Toalettolycka och storm samt resa bokad!

Denna dagen fick en ganska konstigt start. Vid 8-halv 9 tiden vinglade jag, sömnig och halvsovandes in på toaletten. När jag skulle gå ut från toan igen upptäckte jag att dörren satt fast, den gick verkligen inte att få upp. Efter ett antal hårdhänta försök ropade jag på Hanna som satt ute i vardagsrummet. Hanna och jag försökte med gemensamma krafter få upp dörrskiten men utan framgång. Hanna fick springa och hämta managern i huset som även han gjorde några misslyckade försök till att få upp dörren. Han fick ringa efter hjälp - som ankom efter en halvtimme med massa verktyg till hands. Tillsammans lyckades vi till sist - efter många om och men - få upp dörren, och jag (iklädd i pyamas) var fri från mitt lilla fängelse! Haha vilken start på dagen... En hel timme inne på toaletten...Ni finner det säkerligen mer roande än vad jag gjorde (Lisa, erkänn att du fick dig ett gott skratt nu??;)). Tur att jag inte är klaustrofobisk i alla fall.

Igår gick det rykten på jobbet. "There´s a storm coming in!" var ett citat som hördes titt som tätt. Himlen såg onaturligt svart ut och det var hett och fuktigt ute. Blev en lång dag på labbet för mig, var inte klar innan sju halv åtta tiden. Självklart väntade ovädret med att bryta lös tills det att jag skulle ta mig till tåget. Bland dunder och brak, blixar och SPÖregn sprang jag allt vad jag kunde till tåget. Trodde seriöst att jag skulle få en blixt i huvudet! 

Sitter hemma och skriver idag. Förrutom att jag varit inlåst på toaletten har jag lyckats få lite plugg gjort och även bokat en resa för mig, mamma och pappa till Whitsundays (jättefin övärld vid stora barriär revet) i december! Flyg + boende är fixat och jag ser fram mot det så mycket! 

Nej tillbaka till uppsatsen, om ett tag ska jag iväg på sista boxnings lektionen! Upp i ringen ska vi!
KramKram♥

Bjuder på några random bilder som inte har visats...

Från Casino kvällen: Torunn, Jovana, jag, Kristin och Tonje

Kall Noosa öl...

Noosa (national park)


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hahahhaha ja det fick jag=) Typiskt dig. Kommer du ihåg på förra sommarn när vi var på din båt o vi todde att jag hade haft sönder toaletten=)Har aldrig blivit så glad att höra en toalett spola=)

2009-10-29 @ 18:54:02
Postat av: Karin

Stackare, hahahahaha. Fy va obehagligt, skönt att det fixade sig o att du kom ut!

Kramar

2009-11-01 @ 12:47:41
URL: http://lillak24.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0