Morgonpromenad, blixtrar och dunder..




Hade skrivit ett inlägg nyss här på bloggen. Men precis när jag skulle avsluta inlägget dånade det till ordentligt, åskan är här igen. Så i panik drog jag ur sladden och drog av datorn. Inte en tanke på att jag faktiskt kan köra på batteri. Så nu får jag formulera ett nytt inlägg.

Var supervarmt imorse. Jag, bror, Jenny och hund tog en morgonlångpromenad runt i skogen och ner till sjön så Aida fick bada. Vad skönt det är att röra sig på morgonen innan frukost! Ska fortsätta med det nu på semestern tror jag bestämt, antingen löprunda eller snabb promenad. Frukosten blir så mycket godare när man motionerat innan. Hade planer på sol och bad idag med men nu ser det väldigt mörkt ut. Regnar och åskar. Så blir nog en sväng ner på stan istället. Till kvällen blir det födelsedagskalas hos kusinerna (grattis morbror Jörgen!).

Som ni ser bjuder jag på ytterligare en bild från helgen... Hoppas det inte blir tjatigt!

Så fin!


      

Länge sedan jag skådade en klänning så fin som denna! Älskar färgen, formen ja allt :) Finns hos topshop.com. Mitt klicka hem finger blir väldigt ivrigt....

Är precis hemkommen från en biltur ut i skogen. Långt där borta i skogen hittade vi en sjö där vi badade och solade. Mucho härligt. Nu ska vi göra tacos, är så himla hungrig! Magen skriker efter mat!

Hoppas ni haft en bra dag?♥

Skön morgon

Semesterdag nr 2 idag. Jag vaknade hyffsat tidigt för att vara mig, runt 9 halv 10 tiden. Upptäckte att det inte var lika varmt idag som föregående dagar så jag snörade på mig joggingskorna och begav mig ut på en springtur. Kändes segt, varmt och kvavt, hade svårt att andas, men tog mig runt i alla fall. Efter stretching och dusch åt jag en god frukost och läste om gårdagens oväder i dagens tidning. Nu sitter jag här med en mask insmord i ansiktet och väntar på att 10 minuter ska passera. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Inga direkta planer än. Thomas och Jenny sover fortfarande men hoppas väl på att de vill hitta på något kul sen!

Känns nästan lite skönt med en lite molnig dag idag efter all sol. Man behöver återhämta sig lite. Men imorgon får gärna solen skina igen :)

Bjuder på en bild till från helgens båttur...
 

Vilket oväder!!

 

Vyn till vänster möttes Lisa, jag och Emelie av när vi körde hem från Kristinehamn ikväll efter en varm och härlig sol- och badtripp på båten. Ringde hem och där var ovädret redan i full gång. Och hjälp vad mycket regn, åska och blixtar! Kändes som det behövdes faktiskt, har varit så himla varmt idag! Nu känns huvudet tungt och segt. Trött efter åskanfallet och efter all sol. Skulle behöva vila en stund tror jag. Senare ikväll kommer bror+Jenny hem och hälsar på! Måste orka hålla mig vaken tills de kommer!

Haft en bra dag i solhettan?♥

Första riktiga semesterdagen

Haft en helt underbar helg ute på sjön! Det enda stället som är skönt att vara på i denna sommarhetta tror jag! Med svalkande vindar, svala dopp och kalla drinkar kan man inte annat än att stortrivas. Nu är jag tillbaka och den första morgonen på min semester (eller som Johan anmärker, sommarlovet) har just passerat. Det är en så härlig känsla att vakna upp och känna att jag kan göra precis vad jag vill. Slumrade om en stund innan jag steg upp för att äta lite frukost. Skrotade omkring lite här hemma, slängde i en tvätt bland annat innan jag satte mig här vid datorn en sväng. Nu väntar jag på ett samtal från Lisa. Vi ska åka ut till båten idag med för att sola och bada. Det gäller ju att passa på att njuta av värmen!

Hoppas ni också haft en bra helg?

En svävande Gin & Tonic?




Massa fler bilder kommer....

Min vän Lisa

  

Igår fyllde som bekant min bästa vän Lisa hela 23 vårar. Jag lovade en grattisbild men hann inte med det igår så nu kommer istället hela tre stycken bilder! Så kul att ha dig här under sommaren vännen!

Nu tar jag helgen! Ha det härligt i solen!

Semester!!

Äntligen har jag gjort min sista dag på jobbet! Kommer självklart sakna alla arbetskompisar men jag kommer nog tillbaka:) Känns iaf väldigt skönt med lite ledigt nu. Behöver verkligen det! Ikväll åker jag och Johan med mamma och pappa ut på båten. På sjön är det bästa stället att vara på i den här värmen! Ska bli underbart! Ska bada, sola, grilla, njuta, läsa och fota massor!

Igår efter jobbet umgicks jag med Lisa och hennes föräldrar. Vi var ute och åt på Strandkanten. Guu vilken god mat! Tack igen :) Och det där grattiskortet kommer snart Lisa, även om det är lite försenat ;) Tro inte att du slipper undan!

Hade en jättehärlig sista dag på jobbet. Massa fika, presenter och prat! Inte mycket jobb med andra ord. Dessutom fick jag gå hem en timme tidigare! Dagen till ära bar jag min fina prickiga klänning...

 

Stora canon var på laddning, detta gav lille canon en chans att briljera. Han lyckades dock inte så superbra, blev väldigt suddigt.

Ha en underbar helg nu alla!!!

Ingen vanlig dag idag!

Godmorgon! Idag har jag haft sovmorgon, börjar jobba nu kl 10! Vaknade av mig själv runt halv 9. Gu vad skönt att få gå upp när man vaknar av sig själv för en gångs skull! Igår hade jag fullt upp. Efter jobbet cyklade jag iväg till Karin för en liten fotolektion. Jag testade manuella inställningar på kameran för första gången, gick sådär. Är så himla mycket man ska kunna ju! Vid niotiden cyklade jag hem igen och begav mig sedan ut på en springtur. För att inte ha sprungit på nästan tre veckor (!) nu så tyckte jag det gick ganska bra! Men var grymt trött efteråt.

Hört det ryktas att det är vääldigt varmt ute idag, känns tråkigt att stå inne på apoteket hela dagen. Men näst sista dagen nu :D

Idag är det förresten ingen vanlig dag. För idag blir min lilla LISA 23 år, GRATTIS!!!! *Vänta dig ett grattiskort här senare* :)
Tänkte våldgästa hennes hus efter jobbet...

Bjuder på två bilder från gårdagen...




Helt ok morgon

Onsdag morgon. Smått trött. Äckliga djur (tvestjärtar kanske? Heter de så?) överallt. Men annars en helt ok morgon :) Har ätit frukost med mor min som kommit hem från jobbet. Hon kommer hem, jag åker iväg.
Efter jobbet blir det springning och fotografering med Karin! Återkommer ikväll!
Fick förresten hem H&Ms höstkatalog igår, typiskt att man ska hitta så mycket man vill ha. Inte bra för plånboken.

Ha en bra dag nu och njut av solen (?)!

Så här glad blir min vovva när hon får smaka på husses glass..

Fullt upp idag

Blir dåligt med uppdateringar nuförtiden när jag jobbar så långa dagar. Bäst det kanske, finns ju inte så jättemycket intressant att skriva om annat än jobb och väder :) Men snaaart kära vänner (bara 3 arbetsdagar kvar nu!) går jag på semester!! Då kanske mitt liv blir lite mer innehållsrikt + att jag får mer tid!

Idag efter jobbet har jag umgåtts med Lisa. Vi käkade lite på McDonalds (finns det någon godare glass än McFlurry??) och sen kollade vi in friidrotten. Lite besviken blev jag på de svenska friidrottarna. Men de kan ju inte hjälpa att deras kroppar inte håller. De lär ju vara minst lika besvikna själva! Iaf inget OS för Christian Olsson och ingen start idag för Susanna Kallur. Tråkigt tråkigt...

I helgen utlovas det kanonväder så då tänkte jag och Johan passa på att följa med mor och far ut på båten! Blir härlich...!

Hoppas ni haft en bra dag!♥


Ett vilset lok mitt i skogen....

Trött måndag

Lång dag på jobbet idag, men det gick fort ändå. Stod nog inte still en sekund på hela dagen tror jag! Massor att göra! Imorse regnade det så jag fick skjuts av far min. Detta resulterade i att jag fick gå hem. Så efter hårt jobb och en lång snabb promenad hem kände jag mig dödstrött! Sådär riktigt måndagstrött ni vet.... Därav min dåliga uppdatering idag! Nu har jag precis varit ute på ytterligare en promenad med vovvan + mor och nu nalkas snart sängen... Har svårt att hålla ögonen öppna.



På ons har jag spring och fotodejt med Karin! Då får du lära mig allt du kan vännen ;)
(obs ingen såg att jag nämnde det förbjudna ordet va?)

Sov gott!


Sandaler!

 

Nu kan man verkligen fynda sommarsandaler! Båda dessa skulle jag mer än gärna skicka efter. De finns hos LaRedoute för en billig peng just nu! Nu är då frågan... Vilka är finast?

Tiden bara flög iväg på jobbet idag, skönt! Tog en promenad hem i regnet, kan faktiskt vara ganska mysigt med promenader i regnet, så länge man är rätt klädd :)
Nu ska jag plocka och greja lite här hemma sen ska jag nog försöka lära mig lite mer om min kära nya kamera... Det får bli mitt söndagspyssel!

Söndag=Jobb

Har precis kastat i mig lite frukost och kladdat på mig lite smink och ska snart iväg till jobbet. Jobba en söndag känns något tungt men det får gå. Imorgon börjar ju nedräkningen...
Blev en mycket lugn kväll igår, åkte och hälsade på Lisa och hennes kille en liten sväng annars såg vi bara på film och åt godsaker. Nu får det vara nog med godsaker alltså... Kommer ju kunna rulla tillbaka till Göteborg i september!
Har tiggt till mig skjuts av Johan till jobbet idag då vädret ser väldigt ostadigt ut.



Ha en bra söndag!


Lördag förmiddag med sovmorgon!

 
 

Oj vad skönt och behövligt det var med en sovmorgon idag! Härligt med lördag förmiddag, den tiden man verkligen kan göra vad man vill! Jag ska äta lite sen ska jag gå ut på en promenad med Linda! Sen tog mina planer slut för dagen... Hoppas på att Johan inte behöver jobba såå länge idag så jag får umgås lite med honom!

Massa kramar till er♥

Segt...

Har varit en mycket seg dag, har varit så trött från början till slut. Efter jobbet (där det var sjukt mycket att göra) åkte jag förbi mormor och fikade lite. När jag kom hem var det bara en sak som gällde... soffan! Där har jag nu legat hela kvällen och glott på friidrott mm. En paus från soffan tog jag då vi åt supergod hemmagjord pizza.. mm smakade bra. Lite bättre från förkylningen men tröttheten och hostan finns kvar...

Nu har Johan kommit hem så ska krama lite på honom sen blir det nog sängen! Återkommer imorgon med fler bilder och annat kul :) Kram och godnatt!

Naturens godis...





Två bilder till från vår tur till Lunedet i förrgår.. Nu bildbombarderar jag er :) Men jag har ju faktiskt en ny kamera, hehe!
Mår inte så bra i dag heller. Efter jobbet ska jag förbi mormor en sväng och lämna lite medicin annars blir det nog en lugn myskväll hemma. Inga andra planer för helgen heller förrutom att jag ska jobba på söndag. Vad ska ni hitta på i helgen då?

Nu mååste jag åka!!!

Världens vackraste!



 

När vi kom till Lunedet igår blev Aida genast på mycket bättre fotohumör vilket resulterade i bla dessa bilder! Visst är hon fin min 10-åring :)

Kommit hem från jobbet nu. Är sjuk. Halsen gör såå ont. Blä, orkar inte mer nu vill bara vara frisk! Nej nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på tv resten av kvällen! Hoppas ni haft det bra idag!

Inte ens tänk det magiska ordet...

Var ju meningen att jag skulle komma igång igen med springningen den här veckan. MEN nu är det så att halsbesvären har kommit tillbaka. Ont i halsen och hosta har jag igen. Träning verkar vara något av ett förtrollat ord. Uttala det inte högt, tänk det inte ens för då råkar du säkerligen på en förkylning. Nej, jag är inte bitter... (?)

Igår åkte mor,far, hund och jag ut till Lunedet för att leta efter kantareller och strosa omkring lite. Det slutade med en handfull kantareller och en varsin bamseglass. Tog en hel del bilder med nya kameran som ni ska få se senare idag!

KUL att ni gillade bilderna i förra inlägget :) Nu måste jag hoppa på min lila cykel och fara iväg!
Ha en fin dag! 

                                             

Allergisk mot pengar

Jag hanterar ganska stora summor pengar varje dag då jag jobbar på apoteket. Det i kombination med att pilla sig i ansiktet är inte bra har jag upptäckt. Förra sommaren fick jag utslag runt hela ögonen och nu har jag fått röda svidande små utslag på kinden. Usch pengar är äckliga..

Har hunnit testat kameran lite grann, dock mest på automatlägena! Här kommer några smakprov... Inte så bra men visar dem iaf!







Det är häftigt vad klara bilderna blir! Aida var dock inte på fotohumör alls idag, hon vill bara stryka sig på mig och kela hela tiden. Knashund! Mer bilder kommer iaf, var så säkra.... :)

Hoppas ni har haft en fin dag hittils!

Mamma Mia


 
Åhh vilken glädjegivande film! Meryl Streep är helt underbar i sin roll! Irriterande bara att man inte kan sjunga med högt på bio :) Har kommit på mig själv med att gå och nynna på dancing queen sen jag kom hem... Samtidigt som jag provfotat lite med min nya kära Canon. Bara tråkiga inomhusbilder men imorgon ska jag nog bege mig ut och testa lite mer! Ni ska få se, men tyvärr inte ikväll...

Imorgon har jag sovmorgon! Börjar inte förrän kl 10.00, lyx :)
Dröm söta drömmar nu! ♥

Äntligen!

När jag kom hem från jobbet stod han där på bordet  i ett stort fyrkantigt paket, min Canon har anlänt!!! Lyckan är total!!



(Skulle visa ett kärlekskort på oss tillsammans men det går tyvärr inte att ladda upp bilder...)

Nu ska batteriet laddas sen ska det testfotas och läsas manualer! tjoho! Ni kanske får se ett smakprov redan ikväll!

Ska för övrigt på bio ikväll med Lisa, Mama Mia ska vi se! Någon som sett? Bra?

Kraaam på er♥

Grus i ögonen idag och en längtan till sjön..

Efter att ha vaknat 711 gånger inatt och sovit allmänt oroligt känner jag mig denna tisdagmorgon väldigt outvilad. Känns som jag har grus i ögonen som inte vill försvinna. Min söta vovva är också så himla morgontrött (precis som resten av familjen)! När jag kommer upp på morgonen öppnar hon ett litet brunt öga och blänger på mig som om jag vore dum i huvudet för att jag går upp så tidigt.
Idag känner jag en stark längtan efter semester och sjön... Vill vara ute till sjöss och sola och bada! Men bara att hålla ut, inte långt kvar till semster nu.....


Fin klänning

 

Fin klänning från stylebystars.com. Den skulle gärna få hänga i min garderob!

Måndag morgon, lång dag framför mig på jobbet. Denna vecka blir det att komma igång med springningen igen, även om jag hostar lite fortfarande!

Nej, måste åka nu, men ni får ha en bra dag! ♥

Hemskheter

Det är en grym värld vi lever i. Nu inom loppet av några veckor tycker jag det är så mycket hemskt som har hänt. Massa sjukdomar och dödsfall. Inatt omkom en 19-årig tjej från Karlskoga i en bilolycka. En bil fick vattenplaning och körde rätt in i deras bil. Flera allvarligt skadade och en död. Tänk vad skört ett människoliv är. Inom bara några sekunder kan människors liv vändas helt upp och ner. Usch stackars stackars familjer säger jag bara....

Sådana här händelser får mig att fundera på vilket rikt liv man själv har och hur mycket man uppskattar alla nära och kära. Vet inte vad jag skulle ta mig till om något skulle hända dem...



söndag=återhämtningsdag

Ojoj vilken festkväll det blev igår! Superkul var det med  fest hos Emma först sen dans och drinkar på statt! Blev några glas vin o drinkar mer än vad jag tänkt mig men det är smällar man får ta :) Idag är jag rätt seg och har ett enormt sug efter pepsi (vad annars?) och sushi. Har fortfarande inte provat sushin i kga så får kanske ta och göra det idag!

Annars ligger jag bara och slappar i soffan idag och kollar just nu på Grease. Försöker återhämta mig från gårdagen och ladda för ännu en vecka full av jobb. Har umgåtts lite med bror min nu på morgonen som var i kga på en liten snabbvisit, alltid lika kul att ses!  Hoppas du tar med mig på lite forspaddling snart? :)

Dagen till ära bjuder jag på en bild på min sötnos (som kommer hem idag!)

Massa godis.. Och lördag!

 

Blev ingen mer blogging igår, var supertrött efter jobbet och ville bara umgås med Johan och ta det lugnt. Vi åt en herrans massa godis och hyrde film, slutade med att vi låg i varsin sida av soffan och halvsov, hehe :)

Nu har Johan åkt iväg igen för den årliga sommarfesten som företaget som han jobbar på anordnar. De ska köra gocart, Johan var nervös. Så nu sitter jag här ensam i det stora huset igen... Ikväll blir det nog lite party men innan dess har jag en hel del jag ska hinna med. Mor och far kommer hem från semestern imorgon = måste akutstäda! Hade även tänkt att hinna med en löprunda och fixa naglar och sånt.

Ha en riktigt skön lördag!

update: Ni bara måste kolla in den här videon om det underbara lejonet Christian som Emma lagt ut på sin blogg idag, det kallar jag kärlek!! Kunde knappt hålla tårarna inne!!


Häftig bild



Tänkte börja denna fredag med att visa en mycket häftig bild som är tagen med min brors kamera. Det är han som hoppar på bilden :) Bilden är tagen i Kapstaden, Sydafrika uppe på Table Mountain (där har jag också varit btw!!). Jag tycker bilden är gryym!

Skönt med fredag idag! Veckan har gått superfort! Bara två veckor kvar att jobba nu. Men först ska jag jobba hela denna dag och stänga.
Ikväll blir det mys med Johan, som jag saknat honom den här veckan!

Hoppas ni får en bra fredag!! ♥


Liten besvikelse

Skyndade mig som tusan hem från jobbet idag för att hämta avin till kameran och hinna ner till posten innan det stängde. Men brevlådan gapade tom mot mig, ingen avi där inte. På hemsidan står det att ordern skickades den 9:e så kommer väl antagligen imorgon då. Otålig, jag? :)

Seg dag på jobbet idag. Lite kunder på eftermiddagen. Sen strömmar det in massa folk precis innan stängning. Så är det alltid. Stänger imorgon också men sen är jag ledig helgen iaf!

Fint väder ute idag! Ska snart ut på en promenad med Karin (och Helena?). Har fortfarande känningar i halsen så jag har bestämt mig för att bli helt bra innan jag börjar hårdträna igen.

Någon som blir sugen? Frozen Rasberry Daquiri som dracks i gbg förra helgen, mm skulle lätt kunna dricka en nu!
 

Snooze

Jag kan verkligen inte komma upp på morgonen utan att snooza minst en gång. Ställer alltid klockan på ca en halvtimme innan jag ska upp bara för att få somna om. Det finns ju inget skönare än att få fortsätta sova! Idag hade jag dock gladeligen snoozat lite mer än en gång. Men tog mig i kragen och gick upp och duschade, fixade och åt frukost. Nu sitter jag här, redo för dagens jobb.
Snoozar ni på mornarna? Eller är ni pigga och hurtiga och stiger upp direkt?

Fick värsta rycket igår, var så rastlös, gick ut i skogen på en promenad helt själv och plöjde alla backar jag kunde hitta. Svettig kom jag tillbaka till huset och då tog jag tag i vattningen av alla blomlådor och sen diskade jag allt som kom i min väg. Bra att få sådana ryck ibland :)

Ha en fin dag nu alla!

                     

Shopping gbg 2

 

Denna kjol fyndades på Lindex för endast 99:-. Bilderna gör den inte alls rättvisa, den är lila (inte blå som det ser ut på bilderna) och den är hög i midjan!

Hemma från jobbet nu. Köpte med mig glass och åkte förbi mormor en sväng efter jag slutat. Glassen avnjöts på hennes balkong i solen, härligt med värme! Nu är jag väldigt trött och ska nog vila en liten ministund:) Sen blir det förhoppningsvis en promenad, behöver röra på mig! Imorgon tänker jag nog springa igen, är fruktansvärt trött på att vara förkyld nu!

Haft en bra dag? ♥

Orkeslös

Igår efter jobbet kände jag mig helt orkeslös, så känner jag mig även denna morgon. Antar att det är efterkänningar från helgen. Får hoppas jag piggnar till när jag kommer till jobbet och får i mig lite kaffe... Nu ska jag snart iväg till jobbet (som vanligt vid denna tid) och efteråt åker jag nog förbi mormor en liten sväng.

Lite pirrigt varenda dag man kommer hem till huset nu, Canon kan ju ligga i brevlådan.. Eller åtminstone en postavi :)
Johan skulle gärna få komma hem idag och krama på mig lite, känns så tomt i detta stora hus.. Miss you...



Från midsommar, Johan gör en något konstig pussmin i farten... hihi...

Ha en fin dag nu sötnosar!♥

Ljuva ting

   

Genom Englas blogg hittade jag till inredningsshoppen Ljuva Ting. De har verkligen mycket söta saker och här ovan är mina favoriter! För priser kolla in sidan!

Nu ska jag göra mig en kopp te och kolla på sex and the city, sen är det sängen som gäller för mig! Sov gott sötisar!

Shopping gbg 1

  

Turkos topp och brunt skärp från monki. Dålig kvalité på första bilden då jag var tvungen att använda mobilkameran. Ni kan se lite av hur min klippning blev också :) Ingen stor skillnad men nu känns det iaf fräscht. Fick dock sitta och vänta i över en timme innan det blev min tur på drop-in. Lite segt.

Nu ska jag svara på era kommentarer sen blir det kanske en promenad, någon som känner sig manad att följa med kanske? Lisa? Pernilla? Får se om jag får tag på någon :) Ingen hårdträning idag iaf, måste verkligen vänta ut förkylningen innan jag sätter igång igen.

Sovmorgon igen!

 

Bjuder på lite fler vinbilder från gbg såhär på morgonkvisten, någon som blir sugen kanske? :) Upptäckte att jag hade sovmorgon idag och börjar 10, skönt, nu känner jag mig faktiskt ganska utvilad med en så lugn start på veckan!

Efter jobbet idag ska jag försöka få en drop in klipptid hade jag tänkt. Behöver verkligen bli av med mina slitna toppar!
När jag kommer hem lovar jag att visa shoppingen från gbg :)

Förresten, kul att så många kommenterar, det gör mig glad!! :)

Ha en bra dag! ♥

Lycklig!

ojoj vad effektivt mitt "klicka hem finger" är idag.... Inom några dagar är den min, efter mycket funderande, diskuterande, tvekande och längtande.... :)

 

Nu är Canon Eos 400d på väg hem till mig.... Tänk vilken fest vi ska ha jag, versace och canon :)

Versace flyttar in!




Versace, Bright Crystal är i detta nu på väg hem mot mitt hus. Bara ett klick sen swisch, så är han på väg hit, häftigt.
Finns hos parfym.se för 349:- (50 ml)

Andra bekanta till Versace som mer än gärna skulle få flytta in är:
Calvin Clein, Eternity Moment
DKNY, Be Delicious

Men de var inte lika lättflirtade....

Behöver jag tillägga att jag älskar att handla parfymer? :):)

Regn och återblickar från helgen

Idag öser regnet ner och det är kallt ute. Jag är ledig och har haft en riktig sovmorgon. Vaknade utsövd vid halv 11 tiden. Känns overkligt att det var nästan 30 grader varmt i helgen. Känns nästan som att jag varit utomlands och nu har kommit hem till kalla Sverige. Usch, vill ha tillbaka värmen!

Idag tar jag det bara lugnt och försöker bli av med min hemska förkylning. Sitter och knaprar jordgubbar och kollar runt lite på internet + ser på tv. Funderar på att hyra någon film senare. Vad hittar ni på en grå dag som denna?

Kolla in utsikten från Lisas balkong i gbg....Man ser nästan hem till där jag och Johan bodde förrut :)



Misshandlad kropp men underbar helg!

Nu är jag hemma igen från Göteborgs-äventyret! Ett ord som beskriver helgen ganska bra är genomförkyld. Rösten har kommit och gått, jag har snorat och troligtvis haft en del feber.

Men sen finns det ju såklart andra ord som lite finare beskriver denna underbara helg i kära Götet:
Sol, 28 grader, strosande, gågågågågågå, shopping, islatte på expressohouse, suchi och rosévin på Lisas balkong, massa prat, sena nätter, älskade vänner, massa vin, frozen daquiri, folkfest (Bruce var ju i stan)......

..Och alla dessa fina ord tycker jag väger upp en ordentlig förkylning ganska bra, eller hur?? :) Helgen har varit såå himla bra! Men nu känner jag att min kropp verkligen behöver vila, tur att jag är ledig imorgon från jobbet.

Massa bilder kommer, både från helgen och sen måste jag ju visa mina shoppingfynd också :) Men nu vill jag bara sova så återkommer lite senare!

Rosévin på Lisas balkong i solen!
 

Mot gbg!!!

Den här dagen började inte bra, har vaknat utan röst. Vem snodde den inatt egentligen?? :) Får skylla mig själv, borde inte ha sprungit igår. Aja får köra med teckenspråk idag på jobbet.

Efter jobbet åker jag mot Göööteborg!!! Ha en bra helg nu!!!! ♥

CDon.com

           

Surfade runt lite igårkväll på CDons rea, och dessa skulle mer än gärna få flytta in i min film/serie samling (som idag inte är så stor). Får se om det blir en liten beställning kanske.

Fortfarande massor att göra..

Så... då var en varm och seg dag på jobbet + mysig fika med Helena avklarat på dagens att göra lista. Bara lite kvar då. Bara tråkiga och jobbiga saker kvar att göra och jag är trött trött trött.... Men imorgon åker jag ju till gbg, yeey! Ni får stå ut med dålig uppdatering idag! Lovar att uppdatera massor efter helgen, vem vet kanske kommer hem med en ny kamera, och då ska bildbombardera er, hehe!

Haft en bra dag kära läsare??♥



Fullspäckat schema idag

Idag har jag hur mycket som helst som ska hinnas med. Först och främst jobbar jag ända till stängning. Sen ska jag möta upp Helena för en fika på stan och inhandla lite viktiga saker inför helgen :) Efter det kommer Johan hem så då ska vi ha en myskväll, får ju inte ses på hela helgen ju! Dessutom ska jag hinna med att städa lite här hemma, köra en tvättmaskin, vattna, packa, springa... Ja ni hör! Helt sjukt mycket att göra! Men det är så det ska vara!

Strålande sol idag med, önska jag bara fick lägga mig på stranden och sola och bada...

Mera rosor... Lovar snart är rosbilderna slut :)

Rosa stövlar

Dessa har jag tittat på en längre tid, och till hösten är det jag som beställer dem! Tänk er vilken färgklick en regnig och mulen dag!



Finns hos have2have.se för 498 kr (Bilden är lånad därifrån).

Svetten rinner..

Nepp, lät inte en svullen mensmage och förkylning hindra mig idag. Blev en rätt lång springtur med Karin. Och bra gick det, långa kliv (enligt mig) i rätt snabbt tempo. Dog på spurtsträckan, men det ska man väl?

Nu blir det duschen och fixning av naglar, sen är det ju Project runway på tv, ni tittar väl? Ikväll ska de tydligen designa kläder åt Sara Jessica Parker, spännande. Sen är det ju två Sex and the city avsnitt också upptäckte jag nu... Hmm kan bli en sen kväll :)

Kram på er!


Semester tack!

Oj vilken värme det är ute! Härligt! Tanken var att gå ut i solen då jag slutade jobbet men orkade verkligen inte utan somnade på soffan istället, hehe. Längtar så till semestern nu, bara 3 veckor kvar efter denna :)

Sitter och väntar på att det ska bli något svalare ute och att maten ska sjunka ner lite innan jag ska ge mig ut på en springtur med Karin. Mår sådär fortfarande men orkar verkligen inte sitta still! Så nu får det bli ett springförsök iaf.
Nu är det bestämt att jag åker till gbg i helgen! tjoho, ska bli så kul! Får till och med sluta tidigare från jobbet! Tråkigt bara att det inte är så många av mina skol-vänner där just i helgen...

Hoppas ni haft en bra dag i solen? Tråkigt att all min solbränna som jag kämpade för i början av sommaren är ett minne blott, känner mig vitare än vitast just nu! Får kämpa tillbaks den senare :)


                             


Mot gbg i helgen!

(God)morgon! Inte så jättegod kanske, har vaknat med magont och känner mig fortfarande förkyld. Men det är bara att proppa i sig lite ipren och låtsas som ingenting. I helgen åker jag troligtvis "hem" till Göteborg en sväng för att hälsa på vännerna och shoppa lite kanske. Blir kul!

Nu ska jag i vanlig ordning cykla iväg till jobbet! Ha en underbar dag!♥

Inte en jättebra bild men gillar färgerna!

Värmen är tillbaka!



Denna vackra ros fotade jag i vår trädgård idag, älskar att fota blommor!
Halsen känns lite bättre idag, inte så ont längre. Men ska ta det lugnt från träningen idag med. Blir löpning imorgon och på tors istället.
Idag efter jobbet cyklade Lisa och jag iväg och köpte glass i värmen, det var gott. Nu är värmen tillbaka på allvar igen! Hoppas det håller i sig nu!
Blir kanske en promenad senare med Pernilla, annars har jag inget annat inplanerat ikväll. Borde tvätta och städa lite men vet inte om jag orkar. Kommer nog att tillbringa en del tid vid datorn ikväll iaf då Johan inte är hemma, farligt med tanke på att det är så lätt att klicka hem en massa roliga saker...  (:

Hoppas ni har haft en fin dag?♥

Vem är Annika?

Igår gjorde jag som så många andra bloggerskor har gjort, jag messade till 118100 med frågan "Vem är Annika F i Karlskoga?" Detta fick jag som svar:

"118100 tror att Annika F är en väldigt vacker och trevlig tjej på 23 år. Vi tror att hon gillar att shoppa och att umgås med sina vänner. När hon inte gör det tror vi att hon gillar att mysa med pojkvännen Johan."

Hm, texten påminner en aning om min introduktionstext här på bloggen, tycker ni inte? :) Men tack herr/fru 118100 för de fina orden vacker och trevlig, det värmde :)

Nu är det jobb som gäller, hörs senare! Kram från mig♥


RSS 2.0