Snö i Kga!

Haft en bra/rolig/mysig helg hemma i Karlskoga. Jag hade dock packat lite för tunna kläder då jag trodde det skulle vara mer vår än det var. Men att mötas av detta kan väl knappast kallas för vår??


Tacka vet jag Göteborg där det är barmark och betydligt varmare :) Hemtentan är inskickad och jag blev väl hyffsat nöjd tillsist. Ny kurs har påbörjats (näst sista nu!) verkar vara mycket jobb men intressant! Ledigt idag så jag och Malin ska passa på att ta en sväng på stan nu!
Hoppas ni har det bra!

...Hemtenta...

Tisdag idag. Vilket för mig innebär ännu en heldag framför datorn och hemtentan. Känns surt att vara tvungen att sitta inne större delen av tiden nu när äntligen solen tittar fram. Så fort hemtentan är över slår jag vad om att regnet är tillbaka!
Ska försöka mig på ett nytt cykel cirkel pass ikväll, kändes inte så bra efter passet i lördags så hoppas det känns bättre idag! På tors åker jag troligtvis hem till kära Karlskoga, var ett tag sen nu jag var hemma så ska bli kul!!

Hoppas ni har det bra!

Matvraket


Bild lånad från finest.se

Hittade en bild på finest där jag är med. Försökte hålla mig undan från den där kameran kan jag säga. Bilden är från modevisningen i torsdags på peacock. Mitt bland alla pose-bilder fanns denna. Och vad sysslar jag med? ÄTER såklart! haha! Se så handen rör sig frenetiskt mellan munnen och tallriken! Aja det bjuder jag på, gratis är gott.

Har kollat på Beck och nu är det dags att sova. Imorgon är det föreläsning och sen hemtenta som gäller!!

Träning trots förkylning

Trots lite för mycket förkylningskänslor idag tänker jag pallra mig iväg till träningen nu. Får bära eller brista helt enkelt.... Är ju så himla rastlös då jag inte kunnat träna på hela veckan!
Efter träningen blir det plugg plugg plugg. Måste fortsätta med hemtentan. Massor kvar att göra!

Vad händer hos er en lördag som denna?


Gårdagen i bilder

Gårdagen var mycket trevlig (efter pluggande 9-17!) med först pub-quiz och sen vidare till modevisning med Malin, Maria och två kompisar till Malin. Det bjöds på en liten buffé, drink, snygga kläder och bra musik. En kompis till Malin var med och gick modell (bild underst mitten).

Förkylningen har dock tagit lite nya tag idag och jag känner mig helt slut. Ska sova nu och försöka orka upp till ett cykel cirkel pass imorgon bitti. Har inte tränat på hela veckan pga förkylningen så nu kliar det verkligen i benen. Hoppas att jag mår bra nog bara. Bjuder på lite bilder från gårdagen som Malin har tagit (tack för lånet!).



Kaffe plzzz!



Riktigt trött denna morgon även om solen strålar in genom fönstret. Sovit oroligt med mardrömmar. Men nu är det iaf dags att sätta igång med dagen och cykla iväg till skolan. Kaffet får rädda mig denna morgon helt enkelt :)
Är dock inte sugen på att sitta inomhus och plugga, vill hellre ut i solen och fota vårtecken!! :)

Mirakelapelsiner?


Mirakelapelsiner på mitt fruktfat? Självklart får mina favoriter bananerna också vara med på bilden :)

Apelsinerna jag proppade i mig (se förra inlägget) var nog mirakelapelsiner då förkylningen nu nästan är över. Halsontet försvann bara på en dag och nu är det bara lite snörvel kvar. Imorgon kan jag nog träna igen!!
Idag fick vi ut hemtentan, usch och fy. Blir en massa plugg nu fram till nästa fredag. Ganska lång tid på oss och det kommer troligen att behövas.
Idag har det varit ännu en vårdag här i Gbg med värme och sol! Vårskorna åkte faktiskt på!
Imorgon är det torsdag vilket innebär plugg, träning, pub-quiz och slutligen modevisning med Malin!! Låter väl som en rolig tors (minus pluggandet då)!

Hoppas ni har det bra♥

Igår var en bra dag, idag inte lika bra.

Jag kände hur det kröp sig på igår. Precis innan spinningen kände jag i kliande känsla i halsen. Efter spinningen började det göra ont. Idag har jag jätteont! Jag pratar om min hals. Nästan alla i mitt "gäng" i klassen är eller har varit sjuka. Det snörvlas hejvillt i hela föreläsningssalen så det känns som att sitta på ett minfällt :) Nu har turen kommit till mig och troligtvis stannar det inte vid lite ont i halsen om det är samma skit som de andra har :( Så idag efter skolan har jag legat i soffan och pressat i mig apelsiner och försökt kurera mig så gott det går.

Igår var iaf en härlig dag! Hann med mycket! Först promenad med Helena i botaniska trädgården, så fint där (kan tänka mig att det är grymt vackert då alla blommor blommar!!), sen blev det kaffe och prat i vasastan. Därefter åkte jag hem och lagade middag och storstädade + gick på spinning. Kvällen spenderades framför Beck! En bra dag helt enkelt. Igår.



Nu ska jag göra mig lite te med honung!


Sol!!

Solen skiner här i gbg denna söndag. Jag har hur mycket tråkigheter som helst att ta itu med idag, bland annat storstädning. Men nu blir det först en promenad med Helena i det fina vädret!!
Lite spännande förresten att Malena Ernman vann melodifestivalen igår med sin operainspirerade låt! Roligt att skicka något "annat" bidrag för en gångs skull!

Hoppas ni får en härlig söndag! Hörs igen senare!

Melodifestivalen ikväll?

Precis hemkommen från en promenad där det inhandlas diverse gottigheter inför kvällen. Vi ska vara några stycker hemma hos Caroline och Gustav och äta tacos (+godis!) och kolla på melodifestivalen. Känns som en ganska skön nervarvning från gårdagen som spenderades hemma hos Chris & co på inflyttningsfest. Blev en massa dricka, dans och rundpingis :) Imorse var det segt att komma upp ur sängen men ett besök till poolen fick mig att vakna till :)
För övrigt har det inte hänt så mycket denna veckan. Tränat och gått i skolan som vanligt. 

 
Vem tror ni vinner ikväll? Kanske någon av dessa?? Vet faktiskt inte vem jag håller på, har inte hört alla bidrag än.

Hoppas ni njuter ordentligt av helgen nu!!


Skolfri måndag

Veckan har börjat lugnt med ledighet. Ingen skola med andra ord. Började dagen med en springtur med Malin. Sol och barmark här i Götet idag :) Fick nästan lite vårkänslor! Springningen gick däremot inte så bra, kändes tungt hela vägen. Tur att vi kunde peppa varandra annars hade jag nog aldrig orkat runt! Ibland är det grymt med en träningskompis!
För övrigt har vi fått lite pluggat idag (men det blev mest yatzy måste jag erkänna...) och nu är det dags att laga middag, lasagne blir det :)

 
Malin och jag i våras, ge mig vår på riktigt nuuuu!


Liten helg-uppdatering!



Det är ju inte riktigt samma värme här som på Rhodos i somras, men pool som pool kanske?? ;)

Johan är iväg och klipper sig så passar på att uppdatera bloggen lite kort :) Vi har det supermysigt, har kollat film, ätit tacos + annat gott, varit runt på stan och bara varit. Ikväll blir det troligtvis lite "pool-häng" med Malin och Pär :)
Nu ska jag snart ta mig iväg till gymmet en runda sen blir det väl lite friidrotts-EM på tv. Synd bara att så många svenskar saknas? Konstigt.

Hoppas ni också har en mysig helg :)

Nu tar jag helg med Johan :)

Ikväll kommer min Johan hit :) Åh vad jag längtar! Känns som evigheter sedan vi sågs nu (tre veckor nästan!). Då jag bara har en liten tråkig workshop imorgon på schemat i skolan så tänker jag hoppa den och ta en lång härlig sovmorgon med Johan istället. Känns betydligt mer lockande!
Mina magsjukeproblem är puts väck nu och jag har precis kommit hem från ett pass på gymmet. Ska duscha och sen bege mig iväg och handla lite mat och hämta ut inpackningen som jag beställde häromdagen.
"Män som hatar kvinnor" var förresten en mycket bra film. Tycker den speglade boken riktigt bra faktiskt. Även om boken (som vanligt!) är ett litet snäpp bättre :)

Lite äldre bild som jag tycker mycket om... (Har visat den förrut vill jag minnas...)

Hoppas allt är bra med er!!!


Bio mitt i veckan

Så har det hunnit bli onsdag. Jag mår aningens bättre men fortfarande inte helt hundra. Trots det har jag varit i skolan idag på föreläsning och ska senare iväg på bio-"Män som hatar kvinnor"! Ska bli jättekul att se denna film då jag tyckte att boken var väldigt bra. Hoppas den lever upp till förväntningarna :)
Träningen får vänta tills jag känner mig helt frisk. Just nu finns inte så mycket energi i min kropp. Vill mest bara vila framför tvn :(
Imorgon eller på fredag kommer Johan hit, längtar♥


Har ni sett "Män som hatar kvinnor" än?

Hemklickat + illamående

Mitt hår har verkligen varit en rishög på senaste tiden. Kan bero på att jag varken har klippt mig på jättelänge eller använt inpackning sen i somras. Därför klickade jag (efter tipsande) hem denna inpackning från Redken.

I believe in a miracle ;)

Utöver hårsnack så kan jag säga att jag mår jättedåligt. Vid lunchtid igår började jag må illa och fick ont i magen. Sen har det inte velat sluta. Har knappt fått i mig något ätbart alls sen igår. Gick på dansen igår ändå men det slutade med att jag mådde ännu mer illa och fick feberfrossa. Idag skippar jag träningen och bäddar så snällt ner mig i soffan istället. Usch hoppas inte det är magsjuka!!

Sovmorgon & Ny kurs

Började denna vecka med en härlig sovmorgon. Kändes behövligt efter mina bravader i helgen. Nu ska jag strax iväg på introduktion + föreläsning i den nya kursen, toxikologi. Blir nog intressant och ett högt tempo. Men man börjar ju se slutet nu i alla fall. Inte många kurser kvar! Tänk att det inte är såå långt kvar tills jag är färdigutbildad (!)
Efter skolan blir det träning, troligen löpträning eller dans! Måste även få ordning på mina matvanor igen efter tentaperioden. Blev alldeles för mycket godis och dålig mat. Nu är det inget godis/liknande på veckorna som gäller igen!!!

Ha en bra måndag!

Tidsbrist

Det var längesen man kikade in här. Är medveten om att jag har varit en mycket dålig bloggare på senaste tiden. Det har helt enkelt inte funnits lust, ork och tid. Haft mycket i skolan och då har man automatiskt inte så mycket att blogga om. Vad har hänt den senaste tiden då kan man ju fråga sig... Sammanfattar det så här: sista salstentan är gjord (yippie, nu är det bara hemtentor och arbeten kvar), hembesök i Kga, kärlek, träning, fest, vänner, fotomässa, bio, shopping, melodifestivalen, plugg. Fick jag med allt tro? Hihi låter väl som att jag hunnit med en del iaf!

Denna söndagkväll har spenderats i soffan. Har kollat Beck och ätit hårda mackor med Kalles kaviar och druckit pepsi. Har känt mig något seg idag då jag var ute och dansade till halv fem imorse.

Jag ska försöka hinna uppdatera lite oftare nu men bli inte arga på mig om jag misslyckas :)

Ett litet vinterkollage som togs när jag var hemma i kga, gu vad mycket snö det var! Bilderna är tagna med min mobilkamera, den tar faktiskt riktigt bra bilder när det är fint väder!

RSS 2.0