Träning, plugg och sommardrömmar

Nu sitter jag har trött och svettig efter ett cykel cirkel pass. Imorgon blir det vila från träningen. Inte vilat sen i fredags så hela kroppen säger nu ifrån att den vill ta det lite lugnt. Lika bra att lyssna på den. Suttit hemma hos Carro och pluggat hela dagen, uppgift som ska in på fredag. Mycket mer jobb än vi väntat oss och vi känner oss lite lost just nu. Hoppas få ordning på det imorgon. På torsdag blir det hemgång till Karlskoga igen. Alltid skönt att komma hem. Oj vad jag ska gosa med min vovve♥ Och Johan såklart♥

Kommer ni ihåg denna bild från förra sommaren? Lisa kommer du ihåg vad härligt vi hade det på båten?? Åhh vad jag längtar efter jordgubbar, sommar och bad!


Nepp nu blir det dusch och kvällsmat (är hungrig jämt nuförtiden...)!

Kommentarer
Postat av: Melina

oh vad smaskig bild

2009-04-22 @ 09:26:38
URL: http://mmelina.se
Postat av: Helena

härligt att jämt vara hungrig, här har du en som vet... ;) gott med jorgubbar ja! snart är sommaren här men jag tycker våren är minst lika härlig. allt är så nytt, alla är så förväntansfulla... =) ja, skorna är riktigt bra!! är så skönt att springa igen, verkligen tacksam för det. hoppas du hinner med allt du ska! puss o kram!

2009-04-22 @ 18:45:06
URL: http://ingivelser.blogg.se/
Postat av: Emmas Form - vägen mot en mer vältränad kropp

Mmm mums med jordgubbar!

2009-04-23 @ 08:13:11
URL: http://emmasform.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Åh vilken härlig bild!

2009-04-24 @ 00:57:23
URL: http://stenvreten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0