Äntligen!!+bildbomb

Äntligen verkar det som att min nominering för visum har gått igenom!!! Nu är det bara att skicka in alla papper och pass till Berlin så snabbt som möjligt så jag får visumet i min hand så fort som möjligt!! Shit detta känns så overkligt, att lilla jag ska ut i världen helt ensam.
Nu åker jag till Uppsala, är tillbaka imorgon kväll! Ni får ha det bra i solen tills dess!! ♥

En liten bildbomb från helgens partaj...





Gårdagens jag


Såhär såg jag ut under gårdagkvällens festligheter. Den obligatoriska fest-pussmun-posen var såklart också framme ;) Visst var jag fin i håret! Söta Pernilla fixade det åt mig! Fina rosa klänningen från Gina var på och till det guldsmycken och höga svarta klackar och svart väska :)

Fler bilder kommer!

Grym kväll och vecka!

Grymt rolig festkväll igår! Kubb, grillning och rosévin med jordgubbar + härligt sällskap = en lyckad kväll! Har en massa fina bilder från kvällen som dyker upp snart i bloggen :) Kvällen avrundades med statt och en massa dans såklart. Har mått alldelses prima idag (vilket jag kanske inte helt förtjänar!), har träffat Sofia och vi har solat, badat, fått i oss den dagliga dosen kaffe och glass och pratat oavbrutet i några timmar! Så kul att ses igen! Önskar vi sågs oftare...

Igår tog även jag och Johan en tur in till Kristinehamn till båten där vi badade, solade och åt god pizza. Dagen innan var jag där med tjejorna och badade. Hjälp vilket lyxliv jag lever nu alltså! Bara en massa slappande i solen och glassätande. Farligt att vänja sig vid detta :) Här är några bilder från de senaste dagarna...








Mer bilder kommer som sagt :) Imorgon bitti bär det av till Uppsala för att träffa min bror med familj. Ska bli så kul att äntligen få träffa min lilla brorsdotter Linnea! Längtar! Nu har jag en massa att fixa med!
Kram på er!

Underbara värme!

Blir glest med blogginlägg på grund av det fina vädret! Jag hänger mest på stranden med Emma och äter glass, solar och badar. Traskar upp på stan en stund på eftermiddagen och äter/fikar lite sen blir det lite grillning och promenader på kvällarna. Så härligt att vara ledig och kunna göra vad man vill! Imorgon pratas det om kanotpaddling i Kristinehamn men vi får se, kanske blir det stranden som vanligt :) På lördag vankas det fest och utgång. Livet är härligt!!

Men nu måste jag krypa till sängs, har lovat att gymma och springa imorgon bitti med Nicole...

Bjuder på tre bilder från kvällen...



Årets första dopp idag?

Så var det tis förmiddag. Jag har varit ute på en promenad med Aida, strålande sol och blå himmel idag, det är HETT ute! Ska snart ner till stranden med Emma och co. Får se om jag vågar ta ett dopp idag, fortfarande rätt kallt i vattnet. Ska cykla vägen om stan och köpa lite jordgubbar tänkte jag, för nej jag har inte tröttnat på dem efter midsommar :)
Fortfarande segt med visumet, shit jag fattar inte hur saker kan gå så långsamt! Detta stressar mig dagligen och gör att jag inte helt kan koppla av och njuta av värmen och ledigheten.



Förresten är numer e-colibakterierna borta från vårt kranvatten, så det är fritt fram att dricka yeey.
Hoppas ni får en härlig tisdag i solen!


Jordgubbar - ett måste på midsommar


Jordgubbar är nog det jag tycker är absolut viktigast på midsommar! Vi serverade gubbarna på många sätt detta år: tårta (spetsad med eh..rysk vodka), i rosé vinet och så bara som de är såklart! Hoppas på att få resten av bilderna snart.
Har legat och stekt ute på balkongen idag och lyssnat på Wallander på ljudbok igen, härligt tidsfördriv. Har även fått en del viktiga mail skickade och lite annat gjort. Nu på kvällen har vi grillat majskolvar och kött, mums! Sitter nu och inväntar rätt tillfälle för en springtur.
Imorgon blir det beachen (Möckeln, here I come!) med Emma! Härligt med detta soliga väder!

Kram♥

Hemklickat!

Har lyckats hålla mig i kragen vad gäller shopping länge nu tycker jag :) Därför har jag nu syndat och en liten beställning från Nelly är på väg hem till mig!


Hemma!

Nu är jag hemma efter en härlig midsommarhelg med sol, promenader, god mat och en massa rysk vodka :) Uppdaterar lite mer senare idag. En sak som är mycket tråkig är att jag lyckades glömma min systemkamera hemma! Såg till att den var laddad och allt kvällen innan men sen fick jag inte med den, suck. Så de bilderna jag har nu är bara korniga mobilbilder. Får fler snart av Dina och Niklas iaf!


Johan och jag (och en kanon) i en gammal, mysig del av Fredrikstad!

Nej nu ska jag ta tillvara på det fina vädret! Ut på balkongen! I eftermiddag har jag dock en massa tråkiga saker att ta tag i. Får passa på att njuta nu!

Hoppas ni haft en fin helg!

Glad Midsommar!!



Nu åker jag! Hoppas ni får en underbar helg!! ♥

Tre fina från Gina ;)


I någon av dessa tre klänningar från ginatricot.com skulle jag verkligen kunna tänka mig att fira midsommar i :) Jag får nog aldrig nog av sommarklänningar! Finns ju så många fina!

Hoppas ni får en härlig midsommarhelg nu ♥

Norge imorgon!

Inga news om visumet än, hur ska detta gå alltså? Blir mer och mer stressad varje dag. Aja jag kan inte göra något iaf, känns bra att inte stenen ligger hos mig. Har haft två underbara dagar i solen. Lever verkligen upp och blir mycket piggare så fort solen tittar fram! Dock har jag fått jätteont i halsen nu. Tråkigt inför Norge resan i helgen. Imorgon bär det av mot Norge iaf, hoppas hoppas hoppas det blir fint väder!
Hur firar ni midsommarhelgen??

Utsikt från stugan i Norge



Idag fyller min älskling Johan 26 år! Snart 30 nu ;) GRATTIS o massa pussar till dig idag!!!!! Sitter för övrigt och väntar på att han ska komma hem nu så jag får ge honom min present nån gång! :)

Underbara sol!

Äntligen en morgon då jag vaknade till att solens strålar letade sig in i rummet! Som jag längtat! Blev en promenad innan frukost sen har jag mestadels spenderat dagen ute på vår takbalkong lyssnandes på Wallander på ljudbok, läst tidningar och målat naglarna:) Äntligen lite värme!



Pappa ringde för någon timme sedan. "Annika du har väl inte druckit av vattnet i kranen idag!? De har gått ut med en varning om förhöjda värden av e-coli bakterier i vattnet!". Jag blickar ner på min uppdruckna (påfylld från kranen såklart) lokaflaska. Fasen också. 1,5 liter har jag lyckats få i mig. Får se hur jag mår ikväll! Blä.

Nu ska jag göra lite middag till mamma vaknar! Färskpotatis och sill blir det, riktig sommarmat! Sen får jag väl koka lite vatten som jag sedan får kyla till vovsan.



Så varning, karlskogabor, drick inte vattnet ur kranen idag!!!!

Göteborgsvarvet 2010?

Blev ingen löpning idag. Kände mig ganska nöjd efter en promenad med Pernilla och Lennox (som inkluderade jakt efter en galen rådjursvittrande Lennox i branta backar, puh tur att vi fick tag på honom till sist!) och sen en promenad med pappa och Aida runt kullen. Sparar springningen till imorgon istället! Nu är det iaf betalt och klart. Jag ska springa göteborgsvarvet även nästa år! Johan och jag har anmält oss båda två :) Blir kul att ha ett gemensamt mål med träningen! Detta året har jag verkligen lyckats bevisa för mig själv att ingenting är omöjligt, och det gav mersmak!
Har hittat present till Johan idag också. Blev väl inte sådär supernöjd med vad ska man köpa till någon som redan har allt (i min prisklass iaf!)??

Tur att man har vovsan!


Så var det måndag igen. Vaknat på fel sida och känner mig lite småbutter. Då är det tur att man har vovvan. En skogspromenad med henne livar upp tillvaron en aning. Trodde på sol idag men mulet och regn (som vanligt). Hoppas på att det blir finare i midsommar då Johan och jag ska till Norge! Längtar!
Hoppas även på en liten vinkväll ikväll med Pernilla?:) Det skulle säkerligen få mig på glatt humör!:)
Idag står det för övrigt tvättning, springning och inhandling av present till älsklingen min på schemat. Hoppas jag hittar nåt bra!!

Vad hittar ni på en måndag som denna?♥

Lyckad helg!

Trots det tråkiga vädret har det varit en mycket lyckad helg! I fredags bjöds det på god mat hemma hos Johans föräldrar. Igår blev festande med bästa Emma och Jenny som jag inte träffat på länge! Först lite lugn förfest hemma hos mig sen iväg på statt för lite dans. En mycket lyckad kväll! Inte så farligt trött idag heller vilket är skönt! 

Idag började jag som vanligt dagen med en promenad med vovvan sen blev det en tur till Örebro med Johan. Det inhandlades lite födelsedagspresenter men ingenting till mig. Var dock (som sagt) väldigt sugen på ett par skor. Vi hann med goda lax med pepparrot/räkmackor + islatte på expressohouse innan hemresan också. Islatte är en ny kärlek för mig. Speciellt de med lite smak av exempelvis hasselnöt!

Där har ni min helg i ord. Tyvär har kameran legat på hyllan större delen av helgen. Ska bättra mig på den fronten!

Nu ska jag äta lite middag och kanske ta en promenad till med vovvan. Sen blir det häng i soffan hela kvällen! Hoppas ni också haft en bra helg♥


No shoes for me



Åh de satt perfekt, ville verkligen. Men förnuftet tog över och intalade mig att jag verkligen inte behöver ett par skor till just nu... Typiskt. Dumma förnuft. Men fina var de...

Ingen sommar + träningsvärk

Idag har jag vaknat upp med en redig tränigsvärk lite här och var från pump passet igår. Ajaj, känns att det var ett tag sen jag pumpade :) Men skoj var det, man får ju passa på att umgås så mycket som möjligt med Helena nu när hon väl är hemma! Hoppas vi hinner ses mer innan jag åker!
Regnigt ute, men ska nog snart försöka pallra mig ut på en promenix med vovvan i alla fall. Sen blir det mys med Johan som är på väg hit♥ Blir även födelsedagskalas i eftermiddag då Johans mor fyller år, Grattis!!

Hoppas ni får en härlig fredag!

Var är sommaren????

Sjung om studentens lyckliga dar!


Foton tagna med Helenas och Karins kameror, hoppas det var ok att jag lånade dem!

Igår var den stora studentdagen i Kga. Jag var där och grattade mina kära vänner Helena och Malins lillebror Karl. Tänk vad snabbt tiden går alltså! Kan inte fatta att det var hela 5 år sedan jag själv tog studenten! Det var en rolig dag igår och det var kul att träffa hela Sjöberg familjen, inte ofta man gör det nuförtiden! Kvällen bjöd även på fler roliga möten då jag och Helena träffade Helén en sväng!
För övrigt är jag väldigt less på detta kalla regniga väder. Jag vill ha värme och sol, NU! Det går segt med mitt visum inför Australien resan, vet inte hur jag ska hinna få det klart! Ikväll blir det pump med Helena. Nu lite städning.

Japp det var väl läget för tillfället tror jag. Ska försöka mig på lite tätare uppdateringar.
Kram på er så länge!


"It's the End of an Era"

Så var jag hemma i Karlskoga igen då. Lämnat Göteborg, skolan och vännerna bakom mig för ett halvår framåt. Känns en smula (ok en stor smula) vemodigt men samtidigt finns det ju mycket att se fram mot. Det känns verkligen som ett stort kapitel i mitt liv har avslutats. 4 långa/härliga/stressiga/underbara år i Göteborg på apotekarprogrammet är nu avklarade och jag har lämnat min fina lägenhet. Till hösten kommer jag och mina vänner vara utspridda över hela jordklotet för våra exjobb och under vårterminen blir det den slutliga praktiken någonstans i Sverige. Men därimellan ska vi självklart träffas och det kommer att bli himlans kul att se alla exjobbs redovisningar i januari!

Den sista tiden i skolan har varit rolig och innehållit en hel del vin, sol, dansande och sena nätter! Nu har jag alltså tagit "miniexamen"! Inga fler tentor!!! wiee!

Här kommer en liten bildbomb från den senaste tiden....
Saknar er redan kära vänner!



Vissa av bilderna kommer säkerligen visas i större format senare :)
Nu ska jag ta tag i min resväska + diverse klädkartonger som behöver packas upp!

Hoppas ni har det bra!?♥

RSS 2.0