Äntligen ett fungerande internet!

Sitter på jobbet och har nu äntligen ett fungerande internet. Tydligen har vi använt så mycket vi får i lägenheten denna månad så hastigheten är nu seeeeeeg. Bloggande kan man glömma.
Helgen har varit kanonbra (som vanligt!). I fredags hade vi en lugn myskväll hemma med god middag. Laddade inför en tidig lördagsmorgon. På lördagen bar det nämligen av till Springbrook National Park som ligger ca 2 timmars bussresa härifrån. Vi åkte längst slingriga vägar högt upp i bergen. Väl där vandrade vi runt mycket och Springbrook bjöd på många vackra vyer och vattenfall. Vi såg även en vild känguru (check). En mycket bra dag som avslutades på stranden i Surfers Paradise med en glass i handen. Väl hemma svirade vi snabbt om sen blev det lite party hemma hos oss. Vi kom på en ny grej eftersom vi inte får ha musik på efter 21.30, nämligen silent disco. Alla hämtade sin Ipod/MP3 och stoppade i öronen och dansade. Hur kul som helst! Det måste dock sett lite roligt ut med 6 tjejer hoppandes runt på balkongen! Hehe. Kvällen avslutades på en riktigt bra nattklubb i stan. Under söndagen tog vi det mest lugnt, solade och badade lite uppe vid poolen (det var VARMT igår) och besökte en marknad som ligger ganska nära där vi bor.
Imorgon ska jag och tre av tjejerna börja en boxnings kurs, ska bli skoj! På fredag bär det av mot Fiji, yeey! Mycket som händer hela tiden, det är så det ska vara!
Nej nu ska jag fortsätta jobba lite här! Ha set bra så länge!

Och så några bilder såklart....




Kommentarer
Postat av: Karin

Vilka fantastiska bilder!

Va avis jag blir :)



Nej det blir lite lattjolajban men det funkar, gillar ändå o jobba nätterna på ett sätt :)

2009-09-22 @ 15:42:41
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Pernillamariaa

Sv; Hihi, kommer lägga upp en guide/recension på torsdag=)

Guud vilka härliga bilden, vill också vandra runt i bergen!

Kramar

2009-09-22 @ 20:47:41
URL: http://pernillamariaa.blogg.se/
Postat av: Charlotta

Ser ut som var helg, fast vi hikade i Blue Mountains istallet! Har ni ocksa fatt del av det roda molnet fram stormen inatt? Trodde jag var i en Science fiction-movie nar jag vaknade och det lyste rott utanfor fonstrena... Riktigt skrammande innan man visste vad det var!

2009-09-23 @ 06:34:21
URL: http://charliesanglar.blogg.se/
Postat av: Helena

underbara vyer som vanligt! det är med ett leende jag följer din blogg. TJO!

2009-09-23 @ 21:36:26
URL: http://ingivelser.blogg.se/
Postat av: mallan

Vad härligt det ser ut! =)

2009-09-25 @ 13:35:16
URL: http://malinminelli.blogg.se/
Postat av: Josefin

Tusan vad fint du verkar ha det, ser ju helt underbart ut! Själv inväntar jag spänt första dagen på exjobbet. Det är på fredag och jag är lite nervös :) Men Tokyo är ascoolt och vi trivs jättebra här! Du skulle älska shoppingen...

Kram!

2009-09-29 @ 09:33:55
Postat av: Helena

Hej! Vilken tur att du är tillbaka välbehållen! :) jobbigt att inte veta, att inte kunna få tag i er när det kommer varningar om tsunami... förstår att alla var oroliga!



lidingöloppet var rätt tugnt, det var så låååångt så det var mest psykiskt jobbigt. gick nog ut lite för hårt i början så tempot blev långsammare andra halvan... :) men jag är nöjd, skönt att ha det gjort!



arbetet går framåt, sakta känns det som, det är en mödosam process många gånger. men kul!



ha en bra vecka på "arbetet"! :)



STOR KRAM! saknar dig! <3

2009-10-05 @ 08:48:19
URL: http://ingivelser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0