Back in Götet

Så var man tillbaka i kära Göteborg igen. Känns lite konstigt efter att ha bott hemma i hela tre månader. Lägenheten var i ren, hel och fin så det var skönt, har varit lite orolig för den då den varit i främmande händer!

Har haft fullt upp idag hela dagen. Åkte hit tidigt imorse sen har dagen fyllts med lite mys med Johan, middag med vänner från klassen, te med Helena och uppackning av saker (är inte klar än på långa vägar!). Nu är jag verkligen dödstrött och ska strax gå och sova.
imorgon börjar skolan igen. Jobbigt men ändå skönt att komma tillbaka till vardagen. Imorgon är det även jag som ska gå raka vägen till mitt gym och tina upp träningskortet :) Har längtat efter träningen!

Bjuder på två något slarviga bilder på min favorit öl från Grekland...Inte för de har något med texten att göra, men strunt samma!

  

Min dator är sjuk... Måste vara ett virus som går..

Den senaste tiden har min dator inte varit riktigt kry. Så fort man är inne på internet poppar det upp hundratals små fönster med en massa reklam mm. Igår konstaterade jag att datorn drabbats av en virussjukdom. Pappa fick agera doktor och rensa hela datorn på onda saker. Den har rensats hela natten nu och hittat massa skumma saker så nu hoppas jag att datorn ska  vara på bättringsvägen :)

Härligt väder ute idag. Soligt och riktig höstluft. Har varit ute på en promenad med Aida (får passa på nu, snart är jag ju tillbaka i gbg utan hund!). Började aldrig packa igår, så måste verkligen ta tag i det idag. Men är så himlans mycket som ska packas upp och ner och hållas koll på, jobbbbbigt... Ska nog ta en sväng på stan nu, men sen, ja sen måste jag börja packa. (:
Måste träna idag också känner jag. Känner mig som en stor deghög som håller på att falla ihop efter allt semestrande. Dags att ta tag i sig själv nu helt enkelt.

Hehe sorry för detta morgonsvammel...


Såhär såg min dator ut igår kväll...Bilden är googlad...

Vår prickiga kväll

Den sista kvällen på Rhodos till ära klädde jag och mamma oss i prickiga klänningar. Om någon grek undrade varför vi var klädda likadant var det ju bara att fälla kommentaren: Det är ju bara såååå inne i Sverige med prickar ;) ;)





Lite olika storlekar på bilderna men det får ni tåla :) Och ja det blev några öl/drinkar den kvällen :) På sista bilden agerar mamma tjuv och snor åt sig ett skott från ett träd. Ni kan ju låtsas att ni inte ser mina vackra bikinilinjer heller. Hehe.

Mer reseberättelse får ni imorgon, nu ska jag iväg till örebro en sväng med Linda sen ska jag äta kräftor med far min :)

Jag är hemma!

Nu är jag hemma efter en helt underbar och väääldigt varm resa (runt 37 grader i skuggan!)! Vi har haft det superbra men känns skönt att kunna andas svensk frisk luft igen :) Kommer att berätta om resan och visa massa fler bilder under dagen! Nu ska jag sätta igång med all tvätt och börja packa inför helgen. Åker ju nämligen tillbaka till gbg i helgen. Hoppas ni haft en bra vecka här hemma?




Nu åker jag!

Nu är det mesta packat, jag är duschad, benen är rakade, naglarna målade och jag börjar känna mig ganska så klar för att åka!
Flyget går vid halv 10 ikväll, då bär det av mot Grekland... Åh sol, värme, greksallad, hav, solstolar... Snart är jag där!

Nej nu ska jag packa det sista och spendera de sista timmarna hemma framför friidrotten!
Ha en underbar vecka nu!!! ♥

Bra träningsdag

Idag har varit en bra dag motionsmässigt. Innan frukost gick jag ca en timmes promenad med vovvan sen blev det en svamp-plockar-promenad med mamma och vovvan mitt på dagen. Nu på kvällen blev det även en springtur på ca 7 km. Känns i benen vill jag lova. Men det är härligt:) Behövde en riktig genomkörare nu innan vi åker iväg till Rhodos. Förrutom tränandet idag har jag hunnit med en sväng på stan och fixat det sista inför resan och sen har jag hunnit kolla en hel del på friidrotten. Stor besvikelse att Stefan Holm inte tog någon medalj men de andra var helt enkelt för bra. Kul att Wissman och Klüft gick vidare iaf, får hoppas på någon medalj där (kanske inte så troligt men hoppas kan man ju alltid!)

Nej nu blir det dusch sen varma mackor med kantarellstuvning!

Imorgon bär det av, vädret verkar bli kanon hela veckan om man ska tro på prognoserna :D
Hoppas ni haft en bra dag!

Kräftfesten

Jag försöker mig på ett till kollage för att illustrera lördagskvällen...








En galen oh rolig fest blev det :) En del bilder blir tyvärr lite oskarpa då jag dragit i dem lite för att få dem att passa in.

Resan bokad!

Japp nu är det bokat och klart! Men det blev inte Turkiet som vi först tänkt. På ons kväll åker jag och mamma till Rhodos! åhh ska bli så härligt! Behöver lite sol nu innan skolan sätter igång! Så nu är det tvättning och planering som gäller idag!



(bild: apollo.se)

Jag har inte försvunnit:)

Jag lovar, jag lever fortfarande, även om jag inte uppdaterat så mycket den senaste veckan! :) Ons-tors var jag och Sofia i Stockholm + Uppsala. Gågågå, shopping, stress, god mat, lite misslyckat party, bra sällskap är ord som sammafattar den resan bra. Vi hade det mysigt men trodde nog på lite mer liv i Uppsala en onsdagkväll. Vi bodde hos Thomas och Jenny i deras superfina lägenhet! Kul att träffa dem igen!

Utöver den lilla trippen har det inte hänt så mycket sen senast, har inte känt för att blogga men lusten börjar lite smått komma tillbaka :) Igår hade jag kräftpartaj här hemma. Blev utgång också. Blev lite för mycket av det goda så idag har jag legat däckad i soffan, hehe! Smällar man får ta ibland. Har en massa bilder i kameran som kommer upp inom kort!

Förresten, på ons sticker troligtvis jag och mor till Turkiet en vecka. Johan fick inte ledigt men så vi kom på den briljanta idén att vi skulle åka istället. Vi ska till resebyrån och boka imorgon bitti!! Åhhh sol och värme!!!

Hoppas ni haft en bra vecka och helg!

Vädrets makter mot mig...

Idag planerade jag maten väl och hade bestämt mig för en springtur vid 19-tiden. Vädret har varit helt ok hela dagen men vad tror ni händer prick kl 19.00? Jo himlen öppnar sig och det börjar fullkomligt vräka ner! Så nu sitter jag här och väntar på att regnet ska avta någon gång och tänkte att jag kan lista 7 av mina favoritbloggar under tiden (det var nog Emma som utmanade mig vill jag minnas?)

Garderobsgrubbel och Byråbekymmer
Snygga illustrationer och foton. En härlig blandning av det mesta! Anna bjuder verkligen på sig själv vilket får mig att återkomma om och om igen...!

Nevnarien
Såå bra på att fota och designa!

Therez Garderob
Älskar hennes klädstil, inspirerande!

Karin Olofsson
Personlig blogg som bjuder på mycket foton, fest och shopping! Skriver på ett roligt och underhållande sätt! Jag har fastnat.

Emma
Mycket bra på att designa ;) Det är tjejen som ligger bakom min design :) Här följer man hennes vardag i bild och ord!

Pernilla
En kär vän till mig, på bloggen kan jag följa allt som händer i hennes liv. Hon bjuder på en hel del shopping och skönhetstips! Och en massa härliga bilder på sötnosen Lennox förstås ;)

Psalm I Januari
Skriver på ett vackert sätt och har en underbar känsla för kläder och foto!

Hmm upptäckte att sju platser inte riktigt räcker till ju! Karin, Malin mfl är också bra bloggar jag följer!! Jag utmanar alla som känner sig sugna :)
Nu blir det springning!

Litet shoppingkollage...

Bjuder på ett litet kollage från den senaste veckans massa shoppingturer :) Har fortfarande mycket kvar att fota men orkade inte ta allt på en gång!

 
 
 

Det fina halsbandet högst upp till vänster fick jag av min söta mor. Det är hennes arbetskamrat som gjort det av sötvattenspärlor! Så fint tycker jag! Allt det andra är fynd från gårdagen i Vingåker utom de svarta skorna längst ner till hö som köptes på wedins-rean!

Idag har jag haft en slappdag. Förrutom en långpromenad med Aida och lite städning och utrensing av skogarderob här hemma har jag mest slappat och planerat inför morgondagen. Jag och Sofia sticker nämligen till Sthlm imorgon bitti! Var många år sedan jag var där nu så det ska bli skoj! Planen är den att vi spenderar dagen i Sthlm imorgon och sen åker vi till Uppsala på kvällen och bor hos Thomas och Jenny. Får se om vi testar på Uppsalas nattliv kanske? :)

Hoppas ni haft en bra dag!
 

Uppdatering :)

Har inte uppdaterat på någon dag upptäckte jag, dagarna går så himlans fort alltså!
Idag har jag och Sofia varit på Vingåker factory outlet. Vi var något skeptiska imorse då vi hoppade på tåget mot vingåker. Konduktören tog våra biljetter och utbrast glatt: Åh så ni ska till storstan! haha! Men outlet-affären/fabriken var riktigt stor och bra! Kunde ha fått med mig hur mycket som helst hem! Detta var iaf mina kap:

*löparjacka Craft
*tränings tröj-jacka Craft
*Jeans Replay
*Flip-flops Puma
*Kofta Filippa K
*Jättefint armband
*Bikini Panos

Som ni ser fick en hel del kul komma med hem:) Jag är fruktansvärt lat när det gäller att fota nya grejer men ska försöka hinna med det imorgon! Imorgon blir det för övrigt att vara hemma och hämta andan innan det på onsdag troligtvis bär av till Stockholm! Händer mycket nu, skojskoj!

En till Örebroresa

Idag har jag och Johan varit i Örebro igen (var där förra lördagen också!). Först sprang vi omkring och letade efter en modellflygplans-butik (min pojkväns nya hobby!) och sen var det dags för mig att gå till de affärer jag ville:) Blev lite shopping: örhängen, hårklämma, kofta och skor (på superrea!). Riktigt nöjd är jag med dagens fynd, ska fota dem så ni får se under morgondagen. Hittade en hel del intressanta saker men försöker hålla lite i pengarna då jag och Sofia troligtvis åker till Stockholm på måndag! Vi har även planer på att åka till Vingåker factory outlet. Ska bli skönt att komma bort från stan några dagar!

Skönt med lördag och mysigt att umgås lite med Johan. Lite partysugen är jag men blir nog en lugn kväll hemma med Johan och en teguila rose drink eller två! Vad har ni för lördagkvällsplaner? :)

I brist på annat så visar jag en bild på en liten humla jag fångade på bild häromveckan...


Segare än segast

Man blir så himla seg av detta regnande alltså! Orkar verkligen inte göra någonting. Pallrade mig upp imorse på en promenad med Aida iaf men utöver det har jag inte åstadkommit mycket denna dag.
Nu ska jag ta en dusch sen får det bli en liten sväng ner till stan för att hämta ut mitt H&M paket (kanske visar resultat senare!). Funderar på att träna lite på att fota här hemma sen, bara för att göra något vettigt av dagen.
Idag är det fredag (och dessutom det magiska datumet 080808!) vilket innebär att Johan kommer hem ikväll! En stor ljuspunkt i denna trista, gråa vardag!

Vad hittar ni på en regnig dag som denna? ♥

Utmaning!

Kände att det var på tiden jag antog utmaningen... :)

Tre saker jag gör när jag vaknar:
Tittar på klockan och tänker: Jag kan sova några minuter till...
Såhär sommartid när jag är ledig är en långpromenad med hunden i huset obligatorisk.
Äter frukost, helt klart den viktigaste och godaste måltiden!

Tre saker jag måste ha under dagen:
En stunds egentid.
Telefonkontakt (eller riktig kontakt!) med Johan.
Mat, annars skulle man inte komma långt! :)

Tre personlighetsdrag på mig:
Känslosam
Envis
Sällskapssjuk

Tre saker jag ägnar mig åt:
Träning (just nu mest löpning)
Jag ägnar mycket tid med mina vänner.
Just nu ägnar jag en del tid åt att lära mig fotografera.

Tre saker jag är rädd för:
Att förlora någon nära.
Eld
Svartsjuka

Tre saker jag drömmer om:
Att köpa drömhuset och inreda det!
Just nu drömmer jag om att resa iväg. Gärna till New York, Barcelona eller Grekland!
Att skaffa en egen vovve!

Jag utmanar Malin, Alexandra, Emma, Karin och alla er som känner er manade!



(facebook är en rolig plats, hittade denna bild på mig där igår, och självklart gör jag min "jagärlitealkoholpåverkadpussmun-min" haha!)

Ingen reslycka

Ojoj har letat resor inatt och idag så att jag är helt slut. Det mesta verkar vara helt slut dock. Hittat lite till London men det blir dyrt. Så får se hur det blir, ska ta ett snack med Sofia i eftermiddag och se hur hon känner. Kanske blir en roadtrip i Sverige istället. Låter kanske inte lika kul men det är ju alltid något.

Inatt fick jag tillbaka min yrsel som jag tidigare berättat om. Jag vaknar så fort jag rör på mig i sängen av att hela världen snurrar. Det slutar inte heller. Har snurrat lite nu på dagen också men det blir som värst när jag sover. Undrar vad det är som är fel på mig! =/
Hade svårt att ta mig upp ur sängen imorse också då det smattrade mot rutorna. Då vill man bara fortsätta sova. Men pallrade mig upp vid 10-tiden och gick en långpromenad med Aida i regnet.
Nu blir det nog att slå på en film och sega i soffan tror jag bestämt. Ska rota i frysen efter lite glass också. Det är jag värd efter en sån här dag! 
  

(Bilderna googlade, från någon resebyrå!)

Som plåster på såren såg jag iaf att mina H&M saker redan har kommit, snabb leverans för ovanlighetens skull!

Kära vänner, vass och reseplanering

 

Bjuder på två vassbilder som jag fotade för någon vecka sedan (då det fortfarande var sommar). Haft en mysig dag med Pia och Sofia som är i stan på besök. Vi åt god lunch på Strandkanten sen hängde vi i Sofias trädgård i några timmar. De senaste timmarna har jag och Sofia ägnat oss åt att leta resor. Så se upp London, Barcelona, Mallis eller Grekland! Nästa vecka kanske ni får besök av oss! Vi ska gå ner till resebyrån imorgon och kolla lite mer! åh hoppas vi hittar något bra! Vill verkligen komma iväg!


Bio i dött Örebro

Blev en kvällsbio i Örebro med Lisa ikväll. Vi såg en spansk skräckfilm, "Barnhemmet" hette den. Något långdragen men annars riktigt bra och kuslig. Vi kom dit någon timme innan filmen började då vi hade tänkt att fika/äta något innan. Men det var ju lättare sagt än gjort. Det fanns inte ett ställe som var öppet! Lika dött som i kga ju! Bara några finare restauranger öppna och det kände vi inte riktigt för. Så det slutade med en kaffe + cheeseburgare på McDonalds. Funkar det med ibland. En riktigt mysig kväll hade vi iaf :)

Fastnade på facebook alldeles för länge, sova kanske? Får inte börja vända på dygnen för mycket nu bara för att jag har ledigt!

Dröm söta drömmar! :)

H&M höst on me

Seg idag. Måste vara vädret. Fortsatt regnigt och mulet. Sitter och försöker samla kraft inför en springtur men får se om jag orkar. Lite lösa planer för dagen. Kanske ska in till Örebro och strosa omkring lite med Lisa och gå på bio.

Mor och jag gjorde en liten beställning från H&M igår. Detta kommer inom en snart framtid att hänga i min garderob.

 

 

Blev inte så jättemycket men det finns en del saker jag gärna vill prova i butik först.

Hoppas ni får en mysig dag trots det tråkiga vädret! ♥

Tävling



Är inte ofta med i tävlingar men när jag såg att man kunde vinna denna godbit hos Kelly var jag bara tvungen att vara med! Älskar verkligen Friis & Company! Tävlingen sponsras av www.chique.se. Så nu är det bara att hålla tummarna och invänta trumvirvlet *hoppas hoppas*.

Helgen som var...

(varning långt tjatigt inlägg!)

Tog någon dag ledigt från bloggandet, men nu är jag tillbaka. I lördags var jag och Johan som sagt i Örebro på Marieberg. Det visade sig att det var fler än vi som hade tänkt den briljanta tanken att åka till Marieberg denna lördag. För första gången på ett bra tag öste regnet ner och det var lördag. Fullt med folk överallt + massa jobbiga ungar. Hittade inte så mycket. Fick med mig ett par mysbyxor, underkläder, Moringa body-butter (min favorit!) och E-vitamin spray för ansiktet (ny favorit redan!). Trött på rea nu. Är lite avundsjuk på folk som är duktiga på att fynda på rean. Själv hittar jag aldrig någonting utan tycker mest det är jobbigt.
Hade en mysig kväll i lördags med Helena och Lisa som var hemma på besök, åh lovely att träffa er igen! I söndags fick jag hoppa in och jobba 4 timmar. Kändes ok med tanke på pengarna:) Men nu blir det inget mer jobb. Efter jobbet hängde vi hemma hos Karin och Helen och åt en massa god mat. Tror vi åt konstant från 14-tiden till 22-tiden! haha!

Idag är det måndag igen och sommarvärmen är som bortblåst. Känns nästan lite höstaktigt ute. Tycker visserligen att hösten är ganska mysig men är inte riktigt redo för den än känner jag. Mer värme tack!
Jag har varit ute och gått med Pernilla i nästan två timmar och varit och handlat med mor. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar (bortskämd?).

Hoppas ni haft en bra helg och en bra start på veckan!


Örebro idag

Idag är det mulet ute. Jag har precis vaknat och nu väntar en långpromenad med Aida och sen frukost. Efter det ska jag försöka att få liv i Johan så vi kan ta en liten tripp till Örebro. Lite shopping passar en dag som denna :)

Vad ska ni hitta på idag då?


Gårdagen och dagen i ett..

Inget bloggande igår, men hann med en hel del annat! Dessa ord kan sammanfatta gårdagen!

Morgonlångpromenad med Jenny och Aida
God frukost
Många timmar i Degernäs med sol och bad (fått en hel del färg nu!)
Läste massa sidor i min Stieg Larsson bok (börjar bli riktigt spännande!)
Sen grek-sallads lunch hemma
Gym med bror 1,5 timme (ajaj träningsvärk idag!)
Dusch
Grillning med familjen och häng på vår balkong
Lyssnade på Uggla från balkongen som spelade på PIP
Sex And The City
Sängen

Idag är det gassande varmt ute. Har varit ute på en promenad med Pernilla nu på morgonen. Har inga direkta planer för dagen, väntar bara på att Johan ska komma hem, har inte träffat honom på hela veckan. Thomas och Jenny har åkt, känns tråkigt. Vi har haft en härlig vecka! Men ska åka och hälsa på dem i Uppsala innan sommaren är slut.

Nej om man skulle ta och städa och tvätta lite kanske? Vad har ni för er idag? :)

Degernäs igår...

RSS 2.0