! Kul att kläderna där inte säljs i så många ex, då blir man ju ensam om något i alla fall!
Klänningen är från www.queenpeach.com

Supergod grillning blev det ikväll + kubb! Älskar sommaren!! Nu ska jag sova, är dödstrött!

Söt klänning (igen)

     image369

Denna fina klänning skulle jag inte tacka nej till. Finns hos chicy.se för 349:-. Finns dock bara i en one size som passar storlek 34-36, lite synd.

Rastlöshet

Såhär efter en tenta kan jag känna mig väldigt rastlös, det känns konstigt att inte ha några absoluta måsten även om det självklart är en otroligt skön känsla samtidigt.
Idag har jag legat ute i solen och gottat mig. Sen blev det en promenad ner till affären för att handla inför kvällen. Det blir nämligen grillning hos Theres ikväll :)

Imorgon blir det antagligen Liseberg, tjoho!

image368

Förresten fick jag min fina sailorklänning idag, snacka om snabb leverans! Den är superfin, något liten över ryggen kanske men äsch! Bild kommer!


underbara sovmorgon!

        image367
Åh vad skönt det var att sova ut! Var som sagt ett tag sen! Nu väntar lite frukost och sen blir det att slänga på sig bikinin och skynda ut i solen!!! Och vet ni? Jag behöver inte öppna en bok idag! :)

Vänner

image364

image365 image366

Älskade vänner, vad vore denna pluggtid utan ER?

Översta bilden: Carro och jag. Understa: Johanna, Martin, Chris, Josefin och Malin ♥

Har varit en mycket trevlig, ganska lugn kväll. Städningen drog ut på tiden men nu är det äntligen dags för sängen! Oj vad jag ska sova imorgon!
Kram och gonatt!

Äntligen

Lättnad, nu är tentan över! Den var lång och lite småklurig men det kändes faktiskt ganska bra! Ikväll blir det party och imorgon ska jag unna mig en riktig lång sovmorgon!!! Ska bli så skönt, känns som evigheter sen!
Unnade mig förresten självklart en liten tentapresent, den fina sailorklänningen jag bloggade om borde ligga i min brevlåda inom kort ;)

Rotade fram lite bilder på hur det kan se ut när vi har klassfest/sittning, det här blev resultatet:

image360

image361

image362

image363

Jag säger bara HAHA vad mycket kul vi har haft! den första är från en sittnning där alla skulle klä ut sig till troll. På de andra är vi utklädda till secret agents (tss). Vi skulle klä ut oss till ett yrke som vi valt om vi inte gick apotekarlinjen! Vi gick omkring med hörsnäckor i öronen och plastpistoler med alkohohaltiga drycker i. Det var en rolig kväll det...

Lite lugnare blir det dock ikväll hoppas jag! Kameran får följa med! Hörs senare eller imorgon!

Hjärnan fullmatad

Puh nu är min hjärna helt överfull med information som bara vill komma ut! Ska bli riktigt skönt att få tentan överstökad imorgon! Helgen har känts riktigt tuff när man sett alla lyckliga människor strosa omkring utomhus i det vackra vädret samtidigt som jag själv suttit inomhus och bara pluggat! Det har blivit x antal kaffe kan jag säga!

Hoppas ni haft en härlig helg och att ni njutit av solen!

Mammas dag idag!

    image358    image359

Önska jag kunde vara hemma och ge dig en STOR kram idag på din dag! Tänker extra mycket på dig i alla fall ♥

... Och vem vet... om du är snäll kanske tomten tittar förbi.....



schlager ikväll?

image357

Så nu har jag ätit upp min morgongröt och ska strax bege mig iväg och plugga med de andra. Tänkte bara säga godmorgon :) Jag är grymt trött idag, ingen alls lust att gå upp. Men bara att bita ihop nu... Sitter här och funderar på att ge mig själv en liten tentapresent för att pigga upp mig ;) Det är ju faktiskt såå synd om mig, hihi!

Har faktiskt en liten sak att längta till, ikväll ska jag och Helena göra tacos och antagligen kolla på Sclagerfestivalen. Ska ni kolla? Hur tippar ni? Låten är lite sönderspelad här hemma nu tycker jag men hoppas den kan slå neråt Europa... Fast det känns kanske inte så troligt? Blir väl lika besviken som varje gång nuförtiden!

Nej nu ska jag iväg! Kramar!

queenpeach

Fick precis ett tips av en tjej i en kommentar om hennes webshop och nyfiken som jag är var ju självklart tvungen att kika in... Där hittade jag denna underbara klänningen...Tänk er vad söt i sommar!

image355 image356


www.queenpeach.com

Mycket blogging nu för att vara mig, nu ska jag ta mig i kragen och krypa ner i sängen. Ska upp tidigt imorgon igen för plugg, men näst sista dagen imorgon iaf! Sov gott!

snart sommar...

image354

...Och jag håller på att längta ihjäl mig!!!!!!!!!
Vet att jag lagt ut den här bilden förrut, även om det var ett bra tag sen, men tycker den är härlig så den fick komma med igen :)

Min fredagkväll

 image353 

Känner mig helt slutkörd i huvudet ikväll.. Satt till 20 och pluggade.. Från 9 imorse.. En massa timmar det. Nu försöker jag koppla av med lite naturgodis och en pepsi max. Vad gör ni en kväll som denna? Fest? Hemmamys?

  image352

Den där Forever 21...

image346 image347 image348

image349 image350 image351

Det finns hur mycket som helst på deras hemsida alltså! Kanske är tur att det blir så mycket krångel med frakt och tullavgift om man ska beställa därifrån, annars hade jag varit ruinerad!

Nu ska jag iväg till skolan för plugg plugg plugg! Återkommer till kvällen! Ha en bra dag!

Lyxfällan

image345

Sitter och tittar på Lyxfällan. Ett mycket bra program enligt mig. Har faktiskt inte tittat på tv alls mycket på senaste tiden (kors i taket) men försöker att inte missa detta program. Bra att folk får hjälp! Kan inte förstå hur man kan leva så mycket över sina tillgångar alltså. Visst jag älskar att shoppa lite då och de men jag har verkligen stenkoll på hur mycket pengar jag gör över med. Jag har spärrar som säger att jag får inte ha mindre än si och så mycket på kontot.. Har ni koll på er ekonomi eller är ni fall för kommande säsonger av Lyxfällan kanske?:) spara eller slösa? jag är nog en blandning... Ett racemat alltså... (kemiskt skämt, ja jag är lite skadad).

Varit en bra pluggdag idag, hade så mycket spring i benen när jag kom hem efter att ha suttit still en hel dag så det blev en springtur i solen. Vädret måste ha lyssnat på mina kommandon, för idag har solen skinit från en klarblå himmel och värmen är tillbaka! yeey...


egenvårdsprovet avklarat

Då var tenta 1 avklarad. Var dock mycket mer detaljerad än vad jag trodde den skulle vara! ojojoj får se hur det gick helt enkelt. Väldigt osäkert känns det. Aja man skulle få en chans till innan jobben sätter igång i sommar om man inte klarade den så det känns ju bra.

Nu är det 100% satsning på nästa tenta som gäller. Fyra instängda dagar kvar.....Sen ljusnar mitt liv en smula :)

image344

(God)morgon

Godmorgon! Är en mycket seg morgon här. Känner mig stressad, kroppen är trött och min hjärna pluggvägrar just för tillfället. Dessutom har jag drömt en massa knasiga drömmar inatt.. Orkar inte ens gå in på dem.

Just nu vore det ju trevligt att få hit en makeup artist som fixade iordning mitt hår och smink (eftersom jag inte alls orkar själv idag)... Som i Indonesien.. Att de var helt överväldigade av min vita hy kändes ju också ganska kul...

image342 

Nej nu ska jag sluta svamla och sätta fart med dagen! Hoppas det blir en fin sådan för er alla!


Sista rycket

Så, då var dagens träning utförd och jag har duschat och ätit kvällsmat. Finns det något godare än att äta efter träning tro? Spelar ingen roll hur mycket jag ätit innan, blir alltid hungrig iaf :) Nu ska jag göra sista rycket inför morgondagens tenta (ska iofs inte dit förrän 17 imorgon så blir nog lite plugg innan om jag känner mig själv rätt).

Nu är jag trött på kylan ute. Värmen kom tillbaka!!! Vill kunna sitta ute och grilla och dricka vin igen... Som för några helger sedan. Lite roligt kort, vet inte vad jag tänkte fota egentligen men lite småkul blev det...

image337

Längtar grymt mycket till på måndag när tenta nr 2 är avklarad. Då blir det stor klassfest! Sen har vi en massa roliga saker inplanerade dagarna därefter, bla Lisebergsbesök :)


Ännu en dag på bibblan

Nyss hemkommen från biblioteket, som numer är mitt nya hem. Gick ganska bra idag, trots en massa oljud och spring överallt, vissa verkar verkligen inte fatta att de befinner sig i ett bibliotek. Nu ska jag fortsätta med annat plugg här hemma inför tenta 1 imorgon. Hoppas jag klarar den, har inte så mycket val i och för sig. Om jag inte klarar den ryker väl sommarjobbet...

Har bokat plats till ett cykel/cirkel pass ikväll, verkligen världens bästa träning!! Jag intalar mig att jag pluggar såå mycket bättre bara jag får träna lite... För visst är det så? :) Har testat alla undanflykter som finns tror jag.. *hrrm*

Återkommer senare med lite roligare inlägg förhoppningsvis =)

Små postiva ord och rosa kjolar

Igår hade jag en låg dag. Kände mig allmänt nere, trött, halsont, har inte träffat Johan på länge osv... Till råga på allt var jag tvungen att sitta instängd och plugga hela dagen. Men idag känns det bättre. Halsont känningarna är borta och jag har varit ute på en löparrunda. För övrigt har jag bara varit i skolan hela dagen förutom lite matlagande här hemma. Blev en kyckling grönsaks thaigryta, jättegott om jag får säga det själv :)

Tänk vad mycket det kan göra med små positiva kommentarer. Igår fick jag samtal och jag fick höra hur trött och nere jag lät. Att höra att man låter så gör iaf mig bara mer fundersam och trött. Idag däremot ringde en kär vän och det första hon sa var: "vad pigg och glad du låter!". Efter det kände jag mig faktiskt mycket piggare och gladare. Tänk att så lite kan göra så mycket :)

Hittade förresten några fler sötsaker hos Asos igår...Rosa kjolar är sött! gah tänk om man ändå var gjord av pengar...

image335 image336

Från asos.com

Nu ska jag nöta egenvårdsfakta, tenta 1 på ons!

Massa kramar!

Dagens vill ha

Jag skulle verkligen vilja ha en  kavaj att ha på mig på sommarkvällarna. Dessa två faller mig verkligen i smaken.. Däremot faller de inte min plånboken i smaken just nu.. Får vänta på skattepengarna :)

image333  image334

Den första randiga är från asos.com och den andra är från glitzy.se.

Kvällen igår blev lugn. Grillade med några kompisar sen blev det hemgång runt tiotiden. Svinkallt var det ute. Känner mig lite småhängig och frusen idag beror nog på kylan igår. Har iaf suttit på biblioteket idag och pluggat. Nu blir det nog lite mer pluggande... Senare ska jag tvätta (=söndagsgöra) och se på filmen "Bodyguard" som går på TV, den får ni inte missa! Vet inte hur många gånger jag sett den men den är ju så bra!

Vad hittar ni på en grå dag som denna då?

vrålåket

image332 image331

Det är så här man ska färdas till skogen för en springtur, med klass :) Är den inte fin?

Nu ska jag iväg och grilla med vännerna. Blir tidig hemgång ikväll. Hade tänkt plugga några timmar senare.
Hoppas ni får en bra kväll! ♥

En balkong tack

      image330

Tänk om man hade en balkong att sitta o plugga på. Vore ju bra mycket trevligare än att sitta instängd. Åh de senaste dagarna har jag verkligen börjat längta efter att ha ett eget hus! Tänk vad kul med all inredning! Och vad skönt att slippa alla jobbiga grannar som spelar hög musik och springer i korridorerna! :)

En cool känsla

Har sovit så gott inatt! Kändes välbehövligt med en liten sovmorgon! Vaknade för någon timme sen av att solen lyste genom persiennerna, härligt.
Springturen igår gick sådär, att springa drygt 8 km kl 20 på kvällen på en pannkakslunch och en kanelbulle var ingen vidare hit, men det gick iaf, stannade inget. Det bästa var vrålåket vi färdades dit med: en söt, knallgul nercabad sak (bilder kommer). Kändes dock inte som vi levde upp till bilens snygghet efteråt, genomsvettiga och röda i ansiktet! Men cool, det kände jag mig i alla fall! :)

vrålåket får ni som sagt se sen, så länge bjuder jag på en "dagens jag igår" bild...

image329

Nu är det plugg som gäller, sen en promenad till världens bästa godisaffär i Linné med Carro och kolla in göteborgsvarvet! Hoppas det går bra för alla er som springer! Ladda med mycket pasta nu :)

Fredag

Skulle vilja pusta ut som de flesta andra och säga "äntligen fredag". Men det känns inte riktigt som helg när man måste sitta instängd och plugga massor. Mycket tjat nu jag vet men vart annars ska jag avreagera mig? :)

Har suttit i skolan i stort sett hela dagen. Gick väl hyffsat idag. Framåt i alla fall. Nu har jag varit på Willys med Caroline och handlat chips, bananer och nyponsoppa. Perfekt kombination, hehe!
Har fruktansvärt mycket träningsvärk idag från krafttag-passet igår, men ska ändå snart bege mig ut på en springtur i skatås med Johanna. Lär vara dött därute idag då det är Göteborgsvarvet imorrn. Ingen som tränar idag då antagligen.

Nepp nu ska jag byta om, ha en mysig fredagskväll! 

                     image328

Nattugglan Annika

   image326
Japp nu skulle jag verkligen behöva en kram, Johan koom hiit.......
Blir så trött på mig själv att jag aldrig kan komma i säng om kvällarna. Har nog inte lagt mig tidigare än vid tvåtiden på hela veckan, och då har jag inte haft någon direkt sovmorgon. Att man ska vara så nedrans kvällspigg!
I helgen är det förresten göteborgsvarvet och då blir det folkfest här i Götet. Får se om jag hinner dit en sväng och kolla in alla svettiga människor i min pluggyra. Nästa år är det jag som springer där och svettas, var så säkra :)

Förresten, någon som har tips på ett bra, enkelt och gratis bildredigeringsprogram? Det viktigaste är egentligen bara att jag kan beskära lite bilder och ta bort lite röda ögon och sånna smågrejer.

Sov gott sötnosar! ♥

motivationen bortblåst och överdos av kaffe

Idag blev det mest massa pladder när vi försökte plugga. Motivationen jag kände igår var som bortblåst och jag ville göra allt annat än att läsa läkemedelskemi! Blev överhypad (finns det något ord som heter så?) av två stora koppar kaffe också, kan ju ha gjort sitt.
Har precis kommit hem från ett jobbigt krafttag pass. Orkar inte riktigt lyfta mina armar just nu.. hehe... Har inte ätit nåt sen lunch så nu ska jag göra mig lite pannkakor med keso och äppelmos, världens godaste kombination, måste testas om ni inte gjort det :)

Idag invigde jag min nya skjortklänning jag fick på posten häromdagen från H&M. Älskar den! Dålig bild med mobilkameran, hade bråttom imorse.
  image325

Inspiration

 image323 image324

Tänk vad småsaker kan piffa upp ett rum! Dessa, som jag först såg på Therez blogg, skulle gärna få flytta in hos mig. De kommer från Cult Design.

Nu ska jag till skolan och lär bli där till ikväll! Ha en bra dag! Kram från mig ♥

godkänd!

Glömde ju skriva att mitt projektarbete blev godkänt idag! yeey ett steg på vägen mot sommarlov!!
Denna nyhet fick mig att dra på smilebanden en kort sekund... Som hyenan Flin i lejonkungen ungefär...


       image322

... tills jag insåg att jag fortfarande har två tentor och ett muntligt föredrag kvar innan jag får pusta ut...  

Söta smycken!

    image319image320
Dessa söta smycken från Disney Couture skulle gärna få pryda mig i sommar! Dessa finns hos kyssjohanna.se och de har även många fler liknande, såå fina!!

Idag har jag för övrigt varit riktigt duktig. Hade föreläsningar mellan 10-15. Sen satt jag kvar ända till stängning (20) och pluggade. Sekuritas hann till och med komma och de började släcka ner, hehe flitigt va? Känner att jag verkligen kommit igång nu iaf. Kämpar hårt för att kanske få någon lugn stund i helgen då Johan troligtvis kommer♥

massa plugg

Förlåt för dålig uppdatering idag, har haft fullt upp. Suttit och pluggat på biblioteket från 10.30 nångång till 18, sen direkt iväg ut till Skatås för en härlig joggingrunda! Skatås är så himla vackert alltså! Inte ens jobbigt att springa där :) Nu på kvällen har det lagats mat och så har jag rättat ytterligare en retur på mitt projektarbete, suck att jag aldrig kan bli godkänd! Hoppas detta var sista inlämningen iaf.

Blir lite sämre med uppdatering nu i och med att tentaperioden har inletts. Lägger ner större del av min tid på att plugga, träna och äta vilket inte känns så jätteintressant att blogga om alltid!

Bjuder på två bilder till från i lördags, det var en härlig kväll... Vart tog värmen vägen förresten?
image317

image318

God morgon!

Nu har jag gjort mig iordning och ska åka iväg till skolan. Tog mig en liten sovmorgon och skippade föreläsningen idag för att sätta mig på biblioteket och plugga istället. Måste verkligen komma igång på allvar nu!

Hoppas ni får en bra dag! O tack för kommentarerna i förra inlägget, den får nog stanna :)

Alltså finns det något godare än färska jordgubbar? Mmm vilken god frukost detta var...
image316

hemsk eller söt?

image312 image314 image315

Hjälp mig nu, lämna tillbaka eller spara? :)

Vet vad Lisa tycker iaf, hon fick sig en liten sneak a peak *haha*

Dagen som gått

Dagen har bara försvunnit! Började med skola i två timmar sen träffade jag Pia för en lunch på stan. Sen blev det några affärsbesök också... Har köpt en tunika (linne), men jag inte bestämma mig för om jag tycker den är hemskt ful eller hemskt fin. Lägger in bild sen så får ni avgöra om den får stanna eller inte :)
Cyklade i alla fall hem och kastade på mig springkläder och gav mig ut på en springrunda med Malin följt av styrkeövningar på gräsmattan utanför oss. Så nu sitter jag här svettig och äcklig och ska kasta mig in i duschen och sen ska det pluggas hela kvällen.

Igår fick jag för övrigt värsta städrycket. Skrubbade hela badrummet, torkade ur och sorterade skåp, städade köket, rensade klart garderoben, dammsög, dammade! När jag helt plötsligt kollade på klockan upptäckte jag att kl var 02.00! Dags att gå och lägga sig då kände jag... Men jag kunde ha fortsatt, hade massa energi! hehe...

mm vill ha lördag igen....
image310

..och ja, grillade sockerbitar var gott :)

image311

Bacardi Breezer och "marsmallows" grillning

       image306 

image308image307

                 image309

Åh vilken härlig kväll det blev igår!! Mår faktiskt riktigt bra idag också vilket känns skönt! Men gymet...jag vet inte.. hehe.. Kommer lägga ut en hel del bilder under dagen! Var en så fin kväll! Först satt jag,Pär och Malin och grillade utanför vårt hus i solen. Sen började vi snacka med ett annat gäng som satt där och det slutade med att vi spelade kubb sen fest uppe hos en av dem sen ner till Malin sen till festlokalen i huset där en kompis pojkvän hade 25årsfest! En riktigt husfest med andra ord! Så rolig och spontan kväll!

Malin tyckte att vi skulle grilla marsmallows, de hade dock inga på affären så vi fick nöja oss med sockerbitar och skumbananer:) Goda blev de iaf! Jag och Malin sitter och grillar sånna på bilden...!

Galen kväll!

Det har varit en hel tokig kväll med massa alkohol, dans, sol, grillning, kubb, fest mm! Så mycket bilder att visa men här kommer en liten sneak a peak... :)

image304image305

hahaha snyggo...! hoppas ni sover gott redan :) Själv har jag lovat att vara på gymmet imorgon kl 12.00. Jag kan inte ens utskilja tangenterna just nu så gymet känns som en bit bort... hmmm..... sova kanske vore bra.. eller fyllemat... eller vatten... eller sova... 

nee får nog bli nån liter vatten och sen sängen! Kram på er!
            

Ikea och flytthjälp

Dagarna blir bara varmare och varmare! Men idag har jag spenderat största tiden av dagen inne på Ikea. Handlade inte alls mycket då jag ska hyra ut lägenheten över sommaren. Känns lite onödigt med nya grejer då som kanske bara förstörs. Men Helena och hennes syster handlade desto mer :) Sen har vi släpat grejer, ut och in från bilen, från deras förra lägenhet osv... Nu är jag trött och hungrig! Ska snart ut i solen och grilla med några vänner och ta en och en annan öl kanske :) Kameran får följa med!

Ha en härlig lördag kväll nu!


Triss i klänningar

image300 image301 image302

Skulle inte ha något emot att bära dessa fina klänningar i sommar! Alla är från nelly.se. Dock något dyra för min plånbok just nu...

Det är ju faktiskt fredag..

image299

mmmm..... gott var det..... :)

Vår tacopaj blev dessutom grymt god! Nu är jag väldigt trött och ska faktiskt försöka komma i säng snart. Ska upp ganska tidigt för att åka till Ikea imorgon.

Kräftfärgen som jag skrev om i tidigare inlägg idag blev inte så farlig som befarat. Nu har färgen lagt sig och jag är bara lite lätt grisskär :)

Kul med massa kommentarer förresten! Det är jag inte van vid! Fortsätt gärna att titta in då och då ♥

tips för håret

         image298
Använder för det mesta Lanzas produkter till håret och tycker de är jättebra. Köpte denna inpackning för en tid sedan och den är kanon! Luktar underbart och inte alltför dyr!

Något som däremot var dyrt var mina p-piller. Brukar betala 279 kr för dem vanligtvis men idag när jag skulle betala slog hon i kassan in 578 kr! Snacka om chockhöjning! Snopen gick jag därifrån nästan 600 kr fattigare, så kan det gå...

Nu ska jag snart ut på en promenix med Helena, sen ska vi laga tacopaj, gott. Sen är det bara att vänta och hoppas att Johan kommer... (Beror på hur mycket de hinner med på jobbet..) Ha en bra fredagkväll! Kramar♥


Kräfta efter en timme

Just hemkommen från soltaket. Idag är det den varmaste dagen hittils tror jag och det kändes vill jag lova, puh var nästan föör varmt! En timmes solning resulterade i att jag nu ser lite ut som en kräfta i färgen på vissa partier av kroppen. Jaja intalar mig att det lägger sig snart och att jag får en jämn brun färg..(hm sen när får jag en jämn brun färg?)
Planerar att ta en sväng till affären, tänkte göra tacopaj eller något kul ikväll för att liva upp tillvaron lite. Sen blir det nog lite godis.... mmm var länge sen jag köpte det nu! Ska nog inhandla solskyddsfaktor också... vore ju inte så kul att vara kräfta på hela kroppen... :)

Hoppas ni alla är ute och njuter och solen!!! Glöm inte solskyddsfaktorn bara... Om ni inte vill se ut som mig vill säga ;)


Gå och lägg mig

        image296
        Så här gott borde jag sussa för länge sen...Fast på en aning mjukare underlag..


Arbetet är färdig och inskickad. Skönt, känner mig något lugnare just för stunden. Men ändå sitter jag här, så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna och fastnar på massa sidor... Jag säger bara, gå och lägg mig bums! :)
Loggade in på facebook, det var länge sen upptäckte jag. Massa gratulationer, skoj skoj! Får så dåligt samvete, jag kommer aldrig att komma ihåg att gratulera alla som gratulerat mig... Hm... Förlåt i förväg :)

Nej sängen var det...

I want my boy

Sånna här dagar är jobbiga. När saknaden är så stor att man inte riktigt vet var man ska ta vägen. Åh hoppas hoppas att Johan inte behöver jobba på lördag och kan komma hit till mig istället... Längtar efter att bo tillsammans igen, ha en vardag tillsammans. Men tyvär kommer det ju att dröja ett tag...

Nog med ledsamheter. Efter solningen idag gick jag till gymet och körde ett jobbigt spinningpass. Kände av i rygg och ben från gårdagens träning så var tungt. Nu måste jag se till att skriva klart mitt nedrans arbete en gång för alla, blev inte riktigt klar igår. Det bara SKA in ikväll!

Bjuder på en tokig bild på två favoriter i mitt liv. :)
image294

Sol idag igen!

Är precis hemkommen från en liten gruppövning vi haft i skolan idag. Solen skiner och det är varmt även idag! Ska snart bege mig upp till soltaket med Carro. Gäller att passa på att njuta! Det ryktas ju om att kallare luft kommer in efter helgen :( Måste bara fokusera och få klart mitt arbete innan kvällen också... Men det får som sagt bli efter några soltimmar!

Ha en fin dag i solen! 

                    

Dagens utsiktsbilder

Härlig dag idag hittils. Har inte alls blivit mycket pluggande dock... Var iväg och tränade, blev springning och sen gym. Sedan gick vi upp på taket och solade, bränner liite här och var nu :) Så varmt! Det är sommar! Nu har jag precis ätit och ska sätta igång med pluggandet. Känns inte alls kul att sitta inne.

Så här ser jag ut när jag tränar (el hm innan iaf) haha
image290

utsikt från vårt soltak :) Men ser Liseberg skymta lite längre bort.
image291

Så här ser det ut från mitt fönster...
image292

Nepp plugga var det!

(Ska bara duscha först.... Och plocka lite kanske.....) :)


Årets bikini och sömnlöshet

Oj vad jag har sovit dåligt inatt. Hatar sådana nätter då man bara ligger och grubblar och tänker på en massa saker och kan inte sluta! Gick många timmar innan jag somnade...
Idag har jag inget schemalagt i skolan. Men måste dock plugga massor. Men nu ska snart iväg och träna en sväng innan jag sätter igång med något annat.

Just det, igår hittade jag årets bikini, en billig en från H&M! Svårt att fånga på bild men svart med guldiga prickar är den!

          image289

Köpte även massa smink för mitt presentkort på make-up store! Tänk att bara kunna gå in och välja och vraka. Hur kul som helst!

Hoppas ni får en fin dag!

Kvällen i bilder

image283 image284

image287

image285 image286

       image288

Vackra bilder va! var så fint ute och vi hade en såå trevlig kväll! Tack alla! Blev lite shopping också innan, bland annat parfymen i förra inlägget :) Men mer om det imorgon!

Vill ha!

  image282

ojoj vad allt går i ett i hela tiden! Skippade eftermiddagen i skolan och låg uppe på taket med några kompisar och solade och pluggade lite istället, mycket bättre:) Nu ska jag ner på stan en sväng innan restaurangbesöket. Kanske kommer jag hem med denna underbara parfym från moschino... Luktar verkligen sommar!

what a day

ojoj den här dagen har verkligen gått i ett. Har innehållit massa tråk som barnmorskebesök, skola, möte med handledaren för projektet, handling och massa mer skola i form av egenvårdskurs. Har varit en bra kväll i alla fall uppe hos Malin med te och Desperate Housewifes (vi kan aldrig hålla oss, laddar ner alla avsnitt i förväg!) Men tycker dock att DH håller på att spåra ur lite och bli sämre... Tycker att många serier gör det nuförtiden...

Imorgon blir det restaurangbesök (igen!) för att fira mig och Malin, trevligt :) Vi hittar alltid många anledningar till att gå ut och lyxa till det på restaurang! Kanske ska shoppa en massa lyxigt smink också på make-up store för mitt presentkort jag fick av Johan i födelsedagspresent :)

 Nej nu är jag så hima trött, dags för sängen! Sov gott! ♥

Nehepp, funkar inte att ladda upp bilder, då blir det väl ingen bild på en supertrött supersöt sovande Aida-vovva då....

spontanutgång

Huvudet dunkar, jag är törstig.... Jag är bakis! Blev en spontanutgång igår. Mötte upp några kompisar på puben runt niotiden, vid halv 12 gick jag och en av kompisarna vidare till harrys. Sen kom Johan dit också:) Drinkarna, shotsen och ölen bytte av varandra i min hand... Hm.. Hade inte alls tänkt mig att bli full, men så kan det gå! Ofta spontanutgångar som är de roligaste!
Idag ska jag åka tillbaka till gbg. Vill inte... Det betyder bara en massa plugg och jobb.

Nej nu ska jag gå och försöka få liv i min kära pojkvän...

Hörs från gbg nästa gång!

Två favoriter

image281

tänkte tipsa mina kära läsare om två av mina favoritprodukter just nu. 1. Body Butter (Moringa) från The Body Shop, luktar helt underbart! 2. ACO sun kissed face cream, ger en lagom, fräsch brun utan sol effekt (inga ränder!).

Idag har det varit marknad nere på stan. Varit där en sväng, men stod mest och snackade med Linda i hennes tält. Köpte lite presenter till far som fyller år idag, GRATTIS!!! Nu ska vi snart grilla sen blir det kanske lite party? Johan kommer hem från Norge ikväll också, som jag saknat honom!!

mycket gott


image276 image277

image278 image279

Erkänn att ni blir liite sugna? :) speciellt på ljuset... Själv är jag proppmätt och blir nästan äcklad av att titta på bilderna!

födelsedagskalas

Godmorgon(förmiddag) sötisar. Har visserligen varit uppe någon timme men men.. Idag står det födelsedagsfirande på mitt schema. Lite släkt kommer hit för att fira mig och även min far som fyller år imorgon. Trevligt. Det mest trevliga är att mamma har beställt smörgåstårta, prinsesstårta och vaniljbullar från ett bageri här, mums! Haha pizza igår och massa onyttigheter idag bådar inte gott. Får skärpa mig efter helgen. Tänkte försöka ta en lång joggingtur nu snart iaf för att dränka det dåliga samvetet lite :) Ska även ner på stan en sväng för att försöka hitta något roligt till far (något tips??) och något till en kompis som fyller år nästa vecka.

Ikväll kommer Lisa till stan. Så imorgon korsas nog våra vägar igen! Var längesen nu och det ska bli sååå kul att ses!

   Lisa och jag i somras.
   image275

På väg till mig

          image274
Efter många returer till H&M beställdes denna istället. Vet att det är många som har den men jag tycker om den!
Märks att jag inte har så mycket att göra idag kanske, bloggat en hel del!
Fixat lite med designen men blev ju inte direkt super. Jag tröttnar snabbt när det inte blir som jag vill!


saknar

åh jag har tråkigt. Ingen hemma och vädret är bara så grått och tråkigt. Johan åkte som sagt iväg till Norge igår för att hjälpa sin far med deras båt. Nu saknar jag honom såå mycket. Önska du var hääär....

Hehe undrar om Johan uppskattar o vara med på bild i min blogg? Skulle inte tro det...
image264

Maj månad redan alltså... Ser inte fram mot denna månaden. Enbart en massa plugg och tentor som gäller innan det är sommar. Bara att bita ihop och kämpa sig igenom det som vanligt antar jag.
Sitter här och funderar på en ny design till bloggen... Synd bara att jag är så dålig på det... Ska fixa lite så får vi se hur det blir. Pernilla har sagt att hon ska hjälpa mig med en ny header iaf :)

Eller så kanske man borde ge sig ut på en springtur? Hmm tåls att fundera på....

Ny Design

Min kära kompis Linda driver företaget (och webshopen) Ny Design där hon säljer det senaste inom inredning, smycken mm. Ville passa på och tipsa er läsare om hennes webshop! Finns så mycket snyggt och hon är så duktig!

En favorit just nu är denna helt underbara hängmatta! Tänk om man hade en stor trädgård... Då skulle helt klart denna snygging få flytta in!

   image263

Är verkligen sugen på lite smycken också... Blir nog en beställning inom kort :)
Bilden är lånad från http://www.nydesign.se/

Gårdagskvällen

Gårdagskvällen blev mycket trevlig. Den började med fotboll. Kollade när ett karlskogalag (KB) spelade. De förlorade stort. Resten av kvällen spenderades hemma hos mig med Pernilla och Linda och lite lagom med alkohol. Var mycket trevligt :) Runt 23 tiden promenerade vi ner till Red Brick en sväng och tog en drink och snackade med lite folk. Väldigt mycket yngre människor där dock.. Ett lagomt valborgsfirande blev det iaf! Blir nog mer party på lördag däremot...

Idag är jag inte bakis, skönt nog, och jag ska snart pallra mig ut i det råa vädret på en långpromenad med vovvan. Vart tog solen vägen egentligen?? Come back....Come back!


RSS 2.0