Afterwork, en bra början på helgen

Gårdagen slutade med en trevlig after work på Nivå efter en dag med plugg och flytt (hjälpte en kompis). Det blev en ganska sen kväll då vi gick vidare hem till en kompis i klassen efteråt. Men trevligt hade vi och jag är inte alltför seg idag! Tur det med tanke på att jag måste få lite gjort!



Hoppas er helg också har fått en bra början! Nu ska jag plugga samhällsfarmaci, bläsch!


H&M vårbeställning :)







Klickade hem dessa saker från H&M häromdagen (+ 2 saker till som jag visar en annan gång:)). Mycket i "seglarstil" som jag älskar på sommaren! Med rabattkod blev det rätt billigt :) Det sega med H&M är dock den långa väntetiden för vissa saker. Man tycker ju att de borde ha sakerna på lager då de kommer ut med en katalog! Eller hur!?

Nytränad och trött

Är precis hemkommen från ett krafttag pass. Nu är jag trött i armarna. Och benen. Härligt. Känner mig även trött i huvudet. De senaste dagarna har jag försökt komma igång på allvar med pluggandet. Men det har inte gått något vidare. Kan bara inte ta den här kursen seriöst! Kursen handlar om hälsoekonomi, pedagogik, upplägg av studier, statistik mm. Massa små lösryckta delar som inte intresserar mig det minsta! Men man måste väl kunna det lite ytligt antar jag ändå för framtida jobb. Imorgon är det bara en vecka kvar och då bara måste jag plugga seriöst och inte bara svamla med kompisarna som det lätt blir :)
Nej nu blir det dusch och kvällsmat!

 

Stor kram från mig!

Så var det måndag igen

Måndag igen = skola. Har varit på föreläsning sen 8 imorse. Nu är jag ledig resten av dagen :) Måste dock få lite plugg gjort då det börjar dra ihop sig till tenta igen, suck. Har även lite andra planer för dagen, har tänkt att gå på ett aerobic-danspass (måste ju hålla dansen vid liv på något sätt!) och så ska jag nog träffa Malin en sväng.
Inatt kunde jag verkligen inte somna, berodde antagligen på att jag sovit lite för mycket i helgen. Min hjärna jobbade på högvarv och jag fick en klump av stress i magen. Mycket som ska göras nu (som vanligt...), många knepiga beslut att fatta. Aja hyffsat pigg idag iaf trots dålig sömn som tur är!


 Vinterbuske...


Kram på er!

Urladdning


Som jag skrev tidigare hade jag en massa spring i benen. Därför blev det en sväng till gymet där jag sprang 9 km på bandet :) Göteborgsvarvet here I come :) Snart ska jag börja springa ute men tycker det är lite otäckt att springa själv ute när det är mörkt (och när man inte riktigt har klart för sig var man ska springa). Efter träningen dammsög jag lägenheten och plockade lite sen har jag även hunnit med en liten testund uppe hos Helena. Nu känner jag mig något urladdad. Skön känsla.

Det här blev ett "åh vad jag är bra och effektiv" inlägg. Behövdes efter denna seg-helg :)

Spring i benen efter en myshelg!

Johan och jag har haft en riktig mys/slapp helg. Har knappt kommit ut pyamasen på hela helgen känns det som, hehe! Detta gör att det kliar lite extra i benen just nu och jag känner att jag verkligen borde röra lite på mig! Så jag ska nog pallra mig iväg och köra lite kondition på gymet tror jag. Sen måste det dammsugas här hemma... Roligt värre :)

Några fler vinterbilder...
 

Helg med Johan!

Så var det fredag igen! Men denna helg blir det inte lika mycket åkande som förra helgen=) Idag har jag hunnit med att handla en massa gott till kvällen (ska göra Johans favorit, fläskfilé med gorgonzolasås och potatisgratäng!), tränat krafttag och plockat lite i lägenheten. Nu väntar en dusch sen hade jag tänkt att få lite gjort på pluggfronten. Johan anländer lite senare ikväll!
Vi har inte så mycket planer för helgen, tar det lite som det kommer helt enkelt. Kan tänka mig att Johan är rätt trött då han har slitit hårt på jobbet den senaste tiden.

Ha en mysig fredag allihop! 
 

Ni kollar väl?



Spännande spännande. Sverige-Kroatien 13-14 i halvtid. Ni följer väl handbolls VM? :)

Möte med gammal vän

Idag är jag "ledig" (om man bortser från ett liitet seminarium som jag missade imorse=)) så har tagit en rejäl sovmorgon vilket kändes behövligt. Har varit trött hela denna veckan, beror nog på den intensiva helgen vi hade i Umeå.
Nu har jag i alla fall duschat och gjort mig i ordning och ska strax ner och möta upp min vän Gabi som jag inte träffat på jag vet inte hur många år! Det roliga är att Malin (som jag umgås med dagligen här i gbg) känner Gabi från tiden hon bodde i Lund. Så nu ska vi luncha tillsammans allihop=)

Ha en bra dag!

En liten tjuvkik på en bild som kommer finnas med i ändringarna på bloggen...Det är mest bilder som kommer bytas ut.

Liten förändring på G

Inom det närmaste kommer bloggen att få en lite ny look =) Tack Emma för att du hjälper mig!

Så håll ögonen öppna! =)

Sommar tack...

Sitter här och huttrar i min lägenhet och tittar tillbaka på bilder från i somras....Vill ha sol och värme nu!

 

Men nu när jag tänker efter och tittar på bilderna som jag automatiskt valde att lägga upp här inser jag att det kanske är en drink jag längtar efter? Hmm... Ne sommar tack!

Kall och mysig helg i Umeå

Helgen uppe i Umeå (+Uppsala) var hur mysig som helst! Har umgåtts massor och ätit god mat. Men fy vad kallt det är på sådär nordliga breddgrader. Cirka tjugo minusgrader visade termometern när flyget landade i Umeå. Brrr säger jag bara, gick ju knappt att andas! Hehe. Lite annat mot Göteborg kan man säga.
Tänk att bror min är färdigutbildad nu alltså, är så stolt så! (Hoppas första dagen på jobbet gick bra!?) :)

Flyttlasset gick mot Uppsala på lördag förmiddag. Resan gick smidigt och bra (om man räknar bort en smärre incident på statoil i Gävle som gjorde att vi blev två timmar efter tidsplanen) och vi anlände till Uppsala på nattkvisten trötta men hyffsat glada.

Mycket resande blev det, men nu i helgen kommer Johan hit så jag slipper åka igen =)
Hoppas ni har det bra!


Ha en bra helg!



Blev lite ändrade planer, när jag skulle boka tågbiljetten till Umeå var sovplatserna slut så då bestämde jag mig för att ta flyget ist. Så flyger till Umeå nu vid sjutiden. 3 timmar istället för cirka 15 timmar, känns rätt ok. Så nu ska det sista packas ner och så ska jag plocka lite här hemma! Ni får ha en bra helg!

Kram!

Långresa i helgen

Helt slut är jag i detta nu efter årets första cykel cirkel pass, så himlans skönt att vara igång igen!
Var en ok dag i skolan med en föreläsning sen lite lyssnande på våra äldrekursare som presenterade sina exjobb. Presentationerna lugnade mig lite, det verkade inte så blodigt :) Men tänk att man bara har 8 min på sig att presentera en hel termins jobb! Gäller att sammanfatta bra då!
Hann med en liten tur på stan efter skolan också där lite olika nödvändigheter inhandlades bland annat ny ansiktskräm, träningshandskar (ni ska bara veta hur cool jag ser ut på gymet nu, haha!) och det mest nödvändiga; ett par örhängen, hihi!
På tors ska jag åka ända upp till Umeå (!) för att fira att min bror tar examen. Blir ett himla åkande i helgen alltså, först tåg Gbg-Umeå på tors natt sen bil till Uppsala på lör och slutligen bil + tåg tillbaka till Gbg på sön! Puh, kommer vara trött på att sitta still! Men det blir nog trevligt, har aldrig varit i Umeå förrut.

Nej nu ska jag duscha och äta lite! Bjuder på två vinterbilder hemifrån Karlskoga.

 

JAJAJA!


Jag var bara tvungen att meddela att jag klarade "mardrömstentan" vi hade innan jul! Fick svaret nyss och det känns verkligen som något riktigt tungt har lyfts av mina axlar! Ingen omtenta i februari! yippieee! :) Vääldigt många som inte fixade den dock vilket gör att det känns ännu mer förbryllande att jag fixade den!


Väder + gbg = ingen hit

Fy vilket väder det är här i gbg idag (känns som jag skriver det ganska ofta!), det ösregnar och blåser, tur att jag har min nya fina gortex jacka som jag fick i julklapp av älsklingen min säger jag bara! Den räddar mig dagar som denna. Benen och fötterna såg dock helt dränkta ut efter cykelturen hem från skolan.
Nej, vädret här i gbg gör faktiskt att jag inte skulle ville bo här i framtiden. Vill inte bo i ständigt regn och blåst. Då vill jag hellre ha någon minusgrad och solsken som på jullovet! =)

Jag på kall jullovspromenad i min nya jacka :)


För övrigt har det varit en rätt seg dag i skolan. Mycket tråkig kurs nu. Föreläsningarna är som sömnpiller. Kaffe är dock räddaren i nöden och hjälper till att hålla ögonlocken öppna.
Håller på och filar på ett mail nu till en professor i Brisbane angående exjobb, tänk om det blir av! Då slipper jag all kyla/regn nästa vinter!

Hoppas ni har det bra!

Back on track

YES! Nu känns det som jag är på god väg tillbaka till vardagen och verkligheten efter ett långt, behövligt jullov. Blev en tur till gymet, 5 km på bandet och en halvtimme styrketräning. Lite lagom start och trots att jag var lite snorig och hostig gick det ok!

Nu ska jag laga lite mat, hittat ett recept med quorn, lite blandade grönsaker, nötter och mango chutney! Hoppas det blir gott, då delar jag med mig av receptet!

Dags att väcka bloggen till liv?

Väldigt länge sen jag yttrade mig här på bloggen senast. Nu kände jag att det var dags. Har saknat bloggandet på ett sätt men samtidigt har det varit grymt skönt att bara vara helt ledig över julen. Jag är nu tillbaka i gbg och skolan har satt igång igen. Sista terminen med tentor har inletts. Sen är det bara exjobb och praktik kvar! Tänk att det inte är många månader kvar tills jag ska säga upp min lägenhet här i gbg. När jag tänker på det känner jag paniken komma lite grann. Sorgligt men samtidigt spännande att lämna livet här.
Lovet har varit underbart skönt! Har verkligen kopplat bort hjärnan totalt, inte tänkt alls, hehe. Lovet har innehållit mycket tid med familj och släkt, mycket fest, fikor och promenader med vännerna och såklart en hel del tid med Johan♥

Här kommer några random bilder från jullovet :)

julafton, min älskade mormor och jag.
 

Obligatoriskt festande på juldagen
 


Nyårsafton, jag & Johan ♥


Återkommer med fler bilder. Nu är det något annat (utöver bloggen) som behöver väckas till liv. Nämligen musklerna! Har dragits med en förkylning nu sen nyår så känns som evigheter sedan jag tränade. Tänkte att jag skulle mjukstarta med rätt så lugn tur på gymet! På tis kör det igång på allvar med cykel cirkel!

Massa kramar från mig!

RSS 2.0