grillning som blev till utgång

Var en härlig dag igår, var som sagt och grillade på Johans skola. Några dök lite, sen grillade vi i solen och när det började bli lite kallt slogs bastun på... Jag gillar dock inte att basta så speciellt mycket så jag väntade utanför med några andra. Senare bestämde vi oss för att åka hem till gustav och caroline som bor i samma hus som oss o spela spel, tänk vad kul det är med spel!! Vi spelade alias, där det går ut på att förklara ord! Var hur skoj som helst..:D Det hela slutade med utgång på tranquilo... åhh vilka goda drinkar säger jag bara!

Kom inte hem förrän halv 5 nån gång imorse så idag har allt vart lite segt... Ska ta och pallra mig ut på en lite promenad nu tror jag bestämt....

Måste verkligen skärpa mig och börja ta med kameran när jag gör saker.. Var länge sen jag lyckades få med den..

byeee!


fredag & äntligen påskloooov!!

Det har varit en lugn och härlig vecka. Har haft en del föreläsningar i den nya kursen som handlar om det autonoma nervsystemet , verkar intressant! Det bygger ju på där vi slutade förra kursen. Solen har skinit i stort sett hela veckan, känns nästan som sommaren är här!!!! Man blir så glad! 18,5 grad visade termometern här i Göteborg när det var som varmast. Hoppas det fina vädret håller i sig nu....

Nu har som sagt påsklovet börjat, guu va skönt! Ska vara kvar här i gbg i helgen sen åker jag hem till kära karlskoga i början av nästa vecka. Är så härligt med lite ledigt, när man absolut inte har någonting man kan plugga på! Träningen har gått segt den här veckan... När det är så fint väder vill man bara vara ute...grilla, gå promenader, äte glass, lalla runt på stan :D

Nu ska jag iväg till Johans skola och grilla med han o hans kompisar:)

image14

tss sööt

image13

Johan på ingång <3

Har precis tagit en lång varm dusch och nu sitter jag har och väntar på Johan som kommer med tåget vid 9:D Vi ska ha en riktig myskväll framför tvn och bara vara tillsammans... var ett tag sen nu! längtar!

Skrev för något inlägg sedan att vi ska åka till Indonesien om ca 3 veckor. Vi ska åka dit för att Johans bror som bor där ska gifta sig!!! Ska bli så härligt att komma iväg! De ska ha ett strandbröllop, sen blir det restaurang och så har de hyrt en nattklubb på kvällen! åhh ser fram emot det mycket! Sist de pratade med dom där nere var det 32 grader varmt!!! Har nu fullt upp med att hitta en klänning att ha på mig... ojoj inte lätt att hitta någon. Hittade denna (bilden under) på asos som jag äälskar men litar inte riktigt på att jag hinner få den innan vi åker om jag skickar efter... Men något liknande vill jag ha iaf.. Nån som har förslag?
image12

Blir mycket ledigt nu framöver :D Om en vecka har vi påsklov, då bär det av hem mot kga igen! sen går jag bara en vecka i skolan sen åker vi o är borta 10 dagar.. sen är det 1a maj o allt.... hihi blir lugnt och skönt ett tag med andra ord! Hmm funderar på om jag ska orka fylla i Helenas utmaningslista igen nu........ får se om det kommer senare!

Ha en härlig lördag kväll!


grrrr

Jag har precis ägnat en stor del av min fredagkväll till att fylla i listan som Helena utmanade med (ja jag vet har inget liv haha).. vad tror ni händer? Jo allt försvinner. Nu är jag lite småbutter faktiskt... Så får se om jag orkar anta utmaningen igen någon annan dag...

vill ha

image10 image11

vill ha dessa till min resa...fast bikinin i marinblå/vit....

zzZzzz

Oj oj vad trött jag är nu... och kanske inte helt nykter:) Finns ingen skönare känsla än att ha avklarat en tenta och veta att det är mycket lång tid tills nästa! Känns nästan som allt jobb man lagt ner på tentan är värt den här känslan...det här lugnet...! Någon som känner igen sig?:) Tentan kändes för övrigt ganska okej.. bara att hoppas att man klarat den!!!
 Har varit ute med klasskompisarna och ätit och druckit gott ikväll! Åt supergod fläskfilé...muumms...
Har hänt mycket den här veckan förutom plugg faktiskt.. postiva saker!! Har fått jobb i sommar på apoteket! Karlskoga here I come :D Om bara tre veckor ungefär åker Johan och jag (+del av Johans familj) till Indonesien!!!!!! Helt sjukt känns det! Inte verkligt... men underbart...!!!!! Berättar mer imorrn men måste sooovaaa nuu zzzZzz...ska sova så länge jag bara orkar!

Ta hand om er!

jajo Helena antar utmaningen:) Men just nu känner jag mig inte på topp..hehe!

tentaplugg....

ååhh... plugg plugg plugg... Håller på o bli tookig! Känns som inget sätter sig heller... suck...panik....
Händer inte så mkt i helgen förutom just...ja plugg... och så är ju johan här såklart, en ljuspunkt i tillvaron :)
Åker tillbaka till Göteborg på mån morgon... bloggar mer då :)

Haha sötis:) såhär känner jag mig...trött alltså...:)
image9

Lennox är en söt valp :D

Är hemma i Karlskoga så idag passade jag på att hälsa på Pernilla och lille Lennox, ååhhh han är så sööt! Lyckliga Pernilla :D Bilder på sötnosen finns på Pernillas blogg :)
Har även försökt plugga lite, bara en vecka kvar nu till tentan... börjar få panik... har ju knappt börjat!!! Finns så mycket andra roliga saker att göra... som att föja med på volleyboll träning med mitt "gamla" lag.. var superskoj att spela lite igen, var ju ett tag sen nu.. Men är dock väldigt öm i mina tummar och armar.. aja det är sånt man får ta:)

Fick spela in dubbelavsnitten med Greys anatomy, det vill man ju inte missa.. :) så har att göra imorrn.....ehhrm om jag nu tröttnar på att plugga vill säga ;)

Sov så gott!!

stackarn..

image8

stackars lille kyckling... men lite kul är det.... hehe...

utmaning

Antar denna utmaning från Helena !!
6 underliga saker om mig :

1. Jag har väldans lätt för att ramla på cykeln...därför håller jag mig borta från cykeln på vintern...
2. Jag är otroligt känslosam, kan börja gråta till program som veterinärerna, oprah och sporten (när de vinner, fixar inte det:) )
3. Jag är även otroligt sällskapssjuk, klarar inte att vara själv utan att prata med någon alls länge.
4. Jag har spelat i värmlandslaget i pingis.
5. Jag var totalförälskad i Aaron Carter i min ungdom, hade hela rummet tapetserat med posters, haha.. kan fortfarande en del låtar utantill...hmm?
6. Kan få panik av att stå för nära folk på ex spårvagnen, då håller jag andan...rädd att andas in deras baciller.... svensk? ja.

Känner inte så många som bloggar som inte redan blivit utmanade, men utmanar iaf Pernilla:) Sen kan ju ni som känner för det anta utmaningen.


psoriasisarna anfaller

arrg har fått värsta attacken av psoriasis utslag i ansiktet (intresseklubben antecknar, jag vet) lider vanligen inte alls så mycket av dem men just idag ska de attackera... hmm...

Idag har solen skinit och det har varit varmt och skönt! Första gången på mycket länge som jag inte frös ute :D
Dagen har känts lite halvonödig faktiskt... För det första upptäckte jag när jag kom till spårvagnen imorse att jag glömt mitt spårvagnskort...suck... det var bara att snällt betala 20 kr tots att jag redan betalat.. För planka går ju inte...nejnej är alldeles för feg.. :D Dagen i skolan skulle bestå av först en föreläsning, sen film 1timmes rast och föreläsning igen. Första föreläsningen var värdelös, fatta nada.. filmen blev inställd och sista läraren hann inte prata klart. jaja nu är jag iaf ledig ända tills nästa tors..tentaplugg som gäller. guu vad skoj.

Snål som jag är (mest principsak) så ville jag inte betala 20 kr till när jag skulle hem så jag gick helt enkelt hela vägen hem. Var så härligt väder så det gjorde inget:) Tog en en sväng förbi stan och hittade den perfekta skinnjackan!! Blev genast på bättre humör!!

På eftermiddagen blev det träning och pannkakor..gott...
Imorgon bär det av mot kga hem till mor och far :D

Kram på er!

Döende? :)

image7

haha idag mår jag som jag förtjänar kan jag säga. Var en hård fest igår :) Men superkul hade vi! Med melodifestivalen, massa goda saker att äta på, trevligt sällskap :), och mycket vin...och öl..och bål...och white russian... ojoj blev lite mycket kanske..! Orkade inte ta mig hem så fick sova över hos Josefin och Agne som hade festen..tack!

Tänkte att jag skulle åkt hem till kga imorgon för tentapluggning men eftersom jag inte riktigt orkat ta mig för så mycket idag så åker jag nog inte förrän på tisdag.Har mest slappat idag och ätit kinamat... :D Förflyttat mig mellan tvn, sängen och datorn... Det var väl bra gjort? hehe.

The Ark Sveriges bidrag till Finland... jajajaja! Höll på dom eller Andreas Johnson så blev nöjd! De är värdiga vinnare tycker jag!

Just det, har inte skrivit om de, musikalen i fredas var super bra! Älskar sagor :) och innehöll även väldigt mycket humor! Trevligt att träffa Malin också:)

Nu blir det nog smörgås o te tror jag bestämt!

Byee!

virrig i bollen

Var med om något hemskt imorse. Vaknade av mig själv kl halv sju (en lördag!!!) har nog aldrig hänt förrut:) Vaknade av att hela världen snurrade! Var jättehemskt, rummet gick bara runt runt... mina ögon kämpade förtvivlat med att försöka fokusera bilden men gick inte! Kändes som jag skulle svimma vilken sekund som helst... men det gjorde jag inte... usch... var otäckt... fick gå upp och vara uppe i en halvtimme innan jag kände mig bättre och gick o la mig igen o somna om. 

Aja nu mår jag i alla fall bättre och ska sätta igång med lördagens bestyr vilket innebär först och främst att ta en promenad till systemet, sen träna och sola, sen på fest! Blir nog en bra dag!!

Vem tror ni vinner melodifestivalen ikväll? Jag tror på The Ark eller Sonja Aldén... Gillar Andreas Johnsons låt också..

image6

Ha en bra lördag!

fredag!

Har precis glufsat i mig en (halv) sallad från Paprika. Dom gör så nedrans goda sallader alltså! Det är så mycket mat att det räcker till 2 måltider:) bra när man är lat som jag och inte tycker det är direkt superkul att laga mat;) så nu är jag iaf mätt och belåten och det är såå skönt att det är fredag! Vi hade beroende tema idag i skolan, var också mkt intressant (som alla föreläsningar i den här kursen nästan) men läraren var en smula otrevlig...hm... hon kanske bara var stressad.
Gick en runda på stan efteråt och hittade en jättefin rosa tröja på MQ :D En kvar i min storlek.. var nog meningen att den skulle följa med mig hem helt enkelt. Bild kanske kommer senare.

Nu ska jag vila en liten stund tror jag innan jag ska iväg på musikal med Maaaalin ;)

Ha en bra helg!

våååår!!??

image3

Bjuder på några härliga bilder från Las Palmas igen:) Fick äntligen CDn av Jenny med korten! (tack!!) Skulle lagt in fler bilder men av någon anledning funkar det inte. Men vissa bilder går bra... hmm...

Idag har det varit soligt och härligt ute! (förutom imorse) I feel it in my fingers... nuu är våren på väg!!! ska bli så skönt att slippa vinterjackan och vinterskorna!

Känns himla skönt att det är fredag imorrn! Har varit en lång vecka.. idag har vi haft 6 timmars föreläsning (!), visserligen väldigt intressant (om antipsykosmedel och antidepressivmedel) men 6 timmar! Min hjärna orkar inte riktigt med det...stackarn...
Malin har bjudit med mig på musikal på hennes skola imorrn! ska bli skoj..På lördag blir det party med tjejerna...och förmodligen utgång:) Det är bara att ladda upp inför kommande tentavecka..

Har precis tittat på "du är vad du äter".. varför sitter man alltid o äter något onyttigt när man tittar på det?? O känner sig som världens skyldigaste...haha...


del av stranden utanför vårt hotell
image4


Jag och Johan :-)
image5

vill ha vovve!!

Oj vilken grå och regnig dag.. en i mängden här i Göteborg... usch.. får se det från den positiva sidan att det är iaf bättre att det regnar än att det snöar... lite närmare våren :)
Tror att jag alltid är som tröttast på tisdagar faktiskt... gick upp tidigt imorse för att sedan bege mig till skolan på föreläsning, handlade om parkinsons sjukdom och om MS... intressant..!
försökte pigga upp mig med lite shopping efter skolan.. men det hjälpte inte så mycket..Blev iaf ett somrigt gult linne, ett nagellack och ett halsband:)
Nu håller jag på att tvätta, sen ska jag bara slappa framför tvn o se på desperate housewifes..:)

Testade förresten på afrodans igår! helt galet... hehe.. Har blåsor under fötterna (man skulle vara barfota) och en nedrans träningsvärk i ryggen men de va superskoj... :D

gaaah mitt HA begär är väldigt starkt just nu vad gäller en vovve!!! Men inser att det inte vore rättvist mot hunden just nu.. men snaart så... om några år...:) se bara så fin Aida gosan är...! (mammas o pappas hund.. och lite min..hehe)
Är så avundsjuk på Pernilla som ska åka o hämta sin lilla valp imorrn :)
image2


sovmorgon :)

åhh vad skönt och lyxigt det känns med sovmorgon och ledighet en måndag! är tillbaka i Göteborg efter en lugn och skön helg hemma! Nu väntar frukost, solning, träning och kanske en sväng på stan om jag orkar. Borde börja ta tag i pluggningen igen också... bara ca 2 och en halv vecka kvar till bamsetentan om hjärnan... hjälp!
Johan har åkt tillbaka till Skredsvik för fler djupdyk och slutövningar i sin utbildning..så är ensam här hela veckan:(  saknar honom redan... sällskapssjuk som jag är...

Ååh längtar tillbaks till solen och värmen på Las Palmas:) Mina flipflops en dag på stranden:)
image1

förresten wohhoo dubbel EM seger igår i friidrott :D

volleyboll & andra chansen

Är hemma i kga och hälsar på i helgen. är alltid skönt att komma hem och bli omhändertagen:) Lördagen började med en långpromenad med Pernilla, sen åkte jag och tittade på mitt gamla volleybollags sista seriematch för säsongen (ååhh sugen på att spela igen!) De kämpade tappert men tyvärr mot ett mycket bättre lag så det slutade med förlust.
Kvällen spenderades med Linda och Lisa hemma hos Linda, vi såg på melodifestivalen och drack lite vin:) Blev glad att Sonya Aldén gick vidare, den låten var riktigt bra!

Nu ska jag ut o gå med vovvan!! :) Ikväll bär det av mot göteborg igen med min älskling:)

Back in business :)

Har bestämt mig för att börja blogga igen:) får hoppas jag orkar lite längre den här gången! Har ändrat layouten lite.. Men förstår fortfarande inte hur många får egengjorda "banners" högst upp på sidan och egen bakgrund osv... hmm.. Får fortsätta att fundera..

RSS 2.0