Första advent

 

Tänkte bara önska er alla en riktigt mysig första advent!
Min dag ska fyllas med plugg och sen blir det nog städning i lägenheten så att jag får det lite adventsfint :) Är väldigt julklapps-shoppingsugen också. Men det får nog bli i veckan istället. Brukar vara förenat med döden att vistas på stan helgerna runt jul. Helt galet mycket folk.

Kramar♥

Plugg, träning, tacos och film

...Så har min lördag sett ut. Inte en endaste dag helt utan plugg nuförtiden. Längtar såå till jullovet nu alltså. Ska bli skönt att få komma hem och slippa stressen några veckor! Ett spinningpass avverkades på eftermiddagen och sedan gick jag och Malin till affären för att inhandla lite godsaker och tacos-saker. Jag skulle kunna leva på tacos tror jag, så himlans gott! Kvällen avslutades med en film, "You don't mess with the Zohan". Den var rätt rolig i början men någonstans i mitten tycker jag den spårade ur totalt. Blir för grov humor för min del, hehe!

Igår var jag på chalmerkörens julkonsert. Var där förra året också, de är såå duktiga alltså! Helena sjöng solo och jag var så stolt över henne, så fin röst!;) Konserten gav en hel del julkänslor såhär lagom till första advent!
Ni får ursäkta för dålig uppdatering, kommer nog bli lite sporadisk uppdatering nu tills tentan är gjord. Har väldigt mycket i mitt huvud just nu!

 
min kväll....


Mer av vackra skatås...

Är alldeles för trött för att orka skriva något, så bjuder på två fina delar av bilder från Skatås....





Nu ska jag krypa ner i min varma säng.... Godnatt!

Sova, plugga, äta, träna...

...Japp så ser mitt liv ut nu. Pluggandet tar enormt mycket tid och det tär på mig kan jag säga! Hjärnan måste vara superfokuserad hela dagarna och när man kommer hem är man helt slut. Matlust/inspiration har jag ingen för tillfället. Skulle kunna leva på mackor och fil bara för att jag inte orkar laga mat. Men jag tvingar mig till det... Idag blev det iaf en thaikycklinggryta som blev rätt god. Nu har jag precis kommit hem från träningen och ska strax ta en låång varm dusch.

Utöver skolan så har jag massor att fundera på och besluta om också. Har nästan bestämt mig för att jag vill åka till Australien och göra mitt exjobb efter sommaren så det är massor runt det som behöver utredas. Vet dock inte riktigt vart i Australien jag vill eller vad jag vill göra.... Hmm... Måste bestämma mig snart!

Tur att det finns små ljusglimtar mitt i denna vardag iaf =). På fredag ska jag på julkonsert och se Pia och Helena uppträda :) Dessutom kommer troligtvis Johan i helgen! Sen har jag ju alla mina fina vänner! Vad vore vardagen utan dem? =)

Hoppas ni har det bra allihop! ♥



Massor av julkänslor

Så var det söndag igen och ännu en helg lider mot sitt slut. Har haft en lugn och skön helg, har känt mig väldigt trött så det har varit skönt att ta det lugnt. Har strosat runt på stan och fikat med Pia, bakat med Helena och Lelle, sett två Harry Potter filmer och tränat lite. Igår kväll kunde vi alltså inte hålla inne våra julkänslor längre. Vi bakade pepparkakor och lussekatter med julmusik spelande i bakgrunden. Mm vad goda lussekatterna blev!

 


..Och från Lelles fönster ser man denna vackra gbg-julgran... Kan det bli mer julkänsla? Bak, glögg, julgran och julmusik.... :)

Nu ska jag snart ta en promenad ner till maxi och handla. Tänkte göra en stor lasagne idag så får lite matlådor.
Ha en härlig söndag nu!


En julönskan...

Dagar med snöblaskregn är tyvärr ett vanligt förekommande fenomen i denna stad. Jultomten får därför gärna ha med sig ett par gummistövlar från Viking i sin säck till mig detta år...


Finns hos www.have2have.se :)


Fullspäckad dag

Idag har jag haft ett fullspäckat schema. Blev plugg på biblioteket till kl 16, sen snabbt iväg till gymmet för att sedan kasta mig i duschen innan det var dags för hundpassning av lille Texas. När jag kom hem därifrån blev det lite tedrickande och yatzy uppe hos Malin. Nu är jag helt slut. Ska alldeles strax krypa ner under mitt varma täcke. Lagom till att jag skulle cykla hem från Caroline började det snöa! Första snöflingorna mina ögon skådat detta år. Eller snöflingor kanske är fel att kalla dem...snöblask-flingor är ett bättre ord...
Imorgon är det redan fredag. Fattar verkligen inte var veckorna tar vägen! Snart första advent ju! Ska ner på stan för lite julklappsspaning med Pia imorgon. Men innan det blir det plugg plugg plugg....


En fin bild på sötnosen Texas och matte Caroline.

Kram på er ♥

Sovmorgon

Idag har jag haft sovmorgon och börjar inte skolan innan 13. Så skönt att sova någon timme extra. Känner mig stel i kroppen efter gårdagens träning, härligt att det tar:)
Längtar till helgen nu. Då blir det att träffa Pia för lite julklappshandling och så blir det troligtvis "Jul på Liseberg" + lussekattsbak med Helena och några i hennes klass, mys! Snacka om att julkänslorna börjar komma nu! Är jättesugen på att packa upp min ljusstake + julstjärna + annat pynt, men det får nog vänta en vecka till i alla fall.

Nej nu ska jag återgå till skolarbet...
Ha en bra dag!!

Lite nytt från Ikea


För någon helg sen när Johan var här åkte vi till Ikea en liten sväng. Jag älskar att gå omkring där! Speciellt på julavdelningen såhär års. En lampa och ett fruktfat fick följa med hem samt lite småsaker. Tur att jag har min älskling som skämmer bort mig med presenter :) De blev finfina i lägenheten kanske jag ska tillägga :)

Trött måndag och bortglömda bilder

Måndag, första dagen på veckan = jag är trött. Kom inte i säng i tid igår och kunde inte somna när jag väl släckte lampan. Orkade inte med eftermiddagens föreläsningar så gick hem efter en stund. Det räcker med tre timmars föreläsning på morgonen tycker jag! Nu ska jag upp till Malin och dricka lite te sen blir det nog att vila en stund. Har bestämt mig för att vänta med träningen tills imorgon då jag inte känner mig helt kry än. Kanske kan få lite saker gjorda i lägenheten istället, som att dammsuga och tvätta.....

Här kommer lite försenade halloweenbilder som jag glömt att visa...Dessa är tagna av Emelie :)



Trött på det gråa, snö tack!

Så var man tillbaka i götet igen då och ännu en jobbig skolvecka väntar. Kände att jag gärna hade stannat hemma i Karlskoga och tagit jullov nu. Ingen lust med en massa plugg och stress. Mår lite bättre idag i alla fall. Hoppas på att kunna träna imorgon. Min kropp vill väldigt gärna röra på sig men min hjärna håller inte riktigt med.
Tog en "ny" utsiktsbild i helgen då jag var på promenad med vovvan. Lite skillnad mot sist jag var hemma och fotade samma motiv, eller hur?



Inte lika färgsprakande som sist direkt. Bara grått och tråkigt....Det skulle gärna få komma lite snö så att det blev ljusare ute. Men det kan man väl bara drömma om här i gbg.


I bilen på väg till Karlstad. Om man tittar riktigt noga kan man skymta mig i backspegeln ;)

Hade inte med mig kameran hem så mobilkameran fick duga i helgen. Den tar faktiskt skapliga bilder ibland. Om man håller den riktigt stilla :) Fick skjuts med Johan till Karlstad idag. Vi var där i mycket god tid innan tåget skulle gå så vi gick och åt god thaimat på ett ställe där. Ikväll har jag hunnit med och träffat både Malin och Helena. Måste ju få lite uppdatering på vad som hänt när man varit borta hela helgen :)

Hoppas er helg varit bra!

Sjuk =(

Idag mår jag inte alls bra, ont i halsen och hängig. Är hundvakt så blir en promenad med Aida (solen skiner ju faktiskt idag!) sen blir det nog bara mys i soffan med Johan. Orkar inte mycket mer.
Igår var det mycket fika på shemat. Först en mysig fika på Paris med Pernilla, så kul att ses igen! Sen hejade jag på Linda nere i affären för att sedan bege mig till mormor för mer fika. Kvällen spenderades hemma med mor, far och Johan, vår nya LCD-tv och idol :) Fel person som åkte ur idol enligt mig, inte så många bra kvar nu. Hoppas på Kevin och Anna i finalen i alla fall!

Ha en bra lördag nu! Kram på er ♥

Hemma i kga

Så var man "hemma" i kära Karlskoga igen då. Tog en härlig sovmorgon idag + att jag slappat framför tvn en bra stund nu. Börjar bli dags att göra sig iordning känner jag. Ska strax ta en långpromenad med vovvan innan jag sätter igång med den stora hög skolarbete som väntar på att bli gjort. Åh vad skönt det är att lämna stressen i Göteborg för en helg. Är så mycket jag är stressad för just nu, har inte kunnat sova så bra om nätterna. Massa tankar som fyller mitt lilla huvud.

Vad hittar ni på en grå dag som denna då?


vovvan

Konstant regnande

Det har regnat här i Göteborg konstant sen igår kväll tror jag. Förrutom imorse när jag cyklade till skolan så jag skippade självklart regnjackan. Det är en förbannelse över regnkläder. Så fort man utrustar sig med dem så skiner det upp och inte en droppe regn faller från himlen. Men när man struntar i dem, ja då ska det minsann vräka ner.
Har haft föreläsningar idag hela dagen så känner mig ganska trött nu. Ska träna ikväll men nu blir det nog en liten tupplur framför tvn tror jag.
Imorgon bär det av mot kga! Ska bli skönt att komma hem en sväng...


Utsikt från huset hemma i kga i somras...

Frost





Ingen bra skärpa i bilderna men gillade dem ändå på något sätt. Frosten får gärna komma tillbaka! Mycket bättre med lite kallare än detta regn/blåstväder!

OJ vilken måndag...

Oj vad blåsigt det är ute idag! Fick till och med trampa allt vad jag kunde i nerförsbackarna för att komma någonstans på vägen till skolan. När jag vaknade imorse smällde dessutom regnet mot rutan. Ingen bra start på veckan. Men som tur var slutade det iaf att regna tills dess att jag skulle cykla iväg. Det gjorde det säkert endast för att jag redan byltat på mig regnjackan...
Oj vad svår denna kursen är, idag kände jag mig helt nollställd på workshopen. Kunde ingenting. Plugg plugg plugg som gäller fram till tentan den 16 december.
Oj vad skönt det var att träna nyss. Det var jag och löpbandet idag helt enkelt:)
Oj vad hungrig jag börjar bli nu... Ska laga fetaostfyllda kycklingfiléer.. mm...

Var inte ens meningen att det skulle bli så många "oj", det bara blev... Lite roligt tyckte jag....

Ny SATC film



Det går att läsa lite här och var att det kommer att bli en SATC film nr 2. Vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Gillade den första filmen men enligt mig kändes den som ett avslut på SATC-eran. Vet inte om jag vill se mer helt enkelt! Men jag vet dock att jag inte kommer att kunna stå emot den när den väl kommer....

Vad tycker ni om att det ska komma en till SATC-film?

Pappas Dag


 


Massa kramar till min far idag ♥

Tillbaka efter en liten paus

Förlåt för enormt dålig uppdatering. En vecka helt utan bloggande. Har haft fullt upp i skolan (vilket jag kommer ha ända fram till den 16 december) och nu i helgen har Johan varit här♥. Bloggen har helt enkelt inte orkats med. Men nu är jag tillbaka en sväng igen:)
Veckan är inte mycket att prata om men helgen har varit enormt mysig med en massa film, vin, ikea- och biobesök. Igår var vi på bio och såg den nya Bond-filmen med Malin och Pär. Fick oss ett ordentligt träningspass då vakterna på bergakungen upptäckte att vi hade bokat biljetter till fel biograf. Det var bara att springa/powerwalka in mot kungsportsplatsen till den rätta biografen. Vi hann precis klämma oss in på våra platser innan filmen började... puh svettigt säger jag bara! Filmen var väl sådär tycker jag, inte riktigt "Bond klass" men en helt ok biofilm. Efter bion blev det lite vin och spel uppe hos Malin och Pär. Nu har Johan precis lämnat mig men det känns inte så jättetungt denna gång då jag åker hem till kga redan på onsdag! Så vi ses ju snart igen :)

Hoppas ni haft en bra helg!

Idag är det ju inte vilken söndag som helst, det är ju fars dag! Ett kollage tillägnat min far kommer senare... :)

Texas




Texas är en liten söt bomullstuss som var det primära foto-objektet idag i Skatås. Texas är Caroline och Gustavs nya söta familjemedlem! Är han inte för söt?? :) Det är inte det lättaste att fånga honom på bild den lille vilden! Därav något oskarpa bilder.

Nu är det dags för sängen. Sov gott :)

Mjao

Hade otroligt roligt igår på halloweensittningen! Massa dans, vin och roliga människor! Sen kanske jag inte var så jättelik en katt kanske... Men men kul hade jag ändå! Här får ni en liten bild på hur jag såg ut. Visst är klänningen som jag fick i present av Johan förra helgen helt underbar!?

 

Helena såg till skillnad från mig (?) väldigt skräckinjagande ut, med äckliga sår på halsen. Jag hade ingen kamera med mig men ska få bilder och då ska ni självklart få se!
Idag har det varit en något seg dag kan jag säga, inte så konstigt kanske då jag inte kom i säng innan fyratiden imorse. Har varit underbart väder idag så jag passade i alla fall på att följa med Caroline och hennes syster ut till skatås för lite foto och promenad. Har tagit några fina bilder som troligtvis kommer upp inom kort!
Ikväll myser jag hemma i soffan själv med lite godis och massa film! Skönt att ta det lugnt. Vad hittar ni på?

RSS 2.0