Världens vackraste!



 

När vi kom till Lunedet igår blev Aida genast på mycket bättre fotohumör vilket resulterade i bla dessa bilder! Visst är hon fin min 10-åring :)

Kommit hem från jobbet nu. Är sjuk. Halsen gör såå ont. Blä, orkar inte mer nu vill bara vara frisk! Nej nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på tv resten av kvällen! Hoppas ni haft det bra idag!

Kommentarer
Postat av: Emma

Jättefin. Och blank fin päls :)



Uscha, tråkigt att du blivit sjuk igen alltså :( Ingen hit på sommaren heller. Kurera dig ordentligt!

2008-07-17 @ 19:14:21
URL: http://twentysomething.webblogg.se/
Postat av: Karin

Härliga bilder.

Jag vet inte om de finns en sån rink här, kanske vid nobelhallen där de spelar hockey ute eller vid karlbergsskolan kanske.

Ja d e skönt o ha lite planerat. Jag har ju en överaktiv pojkvän så...haha*

2008-07-17 @ 19:27:58
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Helena

Fina bilder! kul med en redig kamera. Förresten, visst åt ni Klings klass i lunedet? Den är ju helt underbar! Kommer från Mariestad, vi åt den alltid på väg till Ekelund när jag var liten. Den finns inte på så många ställen men den är som sagt världens godaste tycker jag! M400 är min favvo. =) krya på dig, kram!

2008-07-17 @ 20:34:05
Postat av: Annika

Sv Helena: heeej vännen:) Kul att du ringde igår! Nej vi åt aldrig klings glass, vi käkade kulglass:) Den var supergod den med! Vill minnas att du pratat om Klings glass i alla tider men kan dock inte minnas att jag ätit någon glass därifrån.. Hm? Vi får käka klings när vi ses helt enkelt :) Kraaaam!

2008-07-18 @ 08:16:57
URL: http://annikafredby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0