Förändringar i apoteksvärlden

Just nu går bloggen verkligen på sparlåga. Händer inte så mycket utöver praktiken, blir ofta långa dagar som slutar med att jag och johan kastar oss i soffan o tittar på OS, hehe. Idag är det fredag = min "lediga" dag. Har dock fullt upp, det ska städas, tränas och framför allt pluggas författningar! Snart dags för första universitetsveckan i Göteborg som innebär tenta och sedan examen!

I helgen byter apoteket i Kil ägare, mycket som händer just nu! Ny arbetskläder har provats ut, egenvårdssortimentet ändras och nytt datasystem är på G! Nya ägaren för apoteket i Kil kommer att bli Kronans Droghandel. Många tycker att namnet är lite småspännande och vill gärna påpeka det när de besöker apoteket. Får höra frasen "så nu kommer ni bara sälja droger på dettta apotek? fniss fniss" minst 10 gånger per dag. Då är det bara att nicka och le. Faktum är att Kronans Droghandel bildades redan 1907 därav namnet. De har inte drivit apotek på en mycket lång tid men varit läkemedelsleverantörer till bland annat apotek.

Blev säkerligen ett tråkigt inlägg men jag tycker iaf att det är kul att det händer något inom apoteksvärlden! Förändring är bra! Jag hoppas det kommer leda till utveckling och nya jobbmöjligheter!Nu är det författningar som gäller, blä! Hoppas ni får en bra helg!♥

Kommentarer
Postat av: Helena

Det var inte alls ett tråkigt inlägg utan intressant!Drugstore heter det ju på eng, medicin är ju droger!!!kram och trevlig helg!

2010-02-19 @ 12:54:40
URL: http://ingivelser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0