En cool känsla

Har sovit så gott inatt! Kändes välbehövligt med en liten sovmorgon! Vaknade för någon timme sen av att solen lyste genom persiennerna, härligt.
Springturen igår gick sådär, att springa drygt 8 km kl 20 på kvällen på en pannkakslunch och en kanelbulle var ingen vidare hit, men det gick iaf, stannade inget. Det bästa var vrålåket vi färdades dit med: en söt, knallgul nercabad sak (bilder kommer). Kändes dock inte som vi levde upp till bilens snygghet efteråt, genomsvettiga och röda i ansiktet! Men cool, det kände jag mig i alla fall! :)

vrålåket får ni som sagt se sen, så länge bjuder jag på en "dagens jag igår" bild...

image329

Nu är det plugg som gäller, sen en promenad till världens bästa godisaffär i Linné med Carro och kolla in göteborgsvarvet! Hoppas det går bra för alla er som springer! Ladda med mycket pasta nu :)

Kommentarer
Postat av: Little Peaché

Sv: Åh tack! Det är egentligen en A-linje formad kappa som jag satt ett brett resårskärp i midjan på. Ett av mina bästa vintagefynd. Jag är ju definitivt ensam om den! =)

Mvh Little Peaché

2008-05-17 @ 11:13:23
URL: http://littlepeache.webblogg.se
Postat av: anna

hej annikababe =)

nej jag har inte planerat just nu att trycka det rosa skotrycket på ribbat linne...eller har inte haft nån tanke på det..men nu satte du griller i hvuudet på mig..

2008-05-17 @ 11:18:54
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Jessica

söt outfit :)

Ja men precis och för mig är det bara 2 veckor kvar sen är det slut med skola så det är ju inte så långt kvar men det känns som att lärarna lägger allt pluggande nu de sista dagarna så man typ simmar i böcker och plugg. :P

2008-05-17 @ 11:52:31
URL: http://Desiiire.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Älskade att gå omkring där, på Linnè alltså. Så fint :) Bor du i närheten?

2008-05-20 @ 09:02:07
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: Falkhelena

Very well done. I enjoyed the site.

2010-12-02 @ 08:16:51
URL: http://falkhelena.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0